- Suriye'nin daimi BM temsilcisi, İsrail'in Golan tepelerini işgal etmesi sebebiyle BM'ye İsrail'in durdurulması çağrısında bulundu. |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(H.Fidan:PKK-YPG silah bırakmassa harekat olacak)-[ANA KONU] (352. sayfa)
-
-
- Dün gece TSK tarafından yapılan hava harekatlarında Suriye rejiminin Deyrizor, ve Haseke'den PKK-YPG'ye bıraktığı mühimmatların Kamışlı'ya sevk edilmesi sırasında sevkiyat yapılan tırların vurlduğu öğrenildi.
-
- Moskova-Kremlin Sözcüsü Pezkov:
"Beşşar Esed bugün Putin'e Suriye devlet başkanlığından istifa ettiği mektubu yolladı. Bu karar kendisinin kişisel tercihidir."
- HTŞ lideri Colani:
"Savaş suçlularının peşine düşeceğiz ve onları kaçtıkları ülkelerden geri isteyerek adil bir şekilde cezalandıracağız. Suriye halkına yönelik işkencenin esas faillerinin yer aldığı ilk listeyi yayınlayacağız."
-
- Terör örgütü PKK elebaşı Mustafa Karasu, Esed rejiminin İsrail'i koruduğunu ve rejimin yıkılmasıyla bunun sona erdiğini açıkladı;
"Esed kalsaydı İsrail daha güvende olurdu. Artık Yahudilerin, İsrail'in varlığını kabul etmek gerekir."
"HTŞ örgütü Daeş'dir. İsrail'in güvenliğini sağlayacak değiller."
"İsrail'i yok etme düşünceleri doğru olmadığı gibi İsrail'in yayılmacı politikasıda yanlıştır."
-
- İBB başkanı İmamoğlu, İstanbul'da sergi açılışında Suriye'de yaşananlar ile ilgili konuştu;
“2011 yılından beri kendini güçlü zanneden devletlerin çıkar çatışmaları sonucu Suriyeliler kendi vatanlarından uzaklaştı. Biz, geçmişte yapılan dış politika hatalarının bu dönemde yapılmamasını istiyoruz.”
"Suriye'nin demokratik, özgür ve sınırlarını koruyan bir ülke olmasını diliyoruz."
-
Suriye için çok çok kötü günler bitti. Şimdi kötü günler geliyor....
Burası öyle bir cehennem ki, çok kötü günlerden iyi günlere geçişi hayal bile edemiyorsun. Çok çok kötü günlerde kötü günlere geçebilmeyi ancak hayal edebiliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 10 Aralık 2024; 14:52:31 > -
- Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Suriye nihayetinde özgürlüğe kavuşmuştur. Suriye halkı geleceğine sahip çıktı..En kısa sürede diğer bölgelerde bulunan DAEŞ ve YPG/PYD terör örgütlerinin başı ezilecektir."
"Suriye'de kuşatıcı ve kapsayıcı bir yönetimin tesisi ile Suriyeli kardeşlerimizin ülkelerini yeniden ayağa kaldırma çabalarına gereken her türlü desteği sağlayacağız"
"Suriye'nin şu saaten sonra bölünmesine asla rıza gösteremeyiz. Suriye'lilerin geri dönmesini engelleyecek hiçbir adımı kabul edemeyiz. Biz herkes için barış ve refah istiyoruz."
"Yeni Suriye yönetiminin istikrarına, kadim Suriye topraklarının bütünlüğüne yönelik her saldırı, karşısında Suriye halkıyla birlikte bizi de bulacak..Ülke topraklarının yeniden bir çatışma alanı haline gelmesine asla izin vermeyeceğiz.."
-
Arkadaşlar, Trump destekçilerinin kullandığı, Trump'a ait olan Truth Social uygulamasına giriş yaptım. Burada kullanmak için aşağıdaki görselleri hazırladım. Orada paylaşarak PKK'nın gerçek yüzüne dair bir Amerikalıyı dahi olsa ikna etmeye çalışacağım. Madem kimseden fayda yok, madem vaktimiz bilgisayar başında geçiyor, bir şeyler yapalım istedim. Siz de aynısını yapabilirsiniz. Twitter, Facebook gibi ortamlarda da kullanılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 10 Aralık 2024; 15:5:46 >
-
Var olun hocam. Allah razı olsun sizden.
-
Birşey biliyormuş gibi konuşmuş lafta olaya hakimim modunda htş falan desen nerenin başkenti falan der abartmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
esad ve rusya ve irana toz kondurmamak için böyle konuşmuş, hangi devletlerin çıkar çatışması varmış, adamlar halkı bombaladı , şehirleri yıktı,
-
Tebrik ederim
Var ol
- SMO güçleri, Fırat'ın doğusuna geçmek için operasyonlar yürütüyor.
Terör örgütü YPG-PKK'ya yapılan operasyonların ana noktaları ise Süleyman Şah Türbesi'nin bulunduğu Karakozak köyü ve Tişrin Barajı.
- TSK’ya ait askeri büyük bir konvoy Cerablus’a geldi.
- YPG'nin çoğunluğu arap olan Deyrizor Askeri grubu, Yeni Suriye devletine katılmak üzere YPG'den ayrıldığını duyurdu. Bu grup Daeş'le mücadele döneminde YPG saflarına katılmıştı. Esed rejiminin düşmesi ve muhalif güçlerin toprak bütünlüğünü savunmasının ardından verdiği mesajlar sonrasında SMO'nun da Deyrizorda aşiret güçleriyle PKK-YPG'yi püskürtmesinin yarattığı etkiyle YPG safında yer alan gruplar kopmaya başladı.
- İddialara göre PKK-YPG, Türkiye'nin yaptığı operasyonlara karşı ABD desteğini arttırmak için kontrol ettiği alanlarda halka Türkiye karşıtı eylem yapma talimatı veriyor. Yerel halkın ise PKK-YPG'ye destek verilmesini artık istemiyor. Halk, 3 günden beri PKK-YPG'yi bazı noktalardan kovmuş ve PKK-YPG'de silaha başvurarak bastırmaya çalıştığı protestolarda 12 kişinin ölümüne yol açmıştı.
- Terör örgütü PKK-YPG, Türkiye sınırında bulunan Ed-Derbesiye'de TUSAŞ üretimi AKSUNGUR SİHA'yı düşürdüğünü duyurdu. İran milislerinin bölgeden çekildikten sonra PKK-YPG'ye hava savunma sistemi olan ve İHA-SİHA'lara karşı kullanılan roket sistemi 358 SAQR ile vurulduğu ortaya çıktı.
-
Rusyanın Esad Rejimine destek stratejisi nasıl çöktüyse, Abdnin Suriye de ki pkk/ypg stratejiside aynı hızda çöküyor.
Tüm Arap aşiretleri pkkyı bir bir terk ediyor. Yalanndan sarıya boyanan kentler kasabalar askeri operasyona bile gerek kalmadan yerel halk tarafından düşürülüyor.
- Dışişleri bakanı Hakan Fidan:
"Şam'da büyükelçilik için çalışma başlattık."
-
- Esed rejiminin "Aslan Kral" lakabıyla tanınan ve 13 yıldır Suriye'de yaptığı katliamlarda kendi beslediği Aslanlara masum sivilleri yem etmesi ve çektiği videoları internette yayınlamasıyla ordu içinde ünlenen rejim komutanlarından Telal Al-Dakkak’ın idam edileceği açıklandı.
-
Geçen biri ile Atatürk üzerine konuşuyorduk, işte dedi Atatürk deisti felan vs. dedim ki bir kimse seni boğulmaktan kurtarsa ama o kişi müslüman olmasa sen ona minnet duymaz mısın dedim, tamam sevmeyebilirsin bu gönül işi dedim ama seni boğulmaktan kurtaran bu insana hiç değilse minnet duyman gerekir dedim. demesin mi kurtamasın beni diye yani şunu diyecem herkesten erdemli laf hareket beklemek kanuna aykırı herhalde, yüce yaratan herkesi farklı karakterlerde yaratmış.
Devletsizlik kötü birşey, işte fransız ingiliz sömürgesi suriye ırak ın hali, tamam hatalar vardır ama onu da Allah affetsin demek düşer bize, en doğrusunu Allah bilir demek düşer bize, biz eleştirmek yıkmak yerine neden centilmenlik olanı, erdemli olanı yapmıyoruz, niçin iyi insan olarak insanlara kendimizi sevdirmeye çalışmıyoruz, başkalarının bile seveceği ılımlı bakacağı sempati duyacağı insan olmak çok önemli bence.
-
Pkk'nın yaptığı terör eylemlerinin, öldürdüğü bebeklerin fotolarına da girebilirsin.
- MİT, Kamışlı'da terör örgütü PKK-YPG'nin Esed rejiminden aldığı füze ve ağır silahlarında olduğu mühimmat dolu 12 tır, 2 tank ve 2 silah deposunu imha ettiğini açıkladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 10 Aralık 2024; 19:6:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X