- Terör örgütü PKK-YPG'nin kontrol ettiği ve gün içinde olaylar çıkan Rakka'da Mansura ve Hineda bölgelerinde bulunan askeri noktalarını ve karargahlarınıda boşaltmaya başladı. Bölgede ayaklanan Halk bu noktaları ele geçirdi.. |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(H.Fidan:PKK-YPG silah bırakmassa harekat olacak)-[ANA KONU] (344. sayfa)
-
-
Suriye'ye dönüş başladı yollarda uzun konvoylar oluştu
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/takvim/status/1865846308516569129?t=hJ3T3KUxKqZV2UDzQUS9RQ&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 8 Aralık 2024; 22:56:56 > -
- CHP lideri Özgür Özel dün yaptığı “Esed ile temas sağlanmalı” açıklamasının üstünden 12 saat geçmeden Esed rejimi düştü ve Özel yeni bir açıklamada bulundu;
"Suriye’yi yıllardır otoriterlikle yöneten Esed rejimi, bugün itibarıyla son buldu. Şimdi Suriye’de tüm Suriyelileri temsil eden bir geçiş hükümeti kurulması elzemdir. Cumhuriyet Halk Partisi, Suriye’nin toprak bütünlüğünden, Suriye’de demokrasi, barış ve istikrar ortamından yanadır."
-
Hiç bir şeyden haberleri yok. Bunlar bırak ülke yönetmeyi köy bile yönetemez.
-
- Beşar Esed'in Moskova'da olduğu ilk görüntüler yayınlandı..
-
- ABD - CENTCOM:
"Suriye'de 75 DAEŞ noktasına hava saldırısı düzenledik.."
-
- Muhalif güçler:
"Suriye genelinde 13 yıllık iç savaş döneminde hapishaneler ve rejimin kontrolündeki bölgelerde doğan yaklaşık 2 milyon kadar çocuğun babalarının kim olduğu bilinmiyor.."
-
İran: Suriye Ordusu savunma yapsaydı değil Şam, Halep bile düşmezdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv100 muhabiri Şam’dan canlı yayında söyledi;
Şam merkezinde;
- Esad ve Eşi’nin evi yağmalanmış (kapı kollarına kadar sökülmüş)
- Suriye merkez bankası yağmalanmış.
- İş yerleri yağmalanmış.
- Elektrikler kesikmiş. Jeneratör kullanıyorlarmış.
- İnternet çok yavaşmış.
.
.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 8 Aralık 2024; 23:17:3 >
Şu Amerikan uçaklarını SMO bizim silahlarla vursalar neler olur acep?
- İran Dışişleri Bakanı Arakcı:
"Esed hiçbir zaman muhalif gruplara karşı Tahran'dan yardım istemedi. Suriye'deki demokratik dönüşümleri destekliyoruz."
-
Cem Egeyoutubeya sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi: Oğuzhan Alpdoğanhttps://www.youtube.com/watch?v=M_V7cAi1o0A
-
Zafer sırça kadehe benzer zorlamaya gelmez...
İsrail ordusu golandan girmiş bile. Bu işte kazanan israil. Hizbullah ve haması yedi. Suriyeye desteğe gelecek hizbullah bile kalmadı.
-
- Terör örgütü PKK-YPG, Rakka’nın güney ve doğu kırsalındaki teröristlerini Rakka şehir merkezine çekti. Çekildikleri bölgeleri yerel halk ele geçirdi.
-
Ülkesini 13 yıldır iç savaşa sürükleyen, halkına sırf kendisine muhalif oldukları için hapishanelerde işkence ettirip öldürten, direkt sivillere karşı savaş uçaklarıyla varil bombaları atarak katliam yapan ve toplu göçlerin önünü açarak kendi vatandaşlarının büyük bir bölümünü "Sığınmacı" konumuna sokan Beşar Esed, bugün itibariyle Rusya'da resmen "Sığınmacı" statüsünde yaşamaya başladı..
-
J. K. Rowling şerefsizliği hissediyorum, haberlerde bu alt tabaka kesimi özgürlük savaşçısı gösteriyorlar ama alttan alta "ıyy yağmacı talancı bunlar" mesajını da "pompalamaktan" hiç çekinmiyorlar. Orta Doğu insanına beslenen bu kin nedir diye sorarsanız J. K. Rowling'in birçok konudaki yorumlarına bakmanız kafidir, kadın tam olarak İngiliz boku fahişesi, suratından da iğreniyorum. Deprem zamanı da deprem bölgesi bu şekilde talan edildi hatta haydutları "siz de geç kalmışsınız evi boşaltmak için" diyerek savunanlar vardı, bu untermensch'in kitaplarında da Orta Doğu insanı hep aşağılanır...
Özetle şöyle bitireyim kadim bir ırk büyük bir temizlik yapmadan dünya hep bu şekilde kalmaya devam edecek, samimiyetimi şöyle anlatayım kimi akrabalarım ölse zerre üzülmem, mesela Whatsapp gruplarından ne uzak akrabaların gerçek yüzü göründü bana ki hiç tanımazdım, "ben bu çağdan nefret ettim, etimle kemiğimle nefret ettim" diyenler aslında yeni çağdan değil eski çağlardan kalma şeylerden tiksiniyorlar...
İnsan kiminle haşır neşir oluyorsa ondan davranış kapıp asimile oluyormuş, Türkler ve içimizdeki kimi Hıristiyan Yahudi dininden ırkların gerçek yüzlerini afişe etmek yerine Esad'ı devrilmiş gösterin siz inanın boşa kürek çekiyorsunuz gittikçe küçülüyorsunuz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
- Muhalif güçler terör örgütü PKK-YPG'nin rejimden dün devir aldıkları Deirezzor'daki Mayadin şehrine girdiler. Şu an Irak sınırındaki Ebu kemal şehrine doğru ilerliyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X