Şimdi Ara

Surface Phone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günümüzde çoğu kişinin akıllı telefonu telefonu bulunmakta.Şuan piyasadaki en iyi telefonlar;Note 7,s7 edge,s7,iphone 6s serisi vs.
    Öyle yada böyle birçok android telefonda kronik sorunlar mevcut.
    Samsung serisi telefonlarda arayüz şişmesi,lg telefonlarda hayalet ekran,htc 10 serisinde wifi sorunu ve kasa soyulması.İphone telefonlarda efsaneleşmiş kasmıyor lafına rağmen 1 yıl içinde hızında yavaşlama gözlenmesi(bilinçli olarak yeni yazılımla yavaşlama).
    Android ve ios menülerindeki birbirinden renkli kutucuklardan zamanla sıkılıp alternatif aradığımız oluyor.
    İşte o zaman androidde rom root yada launcher kullanarak bi nebze farklı bi telefon kullanıyormuşuz gibi olabiliyor.Ama konu buda değil tabiki.
    Yeni redstone güncellemesiyle birlikte windowsmobile 10'un geleceği ve kullanıcılarına neler vaadettiğini,vaadden kastım kullanıcı gözünde olan kısmı.
    Surface Phone ve market zenginliği ne durumda olacak?Açıkçası yeni telefon alacaklara yol göstermek adına deneyimli kullanıcılardan fikir almak için açtığım bir konudur.

• HLLBN kullanıcısına yanıt
    Deneyimim yok ama gelecek vaad ediyor diye telefon alınmaz. Şu anki durumda işini görecek, kesenin durumuna göre telefon, pc, vs. alınır.

Gelecekte değerlenecek, uçacak, kaçacak vs. diye olsa olsa arsa alınır.
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Son redstone güncellemesi iyi diyorlardı ama bakalım,cihazlar gelene kadar karar veririrz
    Ortada yok henüz. Gelirse durumu değerlendiririz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik'in sözü: "Gelişmişi varken gelişecek olanı alınmaz.".
  • Redstone nasıl hocam stabilite falan,bayağı olumlu yorum var sanırım.
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Doğru bi söz ama 2017 de alternatif bi işletim sistemi görmek isteriz.Halâ kullananlar acaba biz mi bi yeri kaçırdık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G930 connection to android phone
    11 yıl önce açıldı
    LAPTOP-DESKTOP-ALL İN ONE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    10586'lı yapılara göre daha iyi olmuş deniliyor.

wp nin arayüzüne diyecek birşeyim yok ama marketi olmayan bir telefon bana göre 5800 dan bi farkı yok gibi geliyor, Allah'tan internete girebiliyorum 930umla, yoksa hakikaten bana göre kayda değer bi fark yok.

Dip not: 5 yıldır kullandığım 5800 telefonumu bıraktım 1 aydır 930 kullanıyorum :)
  • İos port projesi gerçekleştiği an WP dayım tekrardan. Ya elite x3 bakarım ya Surfacephone beklerim ya da 950xl alırım. X3 şuan baya önde benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufukta görünmüyor ama bir gün gelişecek söylenene göre. Sabırlı olanlar alıp gelişmesini bekleyebilir, sonuçta eski lumia kullanıcılarının bir kısmı 5 yıldır hâlâ gelişecek diye bekliyor. Hatta şimdilerde eski modellere w10 gelebilir diye dedikodu çıkmış, şimdi de onu beklemeye başlamışlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.