Şimdi Ara

Sürekli Sayfa Yeniliyor/Youtube Sürekli Video Yüklüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar.Öncelikle bilgisayarıma sistem geri yükleme yaptım.Şu anda tertemiz.Hemen konuya gireyim.Firefox'ta açık olan sekmeler arasında geçiş yaparken sekme yerine tıkladığım zaman sayfayı yeniliyor.Bu çok rahatsız edici.Çünkü video izlerim.Ordan çıkar Facebook'a bağlanırım sonra Youtube'a geçerim vs...Neden önbelleğe alınıp yüklenmiş olan bir filmi sırf sekme değiştirdim diye yeniden yüklemek zorunda olayım ki?Çok saçma...Bir diğer problem de herhangi bir video izleme sitesine girip video yükledikten sonra videonun yüklenen kısımlarına tıklayınca,(atıyorum 10.sn'den 15.sn'ye geçiş yaptığımda)video zaten önbelleğe alındığı için tekrar yüklemeyi beklemeden sorunsuz seyretmem lazım. Ancak sürekli olarka yeniden yüklüyor.Bu da çok rahatsız edici...Nasıl çözebilirim bu sorunları?

Not:Chrome'da da videolar kesinlikle önbelleğe alınmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 15 Mayıs 2013; 21:45:34 >

• bu gün bir arkadaşta yandex ile sorun yaşamıştı.bence iktidar savaşı güç savaşı..chrome mi yoksa diğerlerimi..bunun kesin çözümü şudur ahkamı kesmeyeyim.tecrubelerim ile sabittir ki.tarayıcınızın yanına (explorer) chrome yüklerseniz sıkıntı nadir oluyor.ama yandex-firefox gibi güçlü tarayıcılardan birini indirirseniz chrome kesin bir puştluk yapıyor..ya sadece chrome yada diğerleri..
  • Yani Firefox kullanacaksam Chromu silmeliyim öyle mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.