Hocam benim yazacağımı siz yazmışsınız valla şaşırdım. Neyse haberlere devam Allah kolaylık versin size seviliyorsunuz. |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(H.Fidan:PKK-YPG silah bırakmassa harekat olacak)-[ANA KONU] (30. sayfa)
-
-
Ustalar bu @tubytube baya sert konuşuyor hakaret ve aşağılamalar falan var orduya ve silahlı kuvvetlere laf ediliyor ne diyeceksiniz?
-
Türk ordusunun Suriye de savaş suçu işlediğini söylüyorsun, "Karanlık Türk ordusu" , "Türk'ten bilge olmaz" gibi söylemleri de üzerine ekliyorsun sonra pkk/ypg sevici deyince ben mi suçlu oluyorum?
Varsa TÜRK Silahlı Kuvvetleri ile derdin boşa "akp" diye gevelemene gerek yok çık karşısına sonra kim rezilmiş öğrenirsin.
-
Yasalar milletvekillerini koruduğu kadar Türk Silahlı Kuvvetlerini korusaydı bunlar laf edemezdi. TSK'yı itibarsızlaştırmayı çalışanı direk ülkeden atmak lazım.
-
Hocam ben blokladım kendisini sizde bloklayın uğraşmayın biz de işimize bakalım havlasın dursun orda.
-
Keşke çünkü ordumuz her ne olsun kutsal Allah askerimize dirlik ve güç nasip etsin.
-
Beyler konu bütünlüğünü dağıtıp olayı kişisel görüş , tartışma vs... boyutuna getirenlere cevap yazmayın konuyu dağıtıyorsunuz boş verin cevap yazmayın geçin
-
Zaten öyle yapacağız usta takip ettiğimiz güzel bir konunun ziyan olması doğru olmaz.
-
Hocam merak etmeyin,karşıda isterse Pyd isterse esad olsun ordunun mühimmatı da,gücü de bitmez.
Ben Ordu donatım olarak görev yaptım askerde. "Askerin olanakları,silahları ne kadar bol bir bilseniz.. Endişe etmeyin!"
-
Hiç endişe etmiyorum hocam son derece gururluyum ne olursa olsun ordumun arkasında durmak şereftir.
-
Allah hepsine yardimci olsun kazasiz belasiz evlerine kavussunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oradaki Kürt nüfusu 5 milyon bile değil Arapları Anadolu'ya kabul etmeseydiniz o bölgelerde Araplar yaşıyordu resmen Büyük Ortadoğu projesi için Suriye boşaltıldı ve boşaltılan yerlerede bu teröristler yerleşti daha 2013 yılında kobani zamanında peşmergenin Anadolu'dan geçip Suriye'ye girerek bu teröristleri kurtarılmasına yardım ettiniz IŞİD yoksa iki günde hepsini kafasını kesecekti Türkiye gerçekten akıl almaz bir şekilde kendi ayağına sıkacak hareketlerde bulunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
🔥-Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, İranlı mevkidaşıyla görüşmesinin ardından nükleer görüşmelerde ülkesinin ABD’ye karşı İran’a desteğini açıkladı.
Yunanistan sırtını ABD'ye, İran'da Çin'e yasladı...Tabi bunun bedelleride var..
-
mollalar farkında değil çin bunların kanlarını dötünden çekecek
bu arada haşdi şabi savaşçılarından ebu azrail lakaplı bir eleman vardı erdoğanı tehdit etmişti araba içinde giderken
sunni inancına sahip olanları direklere asıp kılıçla kesiyordu iranda covid 19 sebebi ile gebermiş
-
Amerika-israil iran ile savaşınca çin sadece silahlı destek verecek öte yandan yunanistan bizimle savaştığında amerika silah desteği verecek ama karışmayacaklar yani tipik ingiliz taktiği.
-
Zerre kadar üzülmedim hakkettiğini bulmuş oldu.
-
Şuan Suriye'de rejimde bize karşı hazırlık yapıyor, eğer bize karşılık verecekse gerekirse PKK/PYD dışında rejimlede savasilmali, sınırda güvenli bölge oluşturulması ve göçmenleri gonderebilmemiz için orada söz sahibi olmamız gerekiyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rus destekli esed militanlarının İdlib'e yönelik askeri hamle başlatma ihtimali konuşuluyor.
Bu ihtimale karşı Fethul Mubin Operasyon Odası özel kuvvetlerden oluşan takviye birliklerini esed militanları ile olan hatlara konuşlandırmaya devam ediyor.
Abdussamed Dagültwitter“#Rus destekli esed militanlarının İdlib'e yönelik askeri hamle başlatma ihtimali konuşuluyor. Bu ihtimale karşı Fethul Mubin Operasyon Odası özel kuvvetlerden oluşan takviye birliklerini esed militanları ile olan hatlara konuşlandırmaya devam ediyor. #idlib #suriye https://t.co/3agLizLIOj”https://twitter.com/AbdussamedDgl1/status/1450510432859566085 -
idlipteki Bu radikaller başımıza bela, bunların arkasına saklanan ebu bekir seriyyesi gibi radikal gözüken örgütler tsk ya kayıp verdiriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X