Evimde kaç aydır bir problem var artık illallah ettirdi sürekli internet gidip geliyor buna ne türknet ne de türktelekom yetkilileri bir cevap bulabildi yada bulmak istedi neyse türknetteki arkadaşlar evin iç hatlarında problem vardır dediler kontrol ettirdim bişey yok ee splitterdendir dedim ondanda değil bu sefer türktelekom yetkilileri devreye girdi türknetli olduğumuza üstünkörü ilgilendiler türktelekomdan gelen herifler modeminiz sıkıntılı dedi gittim teknosadan asus n16 aldım beğendiremedim arkadaşlara illa türktelekomdan modem alacakmışım ee adamlar modem satışımız yok diyorlar sizce ne yapmalıyım aşırı derecede bıktım bundan
iç hat tesisatta sıkıntı yok modeme direk bağladım yine aynı sorun var 3 tane splitter değiştirdim yine aynı eski modemim airties tt206v4
makina iç ip miz 127.000 bilmem ne landa modem bize bir ip ver 192 bilmem ne her iss de kendine bağlı modeme bir ip ver 176.... bilmem ne ha işte kullandığınız iss sizin modeminize yanlış ip veriyor bu ipye de dns serverlar cevap vermiyor yani zeki mürende sizi görüyor sorun iss ile ilgili arayınca düzeltildiğini duydum halen o sorunu alıyorsanız arayın düzeltsinler ayrıca wamp server kurduğumda 127.00 bilmem ne iç ip si ulaştığımız ara yüz saçma bir hata ve ne alaka ya da biri bize bir şey mi anlatmaya çalışıyor
Snr değerleri baya dalgalı bi düşük bi yüksek bi 6 db bi 25 geziniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bende de 3 4gündür hem kopma hemde bazı sayfalara tıklayınca Apache Tomcat/7 diye başka bir sayfaya yönlendiriyor nedir anlamadım bilgisi olan var mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme