Şimdi Ara

Sürekli İnsanları Düşünüyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adnansetek

Hocam deniyorum ama bazen olmuyor, mesela dün akşam yakın bir arkadaşımı aradım hem okul ile ilgili birsey sormaya hem sohbet etmeye, açmadı ve bugün de geri dönmedi, birşey de yazmadı

Bu arkadaş en yakın olduğum arkadaş grubunda, çocuk niye geri dönmedi bir fikrim yok ama bugün gün içinde ara ara kafama takıldı sürekli, "neden dönmedi", "bir sorun mu var", "benim yerime abc kişisi arasa böyle yapar mıydı", "bugün de arasa mıydım" vs,

Elimden geldiği kadar düşünmemeye çalıştım ama nafile, bu durumu nasıl aşabilirim sizce?

Alıntıları Göster
    Sürekli denemek. Bunun bundan başka yolu yok şahsen. Bu biraz da isteklilikte bitiyor. Mesela 1 gün bunları yapmadın diyelim ondan sonraki gün tekrardan başladıysan moral bozmayıp tekrardan dene. Bunun sürekliliğini arttırırsan arada sırada böyle şeyler yaşarsın ama seni rahatsız edecek kadar olmaz. Bir şeyi yapamıyorsan yapabildiğin kadarını yapıp ondan sonra başa dön, tekrardan başla. Adım adım ilerlediğini göreceksin zaten. Sadece zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanların her birinin kendine özgü karakteri ve öznelliği vardır. Bence herkes seçiminde ve karakteristiğinde özgür olmalı.
  • Bence herkes seçiminde ve karakteristiğinde özgürdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-83479A53E

Bu mesaj silindi.
    Yerinde konuşmalıyız bu kadar basit. Yersiz konuşunca ya da susunca insan kendisiyle konuşuyor gibi oluyor.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Salgın nedeniyle insanlar evde oturuyor haliyle forumda birçok yeni hesap ortaya çıktı. Yalnız forumdaki bu tarz aniden açılan şüpheli hesaplardan hoşlaşmıyorum. İlk mesajın atılmasından bu yana günlerdir hesaba hiç giriş yapılmamış. Ben mesaj yazınca giriş yapılıp cevap veriliyor. Herhangi bir forum interaksiyonu olmamasından, mesaj sayısından vs forumda zaten hesabı olan birisinin ikinci veya belki üçüncü bir hesabı olduğu o kadar bariz ki - benim açımdan -. Tabii ki yanılıyor da olabilirim o zaman zan için özür dilerim.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Peki sence önemli mi değil mi? Sorununun çözümü aslında bu. İnsanlar dediğimizi anlamıyorsa yanlış söylüyor olma ihtimalimiz epey yüksek ancak genel konuşuyorum.

• İnsanların düzelmeye ihtiyacı var mı yok mu?

• Cinsellik esnasında olması gerekenle olan arasındaki fark en az bir bireyin cinsiyet değiştirdiğine karinedir diyelim. Bazı balıklarda bazı sürüngenlerde bu özellik var.

Eğer ki türleşme ve sonuçları insan denen şeyi tartışmaya açıyorsa ki açıyor insan türleşme esnasında cinsiyet değiştirerek en başat hür iradeyi kullanıyor demektir.

Özgür irade bu esemede o kadar yoğundur ki asla cüzi külli ayrımına gerek bırakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 4 Nisan 2020; 20:58:36 >
  • Yani bilgiye, uyuma ihtiyaçları yok.

• Uyum araç değil mi? Bilgi sonuç da olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.