Şimdi Ara

Sürekli izleniyormuş gibi hissediyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
29.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BrockLyn

konu ismini okuyunca 5 saniye sırıttım sonra kahkaha

Burası konu dışı değil. Konu dışı banın olduğunu çok güzel belli ettin tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Gerekli işi görürken birileri beni izliyor gibi hissediyorum sürekli perdeleri kapama ihtiyacı duyuyorum ve bazen yolda yürürken izleniyormuş gibi hissedip arkama bakıyorum normalmidir ?

Hocam durumun ilerlerdiğini düşündüğün an psikayatriye gitmeni öneririm.Durum normal değil.İzlenmekten mi huylanıyorsunuz yoksa izlendiğinizi mi düşünüyorsunuz? İnsanlarda izlendiğini hissedecek his var fakat bu paranoya haline gelmişse sağlığınız açısından hoş olmayabilir.Bende psilokolojik tedavi gören bir arkadaşımdan biliyorum , Psikolojik rahatsızların belirtilerinden biride izlenme paranoyasıdır.İlerlediğini düşündüğün an psikayatriye gitmelisin.Geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Gerekli işi görürken birileri beni izliyor gibi hissediyorum sürekli perdeleri kapama ihtiyacı duyuyorum ve bazen yolda yürürken izleniyormuş gibi hissedip arkama bakıyorum normalmidir ?

Hocam durumun ilerlerdiğini düşündüğün an psikayatriye gitmeni öneririm.Durum normal değil.İzlenmekten mi huylanıyorsunuz yoksa izlendiğinizi mi düşünüyorsunuz? İnsanlarda izlendiğini hissedecek his var fakat bu paranoya haline gelmişse sağlığınız açısından hoş olmayabilir.Bende psilokolojik tedavi gören bir arkadaşımdan biliyorum , Psikolojik rahatsızların belirtilerinden biride izlenme paranoyasıdır.İlerlediğini düşündüğün an psikayatriye gitmelisin.Geçmiş olsun...

Huylanıyorum ve bazen düşünüyorum

• Her şey özgüvende bitiyor. Kendine güvenin varsa kimseyi zaten takmazsın tınlamazsın. Bu bende de oluyor. Ara sıra insanın özgüveni tabii gidicek geri gelecek. Arkadaşların dediği gibi dr falan git. Bende gidiyorum. Her şey sende başlar sende biter. Özgüvenini azaltacak yok edecek şeyler mi var? O şeyleri kafanda kur ve o şeyleri kaldır yok et. Özgüveninin tavan yapmasına engel olmasınlar. Zaten hayatı böyle yaparak bu bir alışkanlık haline gelip sen farkında olmadan güvenin sende olacaktır :)
  • aynısı banada oluyor fakat kafama takmadım bu biraz haya duygusunun fazla olmasından olabilir. ben kendimdekini öyle tanımladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sphinxlike

Her şey özgüvende bitiyor. Kendine güvenin varsa kimseyi zaten takmazsın tınlamazsın. Bu bende de oluyor. Ara sıra insanın özgüveni tabii gidicek geri gelecek. Arkadaşların dediği gibi dr falan git. Bende gidiyorum. Her şey sende başlar sende biter. Özgüvenini azaltacak yok edecek şeyler mi var? O şeyleri kafanda kur ve o şeyleri kaldır yok et. Özgüveninin tavan yapmasına engel olmasınlar. Zaten hayatı böyle yaparak bu bir alışkanlık haline gelip sen farkında olmadan güvenin sende olacaktır :)

peki özgüveni yerlerde olan bir kişi ne yapacakta özgüveni tavan yapacak ?
  • Seni her zaman bir ördeğin izlediğini sandığrın bir fobi var ama seninkini bilemiycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeehee.

quote:

Orijinalden alıntı: Sphinxlike

Her şey özgüvende bitiyor. Kendine güvenin varsa kimseyi zaten takmazsın tınlamazsın. Bu bende de oluyor. Ara sıra insanın özgüveni tabii gidicek geri gelecek. Arkadaşların dediği gibi dr falan git. Bende gidiyorum. Her şey sende başlar sende biter. Özgüvenini azaltacak yok edecek şeyler mi var? O şeyleri kafanda kur ve o şeyleri kaldır yok et. Özgüveninin tavan yapmasına engel olmasınlar. Zaten hayatı böyle yaparak bu bir alışkanlık haline gelip sen farkında olmadan güvenin sende olacaktır :)

peki özgüveni yerlerde olan bir kişi ne yapacakta özgüveni tavan yapacak ?

Sana zarar olan her şeyi sil at. Düşünmemeye çalış.
    Hayatındaki başardığın işleri, başarıları düşün. Sen milyonlarca sperm hücreden gelen tek kişisin bunu unutma. Komik geliyor ama bu bile özgüven sağlar. Hiç bir yerde sessiz olma. Tavrını koy.
    Hayatını değiştir. İstediğini yap. Değiştiremiyorsan bakış açını değiştir.
    Kendin için yaşamayı öğren :)
    O gözünde büyüttüğün insanlar aslında 5 para etmez insanlar. Tek gerçek sensin! Hayatını başkalarının kontrol etmesine izin mi verirsin? Yoksa kendin mi kontrol etmek istersin?
    Egonu tatmin et. Beterin beteri vardır. Ego meselesini alışkanlık yapma çünkü iyi bişi değil. Gelmek istediğin noktaya gelene kadar bu ve buna benzer şeylerle avut kendini ona göre hareket et. O noktaya gelince bunlara ihtiyacın kalmıcaktır.
    Şundan da emin ol; İlerde böyle şeylere kahkaha atıp ne salakmışım ben diyeceksin :)
    Eşini, İşini ve Arkadaşını iyi seç. Bunlar tek başına ama milyon cümleler taşıyan kelimeler ;)

Özgüven meselesini google dan da araştırabilirsin. Yararı olur.

• Bende karanlık korkusu olduğu için sadece karanlıkta böyle bir şey var.
  • Bende de malûm işi yaparken perde kapama var . Normal bence . Bende de özgüven eksikliği var özellikle kızlara karşı . "Şöyle davransam acaba ne olur ? " gibi düşünmekten kendimi alamıyorum . Her harketim birisine batıcak gibi geliyo .
  • Psikologa gitmeni öneririm arkadaşım. Ya da izleniyorsundur
  • kardeş kesinlikle doktora git.yılanın başını küçükken eziceksin.bende de bu tür şeyler vardı.sonra okb diye bi hastalığa yakalandım.okbyi ilaçla tedavi ederken diğerleri de geçti.düşünerek kendin işin içinden çıkılmıyor pek.
  • Bende size nazaran sadece bazen takip ediliyormuş gibi hissediyorum. Mesela aparman girişi yol üstünde değil yani cadde var apartmanın bahçesi düz 20-30 metre arası bir yer var oradan giriliyor. Ordan giderken kapıya ne zaman yönelsem arkama bakıyorum sanki biri peşimden gelmiş gibi bir keresinde de Saat gece 11:30'u geçik eve gidyorum yaklaşık normal insanın yürüyüşü ile 20 dakika ortalama ben hızlı yürüdüğüm için 10 dakikamı aldı ama o 10 dakika da 15 kere arkadama bakmışımdır sanki arkamda biri varmış gibi :/ yardım edin
  • gerekli iş derken?
  • Truman Show
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.