Gençliğim çürüdü. |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(H.Fidan:PKK-YPG silah bırakmassa harekat olacak)-[ANA KONU] (33. sayfa)
-
-
🔥-ABD Senato Dış İlişkiler Komisyonu, Başkan Joe Biden tarafından ABD’nin Ankara Büyükelçisi görevine aday gösterilen eski senatör Jeff Flake’in adaylığını onayladı.Flake Türkiye'ye olan yaptırımları savunan agresif bir politikacı kimliğiyle tanınıyor.
-
Bugün 10 ülkenin büyükelçilerini dışişleri bakanlığında toplayıp yargıya müdahale söz konusu değil.İşinize bakın dendi.
Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İsveç, Kanada, Norveç ve Yeni Zelanda AİHM kararlarının artık uygulanmasını istiyor ve yaptırım olabilir mesajı veriyor.Adamlara ha bire koz veriyoruz.
Allah sonumuzu hayırlı eylesin.Kavalayı sevmem ama Türkiye yararına olacaksa siyaset yasağı vs konularak gereken yapılmalı.
DW Türkçetwitter“"Türkiye, Kavala neden tahliye edilmiyor, açıklamak zorunda. Ağır yaptırım kaçınılmaz" Osman Kavala'nın serbest bırakılması için çağrı yapan 10 büyükelçi Dışişleri'ne çağrıldı Görüşmeye katılan bir büyükelçi, DW Haber'e, "Büyük yaptırımlar yolda" dedi https://t.co/pVvVoeutmx https://t.co/GGJNR2f3MT”https://twitter.com/dw_turkce/status/1450491113333198849?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1450491113333198849%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dw.com%2Ftr%2Fkavala-bildirisi-ne-anlama-geliyor%2Fa-59549591
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 20 Ekim 2021; 1:0:41 >
-
AHİM kararlarına son günlerde AB üyesi ülkelerde tepki göstermeye başladı.Önce Macaristan ardından Polonya kendi hukuk işleyişlerinin AHİM'den üstte olduğunu deklare etti.Geçen günde İngiltere bu kervana katıldı ve İngiliz anayasasının AHİM'den üstün olduğunu verdikleri kararlarda AHİM hakemliğini her koşulda tanımayacaklarını açıkladılar.Bu durum AB ülkeleri içindede endişe yarattı zira Başta Almanya olmak üzere isviçre ve Avusturya gibi ülkeler özellikle Macaristan ve Polonya'nın bu düşünceden vazgeçmesi için baskı yapıyor zira Avrupa medyası söz konusu olayın AB'yi parçalayacak sürece sokabileceği endişelerini manşetlere taşıyor.
Bizim hukuk sistemimizde her ne kadar gediği bol olan kanun ve kararlarımız olsada AHİM'e tümüyle bağlı bir hukuk sistemi üzerinden işliyor.En basitinden mülteci hakları noktasında Türkiye AHİM'e bağlı ve AHİM'de Türkiye'ye bu konuda "zorla sınır dışı edemessin,baskı kuramassın ve aldığın AB para yardımı yüzünden mültecilere bakmakla yükümlüsün" diyor.
şimdi bu Osman Kavala muhabbeti tamamen siyasi bir olay ve özellikle hdp tarafından sürekli olarak köpürtülen bir konu.Osman Kavala kimdir?kimlere çalışmış?perde arkası eylemleri ne olmuş? bunları çok soran yok ancak kendisinin Geroge Soros'un Türkiye temsilcisi olduğunu artık sağır sultan dahi biliyor.Serbest bırakılırsada Türkiye'de kalmayacağı ve sırra kadem basacağı apaçık ortada.En son kertede serbest bırakılır bu adam ama belliki birşeyler isteniliyor zira basit,sıradan bir isim değil kavala.
AHİM ise bana göre bağımsız görünen ama AB içindeki lokomotif ülkelerin güdümünde siyasi kararlar alan bir kurum.Bu zaten hep böyleydi.Türkiye'nin haklı olduğu geçmişte birçok dava AHİM'de aleyhte kararlar alınarak sonlandırıldı ve bu kararların hemen hemen hepside siyasiydi.AB ülkelerininde kendilerine hukuk alanında kalkan olarak gördüğü bir kurum olduğundan AHİM Türkiye'de %100 adaletli hukuk sistemi olsada alacağı siyasi kararlarla aleyhte dava sonuçları çıkarabilir ancak bizim hukuk sistemimizin eksiklikleri olması karşı tarafın eksikliklerinin üzerini örtüyor.Başka bir tarafdan bakıldığı zamanda hiçbir ülkenin %100 güvenilir hukuk sistemi zaten yok,AHİM'de her kararında %100 güvenilir bir hakem heyetide değil.
-
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Doğan Güreş arada bir koltuklardan birine oturuyor, kısa bir süre sonra yeniden ayağa fırlıyor, odanın içinde bir duvardan diğerine yürümeye devam ediyordu. Öfke ve şiddetle söylediklerinin özeti şuydu: "Bu karargahta beni kandıran adamlar var. Beceriksiz adamları yapar diye ısrar ediyorlar. Beni ne duruma düşürdüler. O Güneydoğu'ya gidemem diyenlerden hesap sorulacak, emekli yapılmaları yetmez. Hiçbir sosyal haktan yararlanmamalılar. Milletin kırk yılda bir Türk Silahlı Kuvvetlerine işi düşecek, o zaman da sen tut ben gidemem de. Ordu barış için mi kurulmuş, savaş çıkınca biz yokuz deyin. Siz sulh zamanı kışlalarda büyük karargahlarda zaman geçirin, risk yok, ölüm kalım yok, koltuklarının altında dosyalarla yıllarını geçiriyorlar. Bunlar general olunca daha çok kendilerini gizleyebilirler, yahu bu adamlar benim bulunduğum makama kadar yükselirler, nasıl tespit edeceksin ki? Günlük sıradan şeylerde ölüm yok, savaş yok, gerçek kahraman, gerçek general, gerçek yurtseveri hangi ölçüyle ortaya çıkaracaksın? Cesur adamlar bu günlerde millete lazım...Çok müşkül duruma düştük."
Unutulmayanlar dışında yeni bir şey yok - Osman Pamukoğlu. 27. Sayfa.
--------------
Türk Silahlı Kuvvetlerinin hiçbir personeli sahada savaştan korkmaz o yüzden burada millete "Yüreğiniz yetiyorsa siz savaşın" diye caka satma.
Burada sorgulayacağın tek şey "operasyon milli çıkarlar uğruna mı yapılıyor" olmalı. Ortada bir gerçek var eğer Suriye'de bu gün pkk/ypg'yi temizlemezsen adamlar devletini kurar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 20 Ekim 2021; 8:45:39 >
-
S-400 radarının kilitlendiği sivrisineği bile vurur Yani gerekirse Rusya uçağınıda vurur. Ama bu tüm seçenkelerin tükendiği son çare.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rus uçağını vuramaz satın alırken içinde ki yazılımla bunu engellediler satış sözleşmesine rus hava unsurlarına kilitlenmesine engel olacak yazılım donanım ekleneceği belirtilmiş
-
Hikaye onlar.
Evet arkadaşlar görüyorsunuz nasıl bir kafa yapısı ile karşı karşıya olduğunuzu yani bunları ciddiye almamak gerektiğini bir kez daha görüp anlayın yani sen Rusya'dan silah alacaksın yöneticisi kendisi ama kendi silahıyla onu vurmana izin verecek .
Ruslar bundan önce de İran'a s300 füzeleri sattı buraya geçtiğimiz günlerde bu füzelerin yazılım kodlarını İsrail'e sattılar iran şu anda savunmasız kaldı ve Rusya ile arası bozuldu kodların satılması nedeniyle yani sen kimsin çoluk çocukla uğraşıyoruz burada kime laf anlatıyorum
An itibari ile idlibte Rusya ve katil Esed katliam yapıyor okula giden çocuklar bombalandı…2 çocuk öldü çok sayıda yaralı var.
ANewstwitter“At least 10 #civilians have been killed and 35 injured in an #attack on a marketplace in Idlib, northwestern #Syria. https://t.co/9Chg4l4sRk”https://twitter.com/anews/status/1450744849091776512
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 20 Ekim 2021; 11:55:34 > -
şam'da esed rejim güçlerini taşıyan bir otobüsü hedef alan bombalı saldırıya uğradı.
Daily İdlibtwitter“#Şam'da #Esed rejim güçlerini taşıyan bir otobüsü hedef alan bombalı saldırıya ait görüntüler. https://t.co/aNkvGFShqt”https://twitter.com/dailyidlib/status/1450743711089020933 -
Cocuk katili ya cocuk daha akli ermeyen cocuklara bomba atiyor.surda adamin biri fren yapti kopegi ezdi diye karakola 3 tane avukat gelmis hayvan haklarindan..inanamiyrm,cocugum gozume geliyor..
Çocuklardan ne istiyor lan bu yazıklar olsun be halsiyetsiz gavur o çocuklar senden ve destekçilerinden ahirette hesap soracak esad alçağı.
-
Fazla Hollywood seyretmişsin. Ne sallıyorsun sen ya . Yazılımı satmış falan . Windows 10 mu bu.
Rus hss leri Suriye'de yanlışlıkla Rus uçağını vurdu.
Nasıl oldu bu o zaman.
Radar da görüp güdümlediği her cismi vurur.
Rezil olma.
Konuya da +18 koyun.
Diyelim ki ben çok Amerikan filmi izledim sizin gibi kafa yaşamak için ne seyretmek gerekiyor 20 yıldır neye elinize attıysan zarar ülke zarar ettiği iflas etti üstüne 10 milyon mülteci kitlediniz bu millete ekonomi zaten yerin dibinde ben kendim markette çalışıyorum her akşam 100 tane etiket değiştiriyoruz halk zaten her gün etiket değiştiğini görünce iyicene cinleri tepelerine çıkıyor lanet okuyorlar ben bunu kendim gözlemliyorum devriniz bitiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 20 Ekim 2021; 14:51:30 >
🔥-Esed rejiminin İdlib'in Eriha ilçesinde bir pazar yerine düzenlediği saldırıda araların çocuklarında olduğu 10 sivil öldü, 35 sivil yaralandı.
🔥-Başkent Şam'da askerleri taşıyan otobüse Bombalı saldırıda bulunuldu 16 rejim askeri hayatını kaybetti 23 asker yaralandı.
🔥-Hama-Humus yolunda Esed rejimine ait bir mühimmat deposunda patlama meydana geldi. 4 rejim milisi öldü,6 milis de yaralandı.
🔥-Suriye'de ve Irak'ta operasyonların 2 yıl uzatılması için Cumhurbaşkanlığına yetki veren tezkere meclis başkanlığına ulaştı.İyi parti genel başkanı Merak Akşener tezkereye onay vereceklerini açıkladı.
-
türkiyede yaklaşık 6 milyon suriyeli var bunlardan 2 milyon asker cıksa tükürüğüyle esedi indirir buyursunlar bunları yollayalım suriyeye kendi ülkeleri için savaşsınlar .sonuçta kendi ülkeleri .benim askerim şehit olmasın.
-
Beyler Esad'ın çocukları vurmasına şaşırmamalısınız dünyada Türkler hariç bu hassasiyeti gösteren başka bir devlet yok. Rusya, ABD, Fransa, Arap Devletleri, İsrail, Ermenistan, Yunanistan bunların hepsi savaşlarda sivil katleden çocuk katleden devletler.
Bu sivil hassasiyet sadece Türklerde mevcut.
-
🔥-MİT’e ait SİHA’lar, Ayn El Arap bölgesinde PKK’lı teröristlere ait bir araca saldırı düzenledi.Saldırıda araçta bulunan 3 terörist öldürüldü.Ölenlerin PKK'ın bölge sorumlularından olduğu söyleniyor.
-
Nokta atışı .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X