Şimdi Ara

Sürekli mesaj atıp rahatsız eden çok yakın arkadaş nasıl insan edilir ? (Kırmadan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7/24 rahatsız ediyor 3 dk geç cevap versem bi daha ki gün niye geç cevap attın diye trip atıyor ben 3 mesaj atyorum sen bir tane diyor gecenin 4 ünde aşk mesajları atıyor rahatsız ... Aşık mıdır nedir ... LA HAVLE

• ılıklık sezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alterreaz

ılıklık sezdim
    numarasını engelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

numarasını engelle

Kırmadan diyorum dostum ... Çok yakın arkadaşımdır .. Çokta iyi niyetli bi insandır arkasından konuşmaz kimsenin ne hissediyorsa gelip yüzüme söylüyor sen şölesin sen bölesin ve şundan rahatsızım yapma diye ... Arkamdan tek bir kelime ettiğini zannetmiyorum
  • Ona bunun onur kirici oldugunu soyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

numarasını engelle

Kırmadan diyorum dostum ... Çok yakın arkadaşımdır .. Çokta iyi niyetli bi insandır arkasından konuşmaz kimsenin ne hissediyorsa gelip yüzüme söylüyor sen şölesin sen bölesin ve şundan rahatsızım yapma diye ... Arkamdan tek bir kelime ettiğini zannetmiyorum

yakın arkadaşsa bakma gitsin nolacak ki aga.

benim de çok samimi arkadaşlarım var.ama ben telefon açmak istemediğim zaman açmıyorum.1-2-3-99 kere aramış hiç fark etmez.ha benimkiler bunu bildikleri halde bana bol bol söverler orası ayrı da yani diyeceğim şudur ki hareketlerini başkasına göre değil kendine göre şekillendir.bakmak istemiyorsan ya bunu arkadaşına söyle ya da telefona bakma

• sana doğru gelirken kafasına telefonu fırlat rahatsız oldun mu de işte gece 4 de bende böyle rahatsız olmuştum de yada kanki mesaj atıyosan atta aşk mesajı atma sevgilim görcek yanlış anlıcak de bj cevabın üstüne değişik bi hareket yaparsa bil ki arkadaşın ılık kürekle ağzına vur o hatasını anlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Sürekli mesaj atıp rahatsız eden çok yakın arkadaş nasıl insan edilir ? (Kırmadan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Sürekli mesaj atıp rahatsız eden çok yakın arkadaş nasıl insan edilir ? (Kırmadan)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8EF5824CF

bu sözlere karşılık sen de saçmala biraz örn: "kuşlar sert uçmayı sever bu yüzden kuşları sert uçuralım" yaz
  •  Sürekli mesaj atıp rahatsız eden çok yakın arkadaş nasıl insan edilir ? (Kırmadan)
  • quote:

Erkek mi bunları yazan ? Hadi geçmiş olsun.
  • quote:

o mesajlar ne læn öyle

kardeş bununla aynı evde kalma sakın yumurta kırdım derse inanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper1.6

bu sözlere karşılık sen de saçmala biraz örn: "kuşlar sert uçmayı sever bu yüzden kuşları sert uçuralım" yaz

kuş muş uçurmayın hocam zaten ortam ılıdı
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huehuehue -- 4 Nisan 2013; 0:29:10 >
  • quote:

sms bitti de.
  • Sen onu birak da bunu yazan kiz mi erkek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japonolog

Sen onu birak da bunu yazan kiz mi erkek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Typeous111

Alıntıları Göster
    Hayırdır de

• O mesajlar ne öyle çocuk ılık heralde uzak dur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.