Şimdi Ara

Surface konsepti hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .... sızdırılmış fotoğraflar var.. Bilmem essah bilmem gerçek..

Yorumlar sizin... (kaynak: Wp Central Forum)
     Surface konsepti hakkında... Surface konsepti hakkında... Surface konsepti hakkında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 7 Ekim 2016; 17:05:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• L950 serisi için de çok güzel konseptler geldi ama sonuç maalesef çok farklı oldu Surface ekibinin elinden çıkacaksa bu telefon, Surface Phone 2-3 harika tasarımlara sahip olur ama ilk seriden ben pek beklentili değilim, muhtemelen yazılım ağırlıklı çalışacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

L950 serisi için de çok güzel konseptler geldi ama sonuç maalesef çok farklı oldu Surface ekibinin elinden çıkacaksa bu telefon, Surface Phone 2-3 harika tasarımlara sahip olur ama ilk seriden ben pek beklentili değilim, muhtemelen yazılım ağırlıklı çalışacaklar.

Zaten ilk seri deneme yanılma serisi olacaktır bence. Lumia serisinin ilk serisi gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla iyi çalışıp adam gibi bişey çıkarsınlar :) zira çıkacakları fiyatı tahminen baz alırsak biraz zor olur deneme yanılma serisi falan..

• Fotoğraflar fake, 2. fotoğrafda surface phone u çalıp inşaatta mı fotoğrafını çekmişler?

Note serisini rakip olmayan bir telefon yapıyorlarsa bence yapmasınlar, ayrıca yine milleti kobay olarak kullanacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

Fotoğraflar fake, 2. fotoğrafda surface phone u çalıp inşaatta mı fotoğrafını çekmişler?

Note serisini rakip olmayan bir telefon yapıyorlarsa bence yapmasınlar, ayrıca yine milleti kobay olarak kullanacaklar.

Note serisine rakip olması için android işletim sistemi ile gelmesi lazım kanka. Note serisinin rakibi j serisidir. Galaxy j7 note 7'nin rakibidir. Hatta j7 note 7'den daha önde diyebiliriz. Note 7 ile patlamalar dünya medyasında yer alırkene j7'de bu yönde bildirimler ajanslara düşmedi henüz.

• Ms telefon işini bıraktı boşa surface murface beklemeyin. Bitti o iş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaynak ?

• Harika bir haber.Snapchat gömülü gelecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

Fotoğraflar fake, 2. fotoğrafda surface phone u çalıp inşaatta mı fotoğrafını çekmişler?

Note serisine rakip olması için android işletim sistemi ile gelmesi lazım kanka. Note serisinin rakibi j serisidir. Galaxy j7 note 7'nin rakibidir. Hatta j7 note 7'den daha önde diyebiliriz. Note 7 ile patlamalar dünya medyasında yer alırkene j7'de bu yönde bildirimler ajanslara düşmedi henüz.

Note serisi ile j serisinin ne alakası var ortak, note serisi tamamen kalemi ile ön planda, ama özellik olarak dediğin doğrudur orasını bilemem.

Ortak android ile gelmesine gerek yok, surface biligisyarları telefona dönüştürsünler markete de bir çözüm bulsunlar pazar payı bulamazlarsa gelsinler yanıma

• Sanki ıphone 8 sızıntsı gibi olmuş
  • Surface Phone konseptinden daha çok iPhone ve MacBook konseptine benzemiş.

• Fake.. eğer gerçekse çalıntı, özgünse de tutmaz sistem çöp!
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin kanka.. Nasılsın, hayat nasıl, araştırmadan-soruşturmadan aldığın, sonrada pişman olduğun telefonun nasıl ?

• Microsoft un en büyük hatası nokia yı satın almaktı. Sadece destek verseler kendi işletim sistemleri çok daha fazla kişiye ulaşırdı. Nokia son dönemlerinde avrupa da çok iyi pazar payı yakalamıştı. Bilmediğin telefon üretimine girersen boyle eline yüzüne bulaştırırsın. Google de Motorola yı aşmıştı baktı olmuyor hemen lenovo ya sattı. Herkes bildiği işi yapacak...

• O değilde surface masaüstü pc dedikodusu yayılmış.. :)

• Her seferinde böyle şeyler çıkıyor ama sonuç hüsran.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Her seferinde böyle şeyler çıkıyor ama sonuç hüsran.

Hocam bu saatten sonra bulaşan arkadaşlara Allah sabır baş eylesin, işleri çok zor. Hatta Ceceli'den 'hüsran' şarkısını gönderelim kendilerine, forumda ki fanboyların gazına gelip de alan sonra da pişman olan bir sürü insan var ne yazık ki
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen sen bu platformdan kurtul diye uğraşıyorum yaw..

• quote:

Orijinalden alıntı: skoca

Microsoft un en büyük hatası nokia yı satın almaktı. Sadece destek verseler kendi işletim sistemleri çok daha fazla kişiye ulaşırdı. Nokia son dönemlerinde avrupa da çok iyi pazar payı yakalamıştı. Bilmediğin telefon üretimine girersen boyle eline yüzüne bulaştırırsın. Google de Motorola yı aşmıştı baktı olmuyor hemen lenovo ya sattı. Herkes bildiği işi yapacak...

Google'ın Motorola'yı satma sebebi olmadığı için değil. Patentleri için aldılar. Patentleri kendilerine alıp sadece markasını sattılar Motorola'nın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.