Şimdi Ara

Sürekli mavi ekran hatası, çökme ve Teredo Tunneling

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 10 gündür bilgisayrım açıldıktan yaklaşık iki dk sonra ya mavi ekran hatası veriyor veya çöküyor. Ağ bağlantılarıma baktığımda yabancı bir PC'nin de ağa dahil olduğunu görüyorum. Bu durumu kablosuz modemime şifre koyarak önledim sanırım. Fakat bilgisayarım yine de düzelmedi. Yİne çökmeler ve mavi ekran hataları devam ediyor. Mavi ekran hatalarında uyarı mesajı olarak, bu sorunun yeni yüklenmiş bir donanımdan kaynaklanabileceği mesajını veriyor. Bunun üzerine yeni bir donanım yüklemediğim halde yine de kontrol ettiğimde, Teredo Tunnelling isimli bir donanımın mevcut olduğunu ve çakışma uyarısı verdiğini fark ettim. Bu donanımı kaldırdım. Fakat hala sorunum devam ediyor. İnternette Teredo Tunneling ile ilgili yaptığım araştırmada ise fazla bir bilgi edinemedim. Bunun bir hacker saldırısı veya kötü niyetli bir yazılım olduğunu düşünüyordum çünkü. Sanırım öyle bir donanım değil (veya her neyse). Ben bu donanımın bilgisayarıma dışarıdan bağlanan başka bilgisayarlar tarafından yüklenmiş olabileceğini ve mavi ekran hatalarının da bu nedenle oluştuğunu düşüyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Sorun gerçekten bununla ilgili midir ve nasıl düzeltirim. Düzelmezse format atacağım ki bunu yapmak istemiyorum.

Teşekkür ederim.

• Kurtarmaya çalışırken komple çökebilir. Bence ilk iş olarak yedeklerinizi almaya çalışın. En azından içiniz rahat olur.
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm konunuzu bu bölüme açarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcetintr

Kurtarmaya çalışırken komple çökebilir. Bence ilk iş olarak yedeklerinizi almaya çalışın. En azından içiniz rahat olur.

Aldım yedekleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ammocihe

http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm konunuzu bu bölüme açarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz

Öneriniz için teşekkür ederim. Konuyu açarken ben de tereddüt ettim. Fakat o konuyu okuyan arkadaşlar bu konuyu da okur düşüncesinden hareketle buraya açtım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.