forumdan cevap gelene kadar önlerine bi tas süt ver burdan cevap gelene kadar ölür o kedicikler bu forumda hayvan sevgisi yokki
Bu forumda değil bu Ülkede yok herhalde hayvan sevgisi.ama benim zavallı millletim ne yapsın bu pahalılıkta kendimi doyurdum hayvan mı kaldı diyor.kendi açısından haklı söylüyor.herşeye yüzde 10 zam gelir,memura,emekliye yüzde 3.bir hükümet gelir işçiye yüzde 200 zam yapar.diğeri gelir herşey iyi gidiyor der,gelir adaletsizliğini düzelteceğiz der.Terörü bitireceğiz der.günlerden hergün askerlerimiz şehit olur.günlerden birgün,günlerden hergün verilen şehitten daha çok şehit verilir.bunun üzerine sinirlennen insanımızın öfkesini unutturmak için büyük çaplı operasyonlarımız başlamıştır denir.e insanlar demezler mi bre adam şimdiye kadar operasyon yapmıyordun da ne yapıyordun.illaki daha mı çok asker şehit olmalı.sonra iki gün sonra genelkurmaydan açıklama gelir.büyük çaplı operasyonda çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi denir.4-5 gün sonra yine açıklama gelir:operasayonlarımız bitmiştir(bir dahaki çok sayıda şehit verildiğinde tekrar başlanacaktır.)birileri istemiyor herhalde terörün bitmesini buna hükümette dahil.gizli antlaşmaları filan mı var nedir bu tuhaflık.
Arkadaşlar konu kedilerden nerelere geldi.kusura bakmayın ülkemizin üçbeş tuhaflıklarından birisinden bahsetmeye çalışırken ardından başka tuhaflıklar silsilesi geldi.
Miyavlıyorlar
Whiskas mama aldım demiştin yaş mama mı bu? Yaş mama ise al çatı katından minik minik parçalara ayırarak kendin yedirmeye çalış. Sütü içmiyorlar mı? Biberon tarzı bişey bul ağızlarını aç gerekirse damla damla damlat kardeş. Elbet o sütün tadını aldıktan sonra yiyeceklerdir. Sen yinede bulundukları yere bi kase içinde süt bırak. Ve mümkünse evden pamuklu mamuklu bişeyler arakla soğuk zeminde durmasın hayvanlar.
Evet yaş mama.sütü de içmiyorlar.biberonla veriyorum yine içmediler.huysuzluk yapıyorlar sürekli kaçma derdindeler.şimdi çatıdan yine miyavlama sesleri gelmeye başladı sabah sabah.yine ne yapayım. Biberona suyla karıştırıp süt doldurup,gidip çatıya içirmeye çalışayım.acıyorum hayvanlara ama bir türlü alışamadılar işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme