Şimdi Ara

Sürekli saçma kazalar yapıyorum ( dikkatsizlik içerir bolca ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Benzer semptomlarımız var :) ama benim uyku düzenim iyi. Bir kere kaza yaptım, o da uykusuzluktan viraja girdiğim hızı kestiremedim kaldırıma çarpmıştım. Uykuyu düzelt. Başka biri sürüşüme karıştı mı ben de stres oluyorum bunu ben de çözemedim en iyisi karışan kişiyi susturmak :)

Ya bana karismadiklari halde stres oluyorum :)

Ustteki arkadas alintilaysmiyorum evlenmeyi hayirlisiyla istiyorum bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kan testi yaptır bi bilirubine baktır.Indirect bilirubin 1 den yüksek çıkarsa gilbert sendromu var demektir.Belirtileride sürekli yorgunluk hissi gözlerde sararma.Özellikle fiziksel aktivite ve alkol alınca durumun daha da kötüleşmesi.Bilirubinin yüksek çıkarsa askerden dahi muaf olabilirsin.
  • yanmısbozuka kullanıcısına yanıt
    Genç yaşında ailenin kanatları altında yaşadığından ötürü, kendi aracına sahip olmayı ve onu özenle sürmeyi anlayamazsın. Bu yüzden, açtığın konuyu ilk mesajından itibaren takip ediyorum. Ne yazık ki yazı üslubun, benim nazarımda, ciddiyet içermiyor açıkçası biraz kendini üstün görme ve farklılığını dile getirme ve ifşa etme tabirleri içeriyor.
    Uyarı mesajını da üslubunu düzeltip düzeltmeyeceğini görmek için attım, tersine diklenerek cevap verdin. Bu yüzden sürüş stili ile ilgili tavsiye vermemeyi uygun görüyorum, keza burada sana yazılanları dikkate almayacağını düşünüyorum. Bunlar şahsi fikrimdir, katılan olabilir katılmayan olabilir. Sana cevap yazanlara da saygı duyarım, ama burada bazı şeyleri insanların gözüne sokmakla eline ne geçeceğini düşünüyorsun acaba? Bunlar ne diye sorma, tek tek madde madde yazdırma şimdi bana.

Neyse, sen alışkın olduğun yaşantına devam et bana kalırsa. Ama senden tek ricam, bu kadar sorumsuz ve dikkatsiz araç kullandığın için mümkünse sürücü koltuğuna oturma, hatta kendine özel şoför tut. Çünkü, anlık dikkatsizliğinin kurbanı olarak yolda yatan birini görmek yada yılların birikimini döktüğü aracını kullanılamaz hale getirdiğin birini üzmek zorunda değilsin.

Not: Her mesajımda aynı tepkiyi vermiyorum, sadece hak edenlere gayet samimi ve doğru bilgiyle yaklaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Benzer semptomlarımız var :) ama benim uyku düzenim iyi. Bir kere kaza yaptım, o da uykusuzluktan viraja girdiğim hızı kestiremedim kaldırıma çarpmıştım. Uykuyu düzelt. Başka biri sürüşüme karıştı mı ben de stres oluyorum bunu ben de çözemedim en iyisi karışan kişiyi susturmak :)

Ya bana karismadiklari halde stres oluyorum :)

Ustteki arkadas alintilaysmiyorum evlenmeyi hayirlisiyla istiyorum bende

hocam o zaman heyecan tarzı bir olay var sende :) bence bir gün arabanın sınırlarını test et (tabii takla attırmadan ) o zaman arabaya ve kendine güvenin artar, araba dandikse güvenin azalabilir de ben mesela uzun süre sakin gittiğimde daha tedirgin oluyorum, arabanın tepkisini hissedemiyorum ama mesela 120-130km hızda biraz sağ sol yaparım o zaman araba uçacak mı yoksa tutuyor mu yolu anlaşılıyor dolayısıyla daha güvende hissediyorsun

• Ne alaka arkadaşlar baba parasıyla ? Benim de aracımı babam aldı ki kendi parasıyla 10 binlik araç alan arkadaşımdan tutun lüks aracı olanlara dek böyle bir şey duymadım. Yani aracı vuruyorum kasko var zaten peder yaptırır böyle bir şey olamaz olmamalı . Aile ne kadar şımartsa da bunu bir birey diyememeli kendi aklı ve vicdanı varsa eğer.

Otoparkı olmayan yere dahi götürmüyorum 50 -60 binlik bir araba olabilir kaskosu da var aracımla ilgili her konuda dikkat ederim geçen en yakın arkadaşım istedi vermedim . Garaja park edince arabaya bir şey oldu mu diye telefonun el feneri uygulaması ile her gün inceliyorum neredeyse

Benimki de artık hastalık derecesinde oldu babamın dahi işi gücünün olduğu yerler tekin değil arabaya bir şey olur diye onun aldığı arabayı ona vermiyorum

Dediğim gibi sokak aralarına asla koymam , otoparkı olan yere giderim , valeye de vermem . Fenerbahçe sahiline park ediyorum gerekirse 2-3 kilometre yürüyorum. Valenin dip gaz kalkıp canımın sıkılmasından iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Ekim 2014; 16:20:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cliffsalih

Genç yaşında ailenin kanatları altında yaşadığından ötürü, kendi aracına sahip olmayı ve onu özenle sürmeyi anlayamazsın. Bu yüzden, açtığın konuyu ilk mesajından itibaren takip ediyorum. Ne yazık ki yazı üslubun, benim nazarımda, ciddiyet içermiyor açıkçası biraz kendini üstün görme ve farklılığını dile getirme ve ifşa etme tabirleri içeriyor.
    Uyarı mesajını da üslubunu düzeltip düzeltmeyeceğini görmek için attım, tersine diklenerek cevap verdin. Bu yüzden sürüş stili ile ilgili tavsiye vermemeyi uygun görüyorum, keza burada sana yazılanları dikkate almayacağını düşünüyorum. Bunlar şahsi fikrimdir, katılan olabilir katılmayan olabilir. Sana cevap yazanlara da saygı duyarım, ama burada bazı şeyleri insanların gözüne sokmakla eline ne geçeceğini düşünüyorsun acaba? Bunlar ne diye sorma, tek tek madde madde yazdırma şimdi bana.

Neyse, sen alışkın olduğun yaşantına devam et bana kalırsa. Ama senden tek ricam, bu kadar sorumsuz ve dikkatsiz araç kullandığın için mümkünse sürücü koltuğuna oturma, hatta kendine özel şoför tut. Çünkü, anlık dikkatsizliğinin kurbanı olarak yolda yatan birini görmek yada yılların birikimini döktüğü aracını kullanılamaz hale getirdiğin birini üzmek zorunda değilsin.

Not: Her mesajımda aynı tepkiyi vermiyorum, sadece hak edenlere gayet samimi ve doğru bilgiyle yaklaşırım.

• quote:

Tamamen sabit bir dusunceyle yazilmis yazi ama malesef hastaya konulan teshis yanlis , bir diger uzucu olayda bunu ne bn kanitlayabilirim ne de sen inanmaya niyetlenirsin .

Ama kisaca kendini begenmisligin ve farkindaligi arttirmanin tamamen zitti olan bir bireyim , hatta normal seviyesinden az , idim oldukca zayif , bu yuzden de ailemdn tepki aliyorum aslinda .

Bende duz mantik gitmene daha dogrusu bunda israrci olmana bakaraktan yorumlarina deger vermiycem , ayni sekilde seni destekleyen arkadaslar devam etsinler .

Son olarak kendince verdigin uyarinin tahmin ettigin kisiligime hic bir faydasi olmazdi , he yoksa her kendini begenmis turkceyi katlediyor gibi bir genelleme demi yapiyorsunuz ? Tebrik ederim devam edin .

Hayır her kendini beğenmiş Türkçe'yi katletmiyor, bunu savunmuyorum. Sadece stiline takıldım, ama bunu saplantı haline de getirmedim.
    Madem kendini gayet ağırbaşlı olarak tanımlıyorsun, eleştiriye açık olup empati yapman gerekirdi, kendine karşındakinin gözünden bakabilmelisin.

Amacım burada seni aşağılamak yada kendimi yüceltmek değil, sadece doğru hareket etmektir. Beni beğenen arkadaşlar, sadece üslubundan ötürü sana yaklaşımımı beğenmiş olmalılar. Elbette sana terbiye vermek ailen varken bana düşmez, ancak birbirimizle doğru iletişim kurmayı öğrenmeliyiz.
  • quote:

Hayır her kendini beğenmiş Türkçe'yi katletmiyor, bunu savunmuyorum. Sadece stiline takıldım, ama bunu saplantı haline de getirmedim.
    Madem kendini gayet ağırbaşlı olarak tanımlıyorsun, eleştiriye açık olup empati yapman gerekirdi, kendine karşındakinin gözünden bakabilmelisin.

Amacım burada seni aşağılamak yada kendimi yüceltmek değil, sadece doğru hareket etmektir. Beni beğenen arkadaşlar, sadece üslubundan ötürü sana yaklaşımımı beğenmiş olmalılar. Elbette sana terbiye vermek ailen varken bana düşmez, ancak birbirimizle doğru iletişim kurmayı öğrenmeliyiz.

Ben elestiriye her turlu acik olup deger verirdim fakat sen ust uste 3 yorumda beni kisilik testine koyup degerlendirmissin , ve ne yazikki yanilmistin , bunun ustune ne saygi gostermemden bahsediyorsn , ben birilerine yorum yaptigimda her zaman cok yonlu dusunmeye calisiyorm , burda boyle demis ama belki baska bisi demek istiyor olabilirdi diye , hane otomobil forumuda surekli konu acan bi troll olsam gam yemicemde ilk konumu acmisim gayet sikinti duydugum bir konuda , yaptiginiz elestiriler hic yapici degildi , ve evet sizin uslubunuzda biri saygi veyahut baska bisi gereksede ogretemez heralde

Her neyse seninle daha fazla yazılı münakaşaya girmeye niyetim yok, zira takip ettiğim daha ciddi ve güzel konular var.
    Türkçe'ni düzeltip kullandığın kelimelerdeki hatalarını düzeltene kadar son mesajımdır.
    İyi forumlar..
  • quote:

Her neyse seninle daha fazla yazılı münakaşaya girmeye niyetim yok, zira takip ettiğim daha ciddi ve güzel konular var.
    Türkçe'ni düzeltip kullandığın kelimelerdeki hatalarını düzeltene kadar son mesajımdır.
    İyi forumlar..

Bla bla bla , boyle kacamak cevaplarla kacicaksan bir daha hic girisme milletin konusunda ukalalik yapmaya , her dedigine he buyur mu diycez , yazma konuma bir mesaj daha

Ufaklık, uzatma ama :)
    Bana yarar sağlamayacak sohbetten uzak dururum, yazıp yazmama kararım şahsıma aittir. Kişiliğini gördükten sonra da yazmamaya karar verdim, ukala olarak nitelemek ne sana ne başkasına düşmez. Şimdi efendi olmanı ve ilgi çekmeyi başardığın konuna yeni cevaplar yazılmasını beklemeni öneriyorum..
  • quote:

Önce Türkçe'ni ve yazım hatalarını düzelt, sonra tavsiye verip vermemeyi düşüneyim..

Şu mesaj neden eksi alır anlamıyorum konuyu açan arkadaş habire ''yane'' diye yazmış. Normal hayatta bir arkadaşım karşımda yane,yane,yane diyip dursa her cümlenin başında,artık kızarım ne yaptığını zannediyorsun diye..Maksat tamam bilgilenmek ama Türkçe'mizi de ergen özensizliğinde kullanmayalım

Konuya gelecek olursak,dikkat eksikliği var belki solaksındır da vitesler sana sıkıntı yaratıyordur dikkatin oraya gidiyordur diyeceğim -çünkü kardeşimde var aynı sorun- ama değinmemişsin böyle birşeye,bence yavaş hareket etmeye bak ve her parktan sonra çık arabanın etrafını bi kontrol et nasıl yanaşmışsın gör. Belli ki halen araçların uçlarının bitiş noktalarını ve yüksekliklerini benimsemede acemisin,ki ufak çaplı kazaların sebepleri de hep bu.Bir vücut olmaya bak araba ile...

• Senin içine cin girmiş yavrum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.