Şimdi Ara

Sürekli miyavlayan sahipsiz yavru kedilere nasıl bakmalıyım.öneriler lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim binanın çatısında annesi tarafından bırakılmış 2 yavru kedi var.2 gündür gece gündüz sürekli miyavlıyorlar.açlıktan ölebilirler.bunlara nasıl bakmalıyım,hiç bilmiyorum.bukedi besleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebm1k -- 7 Kasım 2011; 21:02:32 >

• forumdan cevap gelene kadar önlerine bi tas süt ver burdan cevap gelene kadar ölür o kedicikler bu forumda hayvan sevgisi yokki
  • keşke önce kız konusu açıp kedileride araya sıkıştırsaydın saniye başı cevap gelirdi.

çay tabağına soğuk olmamak kaydıyla süt koy ver tasla falan götürme içemezler. kipa karfur tarzı marketlerde naylon poşette yavru kediler için yaş mama var 10 gün düzenli verirsen bu yaş mamayı hem gerekli tüm vitaminleri alırlar hemde kediler kısa sürede boy atar ama bu saatten sonra doğan kediler genelde yaqşamaz doğaya aykırı
  • http://www.kedimveben.com/bakim5.htm

Bunu bulabildim dostum bir incele istersen.Sonra veteriner hekime götürürsün.
  • Eline eldiven giy ve o kedileri al.Küçük bir kedi kafaesi bulup koy veterinere götür.Orda sağlıklarını filan kontrol etsinler.Götürmeden önce süt ver.Veterinerden sonra çatıda bir bölge yapıp kedileri orda besleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslında Ben Yogum

forumdan cevap gelene kadar önlerine bi tas süt ver burdan cevap gelene kadar ölür o kedicikler bu forumda hayvan sevgisi yokki

Süt verdim ama içmiyorlar.sürekli huysuzluk yapıyorlar.dunden beri miyavlıyorlar sürekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.facebook.com/haysev

En kısa sürede doğru bilgilerle yardım alabileceğin bir adres.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebm1k

quote:

Orijinalden alıntı: Aslında Ben Yogum

forumdan cevap gelene kadar önlerine bi tas süt ver burdan cevap gelene kadar ölür o kedicikler bu forumda hayvan sevgisi yokki

Süt verdim ama içmiyorlar.sürekli huysuzluk yapıyorlar.dunden beri miyavlıyorlar sürekli

yahu onlar şimdi ortama alısık degil + anneleri yanında yok tabi içmezler

1 - önce onlara sıcak bi ortam yap üşümemeleri lazım

2 - Sana güvenmeleri lazım başlarında bekle

3 - Sütü onlar içmesse sen kendin içir başlarını okşa

bunları yazıyorum cünki arkadaştan bi köpek almıstım hep bi kösede yattı ilk gün su veririm içmezdi et veririm yemezdi sonra başında 1 kaç saat oturdum
    başını okşayip ben elimle et verdim öyle yedi sonra slışıyo zaten yazık oda bi canlı

• kediler de sapıttı., önceden mart ayında hamile kalır ve önü yaz olurdu. Şimdi 12 ay boyunca boş durmuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

keşke önce kız konusu açıp kedileride araya sıkıştırsaydın saniye başı cevap gelirdi.

çay tabağına soğuk olmamak kaydıyla süt koy ver tasla falan götürme içemezler. kipa karfur tarzı marketlerde naylon poşette yavru kediler için yaş mama var 10 gün düzenli verirsen bu yaş mamayı hem gerekli tüm vitaminleri alırlar hemde kediler kısa sürede boy atar ama bu saatten sonra doğan kediler genelde yaqşamaz doğaya aykırı

Carrefourdan yaş kedi maması aldım.markası whiskas.doğru mu almışım.ayrıca bu mamayı kedilere nasıl yedirecem.
  • Up
  • Arkadaßlar kedileri eve getirip kutunun içine koydum. sabahtan beri kedilere süt içirmeye çalışıyorum fakat sürekli kaçmaya çalışıyorlar.Aclıktan ölecekler..ne yapacağımı bilemiyorum.
  • Up
  • Sen sutu icirmeye calisma urkup kacarlar tabi. Varsa kedi mamasini veya sutu yanlarina cekil ve uzaklas oradan. Onlar iceceklerdir elbet
  • Öyle yapıyorum.yine içmiyorlar.sürekli miyavlıyorlar.
  • Arkadaşlar yapacak bişey yok.tekrar çatıya bulduğum yere koydum kedileri.ben elimden geleni yaptım bu kısıtlı imkanlarla.şans işte bayrama denk geldi.2 gündür uğraşıyorum.artık umarım anneleri gelip sahip çıkar yavrularına:)Yoksa bir kaç güne kalmaz ölürler herhalde:(.
    Arkadaşlar Önerileriniz varsa lütfen yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebm1k -- 7 Kasım 2011; 21:05:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatBoş

kediler de sapıttı., önceden mart ayında hamile kalır ve önü yaz olurdu. Şimdi 12 ay boyunca boş durmuyorlar.

Mart olayı yalan hocam, sağlıklı bir dişi kedi senede 3 defaya kadar 1-7 yavru arası doğurabilir.
  • Hocam iyi doğuruyorlar ama sonra da bakmıyorlar yavrularına.Acaba bu dişi kediler de başbakanımızı dinleyip 3 olsun mu diyorlar?ama bunların herbirien az 4 lük oluyor.en iyisi başbakanımıza söyleyelim kedilere senede birden fazlasına yasak koysun.yoksa bu böyle olmaz.sonra başımıza kalıyor hayvanceğizler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebm1k -- 7 Kasım 2011; 20:47:28 >
  • Hayvan barınağını arayabilirsin. Hayvanseverler derneği gibi bir şey varsa onlara haber verebilirsin. Arkadaşlarından iyi bakabileceğine inandıklarına haber evrebilirsin.

Edit: Ayrıca başlığı daha belli şekilde değiştirmeni tavsiye ederim. Kedi besleyen veya bu konudan anlayanların girebilmesi için sorununu belli eder şekilde değiştirmen daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oranos -- 7 Kasım 2011; 20:46:32 >
  • Bulunduğum şehirde hiçbirşey yokki mübarek.hayvanseverler derneği yok.ayrıca hayvan barınağı olduğunu da zannetmiyorum.vardır ama sözde.hayvanı yollarım barınağa.orda bakacaklarını hiç zannetmiyorum benim memleketimde,petshopa gidersin sadece balık ve kuş vardır ama ismi de petshoptur.Üniversiteye gidersin,herkes ülkücülük yapmaya çalışır(sözde ülkücülükbir yerden ülkücü hocaya rastgeliriz de dönem sonu lazîm olur hesabı.)sen herkesten farklı konuşursun ama oradaki sözüm ona üniversite öğrencileri farklılıktan hiç hazzetmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebm1k -- 7 Kasım 2011; 20:59:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.