Merhaba arkadaşlar ben bayram ziyareti için anneannemlerin yanına nevşehire gittim. Anneannemin bulunduğu bloğun zemin katında bir suriyeli aile bulunuyor. Ailemin anlattığına göre 3 yıl önce buraya 2 çocukla yerleşmişler. Şuanda ise 12 çocukları var. Ben yardım için elimde kavurmayla bunların kapısını çaldım. Kapıyı kocası açtı. Arkadan da karısı geldi. Normalde siyah çarşafla takılan bu kadın gecelik ve bi ton makyaj ile kapıya geldi. Neyse yemeği verdim ve dışarı çıktım. Ne yaptıklarının farkına vardım ama çok üstelemedim. Bir diğer gün bunların çocuklarını bahcede oynarlarken gördüm. Aynı daltonlar gibi boyları vardı. Sonra farkettim ki küçüğünün de büyüğünün de elinde bi sustalı çakı birbirleriyle arapça konuşup şakalaşıyorlar. Çakı ne zamandan beri böyle bacak boyu çocuklara satılmaya başlandı ve bu suriyeliler 12 çocuğu nasıl doyuracaklar merak ediyorum. Her bir suriyeli çiftin en az 5 er çocuğu olduğunu varsayarsak ülkenin geleceği sıradaki oylar açısından hiç parlak değil.
3 yılda 10 çocuk yapmaları imkansız. Dışarıdan çocuk getirip kayıtmı ediyor bu adamlar
Aha bak sabah balkona sigara için çıktım her yaştan var aralarında. Çete gibi siteyi turluyorlar.
Bunlar kaçar kaçar doğurmuş la. Adam doğumdan sonra tekrar çocuk yapmış.
baranelB
kullanıcısına yanıt
Korunma diye bir şey bilmiyorlar kadınların sınırlarını zorluyorlar yapıp yapıp allah verdi diyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme