Şimdi Ara

Tek petek ne kadar yakar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde doğal gaz sistemi var salonda 2 petek var bunlardan birini sabit bir sıcaklıkta yaksam 1 ayda en fazla ne kadar gelir.

• feyyazbugan kullanıcısına yanıt
    150x60 cm bir ay 60_70 derece arasında yakıyordum 100tl ortalama geliyordu geçen yıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baretta Şahin

150x60 cm bir ay 60_70 derece arasında yakıyordum 100tl ortalama geliyordu geçen yıl.

60-70 derecede tüm gün mü yakıyorsunuz yoksa evde bulundugunuz süre içerinde mi ?
  • sadece tek peteği çalıştırmanın kombi için zararlı olabileceğini duymuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyyazbugan

quote:

60-70 derecede tüm gün mü yakıyorsunuz yoksa evde bulundugunuz süre içerinde mi ?

Tam gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

sadece tek peteği çalıştırmanın kombi için zararlı olabileceğini duymuştum.

Doğrudur, onun için devirdaim pompanın kademesini 1'e kadar düşürmek gerekiyor.
  • quote:

Başka peteğiniz yok mu? Varsa boyutları nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NE KADAR YAKAR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyyazbugan

Evde doğal gaz sistemi var salonda 2 petek var bunlardan birini sabit bir sıcaklıkta yaksam 1 ayda en fazla ne kadar gelir.

Salonda bulunan tek peteği açıp 60/70 derecede yakacağınıza salonda bulunan 2. peteğide açıp kombiyi min seviyede çalıştırısanız emin olun tasarruf sağlayacaksınız. kombiler yüksek değerlerde verimliliklerinden ödün verirler. bu nedenle petek metrajını yükseltip kombi ayarını kısmak her zaman tasarruf sağlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.