bilgisayarım sürekli kendi kendine restart atmaya başladı.soğutmayla ilgili bi sorun yok..ramle ilgili bi sorun olduğunu düşündüm 512 olanı çıkardım 1 gün çalıştı fakat daha sonra sadece o ram takılıykende restart atmaya başladı..şimdi power supply dan olabiliceğini düşünüyorum fakat donanım hakkında çok fazla bilgim olmadığı için size sormak istiyorum sorunum neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim
power supply'den bi ihtimal olabilir
birde sistemi geri yüklemeyi dene biraz komik gibi geliyo ama bende işe yaramıştı .
kasanın içindeki tozdan bile yapıyo benimde vardı öyle bi sorunum kasayı temizleyince düzelmişti
En başta bi virüs taraması yap virüslerin bazı çeşitleri makinaya 3 dakkada bir reset attırıyor. Ondan sonra arkadaşın dediği gibi güç kaynağı uyuşmazlık yapıyo olabilir. Yazılmda sorun yoksa RAM kontrol et Güç kaynağı kontrol et onlarda sorun yoksa ekran kartı ram yuvaları yani donanımdadır sorun.Eğer donanımdaysa kesinlik bir çakışma oluyodur.
bilgisayarının içini temizlemeyi dene. bilgisayaranın içini devamlı temiz tutmalısın. tozdan kasma yapabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme