Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda biraz sık ve beyaz idrar yapıyordum fakat son 3-4 gündür sürekli idrarım varmış gibi hissetmeye başladım (sarı idrar yapsam da). Daha tuvaletten çıkar çıkmaz idrarım yeniden gelmiş gibi hissediyorum. Okula gidemez, sınavlara, derslere giremez bir hal almaya başladı. Yarın ürolojiye randevum var fakat sorunun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Çünkü tuvalet ihtiyacımı giderip derse giriyorum, 5 dakika sonra çok sıkışmış hissedip 1 saat acı çektikten sonra ders bitiyor eve gidiyorum ve 1-2 saat sonra idrarımı yaptığım oluyor. Ayrıca benim yıllar önceden otobüste sıkıştığım bir anım olmuştu, o günden beri otobüslere binerken felan endişe duyuyordum. Fakat hiç bu kadar ilerlememişti. Birde halihazırda sıkıntılı bir dönemden geçtiğim için zestat ve selectra antidepresan ilaçları kullanıyorum. (bunları psikolojik olduğunu düşündüğüm için belirtmek istedim) Dediğim gibi bazen de çok sık ve beyaz idrar geliyor bunu da çözemedim. Neden üroloji testlerini beklemeyip acele ettiğimi soracak olursanız da okula gitmek istemiyorum devamsızlıktan kalmaktan korkuyorum böyle devam ederse. Okulu dondurmayı felan düşünmeye başladım. Umarım konuyu doğru yerde açıyorumdur. Burada paylaşmamın nedeni ise daha önceden bu sorunu yaşayan kişilerin olduğunu gördüm formlarda. Eğer daha önceden bu sorunu yaşayan abilerim, arkadaşlarım varsa yardım etmenizi istiyorum. Yardımcı olmak isteyen olursa iletişim kurabiliriz telefon numaramı verebilirim. Şimdiden teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B6AAA3A5 -- 24 Şubat 2022; 17:57:42 > |
Sürekli İdrar Varmış Hissi
-
-
idrar yollarında iltihaplanma olabilir büyük ihtimal ama doktora gitmeden yapacak bir şey yok, böyle bir durum tahlillerle netleşecektir varsa antibiyotik rahatlatır
-
Prostatit veya idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Kesinlikle henüz başlarındayken tedavisine odaklan ve kurtul. Üstüne düşmezsen ilerde kronikleşir ve benim gibi yıllarca çekersin.
-
Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Gittiğim doktora pek güvenemedim fakat idrar tahlillerim temiz çıktı, mesaneme ayrıntılı bakılmadı. Sanırım sorun psikolojik. Üstesinden nasıl geleceğimi bilemiyorum.
-
Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. İdrar tahlillerim temiz çıktı fakat mesanem incelenmedi. Sanırım sorun psikolojik. Benzer durumdan müzdarip kişiler görmüştüm eski konularda. Nasıl üstesinden geleceğimi bilemiyorum. Kullandığım antidepresan ilaçlar yan etki gösteriyor olabilir dedi aradığım psikolog. Ürolojiye görünmemi tavsiye etmekle birlikte sakinleştirici bir ilaç yazıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B6AAA3A5 -- 28 Şubat 2022; 17:4:58 > -
Geçmiş olsun mail adresin kenanongor@hotmail.com bir kaç hafta içinde çözülebilir Allah in izniyle haberleselim
Benzer içerikler
- en iyi tırnak mantarı ilacı yorumları
- omuzdan takır tukur ses gelmesi tedavisi
- mestinon kullananlar yorumları
- kırmızı pancar yedikten sonra kaka kadınlar kulübü
- kaşın seğirmesi neden olur
- ateş ölçer tavsiye
- bayağı engerek
- ilaç içtikten sonra uyunur mu
- en iyi nebulizatör
- en iyi termos markaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X