< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(Suriye'de 54 yıllık Esed rejimi yıkıldı....)-[ANA KONU] (348. sayfa)
-
-
Twitter da çıkıyor hocam. Size özel den önüme düşüyor haberler. Normalde ben savunma sanayi hesaplarını takip ediyorum bunlar da düşüyor önüme size özelden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
- Muahlif güçler, Esed rejim ordusu askerlerine teslim oldup silahlarını bıraktıkları taktirde af edileceklerini açıkladı.
-
- Deyrizor’da PKK-YPG’li teröristlerin bölgede istemeyen ve protestolar başlatan halkı durdurmak için PKK-YPG ateş açtı ve 8 sivili öldürdü..Halk büyük bir infalle PKK-YPG noktalarına saldırdırdı. PKK-YPG Rakka'dan sonra Deyrizor'da da başlayan halk ayaklanmalarını kontrol altına alabilmek için 2 bölgeyede ek takviye güç gönderdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 9 Aralık 2024; 18:46:59 > -
Teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İngilizce ama şu siteyi kullanabilirsin.
https://syria.liveuamap.com/
-
Sednaya Hapishanesinde mahsur kalanlar için. Türkiye 15 kişilik İHH Arama Kurtarma ekibi ve 1 arama kurtarma köpeği göndermiş.
-
VPN'le mi açmak gerekiyor hocam?
Muhtemelen. Benim internet pek VPN'e ihtiyaç duymuyor.
-
Tamamdır eve geçince bi deneyeyim normal Turkcell mobil internet açmıyor
Hocam yer altındaki hapishanelerin havalandırmasını elektriğini kesmişler esadlılar. Muhtemelen bu insanlar ölecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
- SMO güçleri Münbiç'in tamamen PKK-YPG'den temizlendiğini açıkladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 9 Aralık 2024; 19:32:15 > -
rusya abd ile baş edecek güçte değil biz ise abd ve israilin desteği sayesinde temizledik esed abd ve israilin desteği ile düştü önemli olan bundan sonraki olacaklar eğer israil suriyeyi tamamen ele geçirirse mevcut hükümet ona hizmet etmiş olacak kendi sınırlarımız tehlikede diyebiliriz adım adım ilerliyorlar buradaki asıl tehlikeyi görmeyip kazandık dersen bir anda takla attırır israil ve abd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 9 Aralık 2024; 19:37:54 > -
Umarım çalışmalarda başarıya ulaşılır ve hepsi kurtarılır. Büyük bir insani dram yaşanmaz.
-
-Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"13 yıldır devam eden iç savaş yeni boyut kazandı ve Suriye 61 yıllık BAAS diktatörlüğünden kurtuldu ve Suriye gerçek sahiplerinin oldu."
"Şam, asıl sahiplerinin kontrolü altına geçerken, Baas diktatörlüğü tamamen çöktü."
"Diyalog çağrılarımız eski rejim tarafından küstahça reddedilmiş, manası anlaşılmamıştır. Beşşar Esed devrilmiş ve Suriye'den kaçmıştır."
"Biz Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunmasını savunuyoruz, savunmayada devam edeceğiz. Türkiye 13 yıldır adil bir barış olsun diye mücadele etti."
"910 km lik sınırı paylaştığımız komşumuza sıtımızı dönmeyi kimse bizden kim bekleleuebilir? Biz muhalefetle bu konuda ne kavgalar verdik, onlar 'iktidar olur olmaz sizi kovacağız' derken biz tam aksine onları evimizde misafir etmenin erdemine ulaştık. Ana muhalefetin eski ve yeni yönetimine, devrik Şam rejiminin yasını tutmaktan vazgeçip, Suriye halkının sevincine ortak olmalarını tavsiye ediyorum."
"Suriyeli kardeşlerimiz artık yava yavaş onurlu geri dönüşleri başlayacak. Sınır kapılarımızı bu anlamda ülkelerine geri dönmek isteyenlere açıyoruz. Türk milleti kara günlerinde Suriyeli mazlumlara kucak açmasının izzetini bir şeref payesi olarak ebediyen taşıyacaktır."
"Suriye'de zalim Esad rejimiyle beraber, ülkemizde mülteci düşmanlığını körükleyen necis zihniyet de kaybetmiştir. Oy hesabıyla nefret söylemlerine başvuran ırkçı lümpenleri, vatanını kaybetmiş yetim ve öksüzlere kin kusan vicdan fukaralarını, sırf mecliste üç beş koltuk kapabilmek uğruna faşizmin en pespaye biçimine sessiz kalanları önce Allah’a sonra haklarına girdikleri Suriyeli mazlumlara ve elbette mahşeri vicdana havale ediyorum."
“Tel rıfat ve Münbiç’in teröristlerden arındırılmasını memnuniyetle karşılıyoruz“
"Türkiye'nin başka bir ülkenin toprağında gözü yoktur. Sınır ötesi harekatlarımızın yegane amacı vatanı ve vatandaşlarımızı terör saldırılarından korumaktır. Ne PKK ve Suriye'deki uzantıları ne DEAŞ ülkemizin muhatabı değil, muarızıdır. Suriye'nin toprak bütünlüğünün mutlaka ama mutlaka korunması gerekiyor."
"Çakal, ne kadar hile bilirse kurt da o kadar yol bilir. Suriye'de teröre geçit yok!"
-
Kardeşim bu israil işgalini ve bombardımanını niye herkes izliyo 2 gündür !!??
Niye bizim dış işlerinden konuyla ilgili hiç çıt çıkmıyo !?
Hadi tamam pkkya karşı az da olsa bişeyler oluyo ama israil 2 gündür çatır çatır bombalaya bombalaya gazzede yaptığı gibi ilerliyor !?
Kardeşim hava sahası açık değil mi bize artık !? Eeee ne bekleniyor ????
Valla onu bunu bilmem . Bu işten anlayanlar şu yorumu yapıyor !
" Israil şu anda bize meydan okuyor !!! Ama devletimiz daha iyi bilir . Devlet susuyorsa vardır bi bildiği "
Israil şu anda bombalıyarak , quneitrada asker ve tank yürüterek aslında Türkiyeye meydan okuyor . Adamlar şunu demeye çalışıyo : " Hadi gel bakalım . Bak dilediğim gibi vuruyor ve istediğim yere yürüyorum . Hava sahası açık . Hadi yüreğin varsa gel kendi uçaklarınla benim uçaklarımın önünü kes . Hodri meydan !!! Hadi koca oğlan ben burdayım seni bekliyorum . "
Israil kendisine mermi sıkmamış Htşyi niye bombalasın !? Ya da boş ordu karargahlarını niye bombalasın . Bu işten anlayanlar bunun Türkiyeyi yönetenlere bir meydan okuma olduğunu çok iyi bilir ! Bu şımarık ülkeye haddini bildirecek kimse yok mu ya !!!
Hatırlar mısınız ışid kilise füze fırlatmaya başlamıştı . Böyle belli bir süre devam edince kilisli bir vatansever istanbulda derbi maçında " Kilis Sahipsiz Değildir " yazısıyla sahaya atlamıştı . Ondan kısa bir süre sonra fırat kalkanı başlamıştı .
Yani ne isteniyor ; suriyeli birisi de derbi maçta " şam sahipsiz değildir padişah bozuntusu bizi niye ortada bıraktın " yazısıyla sahaya mı atlasın !?
Bu olursa hiç şaşırmam .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 9 Aralık 2024; 20:27:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
- Fransa, Avusturya, Almanya ve Yunanistan Suriyeli sığınmacı başvurularını askıya aldı.
-
Sayın Cb hep onurlu dönüş demişti bu zamana kadar.İşte asıl sınav bundan sonra başlayacak.Artık toplumun hiçbir kesimi bahane kabul etmeyecek çünkü.Kayıtlı kayıtsız kaç milyon suriyeli var bilmiyorum ama ben Suriyeli olsam bunca ücretsiz hizmet alırken,Ab den hesabıma para yatarken,Suriyeli öğrencilere her ay burs yatarken,vergi gibi bir derdim olmazken Türkiyeden gitmezdim.Türk milleti genel olarak rahatsız yani olmuyor ırkçı falan biriisi asla değilim,müslümanım elhamdülilah fakat kültürel farklılıklar maalesef aşılamayacak boyutta.Türk milleti genel olarak rahatsız bu belli.Devletimizde bunun farkında.Hükümet bu dönüş işinde kararlı olursa gönderir yok bunları iş gücünde kullanacağım gibi aksiyonlara girilip suni bir gönderme hareketi olursa sıkıntılar çok büyür sonra seçim vaktinde saçma sapan seçim vaatleri veren partiler ortaya çıkabilir.Eyt nin bize maliyeti malum.İnşallah Suriyede iyi yerlere gelir diyelim.
-
- Nüfusunun çoğunluğu Nusayrilerden oluşan Lazkiye halkı, Beşar Esed'in kuzeni olan Süleyman Hilal Esed'i ülkeden kaçmaya çalışırken yakalayarak şehrin meydanında idam etti.
Süleyman Hilal Esed iç savaş sırasında Beşar Esed'in kardeşi Mahir Esed'in komuta ettiği Milli Savunma Milislerinin başında bir çok sivil katliamının sorumlusuydu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 9 Aralık 2024; 20:35:3 >
-
Israile karşı bir tek kelime yok !!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X