Şimdi Ara

Sürekli idrar hissi ve sık idrara çıkma (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
8
Favori
120.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu durumu nasıl aştınız acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harmonyoa kullanıcısına yanıt

Selam. Eşim için Dediğiniz doktora gitmeye başladık. Oldukça tuzlu fiyatı var. Hatta fiyat önemli değil ama sonrasında tahliller ilaçlar her baba yiğidin karşılayabileceği gibi değil. Bakalım biz napıcaz. Bari İnşallah çare olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 16 Ağustos 2022; 10:20:43 >
  • Üremik ensefalopati hastalığına yakalanmış olabilir. Bu yüzden dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca her erkeğin baş belası olan prostata baktırmasında fayda var.

• guest1535 G kullanıcısına yanıt

Gectimi durum

• Evet selamlar öncelikle bu konu ile ilgili bisiler yazmak istedim belki ilerde baska biride ayni sekil olup buraya gelip çözüm aramaya gelmistir aslinda siz bu foruma kadar geldiyseniz psikolojiniz bozulmus olabilir bende hep bu idrar hissi idrara cikma çözüm aradim bulamadim 3 4 tane doktora gitim bisi yok en sonda psikolojik oldugunu anladik psikologa gittik ve çözüme ulaştık aslinda his idrar hepsi psikolojik siz ne düşünüyorsaniz beyinde onu yapmak istiyor bu düşünceden tek kurtulmak biraz zor bi uzman destegi alip kurtulabilirsiniz bu forumdaki yorumlarida okumayin hepsi hicbisi bilmiyor yok prostat vb. Diyabet bosbos seyler yaziyolar bundan kurtulmak istiyosaniz dua edin namaz kıllın ve araştırmayı bırakın eninde sonunda bu artik gidecek ve bitecek savaşmayın bu düşünceyle bırakın kalsın o kaldıkca kendi kendini bitirecek bu bir takıntı sadece. Allah herkese sifa versin. AMİN

• Felsefert F kullanıcısına yanıt

Merhaba söylediklerinize katılıyorum merak ettiğim birşey var psikolog ne yaptırdı acaba tedavi sürecinde ? Hayatımdan 6 sene çaldı bu sorun bi hayatım kalmadı. Bu dertten kurtulan herkesten tavsiyelere açığım, yaşamayan bilmez bunu

• kökten çözümü olsa keşke. bir çok insan bu dertten muzdaripmiş bu kadarını beklemiyorudm

• Konuyu okurken yarıda bırakıp tuvalete gidip geldim konunun öyle bir etkisi var

• Onlarca kişi foruma gelip derdini yazmış, yokmu bi çözüm bulan. Günlük hayatınızı nasıl geçiriyorsunuz iş hayatında özellikle, lütfen yazın gerçekten çok zor bi durum.

• Ensssss E kullanıcısına yanıt

Hocam bu bende de oluyor stresli olduğum dönemler. Stres olmadığında ise bu durumu yaşamıyorum. Konunun genelinde de bahsedildiği gibi aslında psikolojinin yeri büyük bu husus ile ilgili.

• Napacaz N kullanıcısına yanıt

hocam bir çözüm bulabildin mi.

• guest1535 G kullanıcısına yanıt

hocam bir çözüm buldun mu ?

• Bir çözüm bulabildiniz mi

• Hocam bir çözüm bulabildiniz mi

• Merhaba arkadaşlar.

Bu mevzuda bende dertliyim:).Yaşım56 gecede 2defa flan çıkıyorum gündüzde en az 8 defa aslında normali 5,,,,8 arasıymış öyle okudum yani can sıkıcı bir durum .kan tahlilimde bişey yok prostat antijeni 1in altında ,3 yıl önce bir ferritin eksikliğinden dolayı kolonoskopi yaptırmıştım orda prostadada baktılar normaldi ,idrar tahlilim normal sporcuyum. koşu, boks vb. dolayısıyla fit bir yapım var şekerim yok üçaylık kn şekerim5.3 diğerknşkeri 73 böbreklerim 6 ay önceki ultrasonda normal yapıda idarar torbası vb normal.ve bu sıkıntım hatırladıgım kadarıyla en az 7....8 yıldır var belkide daha eski bazen artıyor bazen azalıyor.

şu ana kadar dra gitmedim bu sıkıntıdan dolayı. aklıma geldide şimdi araştırırken gördüm burayı üyeliğimde vardı yazayım dedim.Varmı önerileriniz sanırım bnde bir ürologa görünmeliyim.saglıcakla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DobloDoblo -- 18 Şubat 2025; 12:28:5 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.