Şimdi Ara

Sürekli yaşanan internet bağlantısı kopma sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper bi dizüstüm var. vista işletim sisteminde. kablosuz bağlanıyorum. ve zun süreden beri başımda bir bela var. durduk yere interneti hiç kullanmasam bile bağlantı kopuyor. baktığımda modemde hiçbir sorun yok. koptuğu andan itibaren pc ağ aramıyor. yeniden başlatmam gerekiyor. ve düşünün internete ayda 60 tl verip böyle kopuk kopuk yaşamak sinirlerimi bozdu iyice

yardımı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. iyi günler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtylcn -- 6 Ağustos 2010; 18:57:52 >

• kablosuz adaptörünün driverını güncellemeyi dene olmazsa formatla temiz bir işletim sistemi kurup programları kurmadan bağlantını dene sorun devam ederse farklı bir modemle deneyebilirsin yine devam ederse başka bir wireless adaptör kullan arızayı bulasay kadar her şeyi tek tek denemen lazım kablosuz çok garip sorunlar çıkartır bir gün çok güzel bağlanır bir gün bağlanmaz etraftaki sinyal yayabilecek herşeyden etkilenebiliyor çok garip şeyler gördüm mesela arkadaşım apart işletiyor öğrencileri sürekli kablosuz bağlantıdan şikayet ediyorlardı kopma var diye 1 hafta uğraştım sorunu bulmak için denemediğim yol test etmediğim cihaz kalmadı durup dururken kopuyordu bağlantı en sonunda gün boyunca izlemeye aldım acces pointlere ping atarak sonra tesadüfen binada asansör çalıştığı anda kablosuz bağlantının koptunu bulduk kimin aklına gelir buna benzer karşılaştığım bir kaç örnek daha verebilirim uzattım sanırım biraz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan26 -- 6 Ağustos 2010; 23:58:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.