var zaten ırakta kürt yönetimler, mesele bizi mterör örgütü dediğimiz unsurların orada etkin olması, yoksa suriyede de ırakta da aşiret bazında oranın etkili grupları var olacaktır. Haa şimdi suriyede neye ne kadar izin verilir ona müdahale etme şansımız var. O yüzden durum şuan değişik |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(H.Fidan:PKK-YPG silah bırakmassa harekat olacak)-[ANA KONU] (376. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ychp diyorlar ya kendilerine hocam. Atatürk'ün CHP si olmak gibi bir amaçları yok. Bunlar sol takılıyor zaten, bir tarafları solcu diğer tarafları kürtcü ama asla Atatürkçü değiller. Atatürk'ün ideolojisi Türkçülüktü mecliste bulunan partilere baktığımızda heralde içlerinde en uzak parti CHP olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
boş kunuşan kim? orada siyasi bir karar verildi yanlışı ile doğrusu ile o zmanaın hükümeti buna girdi, çözüm süreci mantıken doğru ama muhattap alılanlar yanlıştı orada onların olması yanlıştı. O dönemde seçimlerin sonucunda aldı alacağını
ee buna bu kadar tepki gösteren zat niye chp zihniyetine 1990 dan beri yaptıklarına gıkı çıkmıyor onlar siyaseten ne yapıyorlar? pirlo dedeniz seçim vaadi olaak sundu terörist seloyu çıkartacağım söz diye ona rağmen %48 oy aldı buna ne diyorsun babanın malımı da seçim vaadi olarak terörist çıkartmayı söylüyorsun. Yada babanın malımıda terösitler ile 1990 dan beri iş birliği yapıyorsun?
-
Dediğim gibi eylemleri farklı ama söylemleri bu şekilde
-
Hocam söylemlere bakarsak ülkeyi yöneten partinin adında da adalet var. En adil biziz diyorlar. Koltuk değnekleri olan partinin adı milliyetçi parti. Milliyetçilik yaptıklarını görmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
e tamam işte adalet olanda adalet yoksa eleştiriliyor tepki gösterliyor. Bundada olanlar eleştiriliyor tepki gösteriliyor. O zaman bu söylemlerin olmaması için o parti adının değişip tekrar alınmaması gerekiyor hiçbir kimse tarafından başka türlü çözülmez çünkü kim o isim ile alırsa bunu kullanacaktır.
-
Ülkenin çıkarına olan şeye sevinmek ne zamandan beri akp borazanlığı oldu hayret,ypg nin içinden geçiyorlar diye üzülen var herhalde bu forumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Aralık 2024; 18:45:36 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 14 Aralık 2024; 18:46:28 >
-
PYD Arap aşiretlerinin çoğunlukta bölgeleri de almıştı. Buralardan geri püskürtülmesini görüyoruz ama Fıratın doğusunda hala güç onlarda. Ve HTŞ de oraya müdahale etmeyecek gibi. bu onların Irak’taki gibi federatif bir yapı olarak olarak tanınmasına yol açabilir
Yani iş sahadan çok masada çözülecek. Bizim Pkk’nın özerkliğini engellememiz lazım. Bunun için de Suriyelilerin dönmesi faydalı olabilir. Eskiden Suriye’deki Kürtler ülke nüfusunun yüzde kaçıydı şimdi kaçı? Suriyeliler neden geri dönerek kendi ülkelerinin inşaasında yer almasın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 14 Aralık 2024; 18:48:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne omurga ya sorma CHP kanalları PKK kanallarından farkı yok çok güzel omurga evet..sen önce PKK yayın organı Özgür gündemin yayın yönetmeni merdan ' a bak sonra omurgadan bahset
- HTŞ Lideri Colani:
"Kürtler ile PKK arasında fark var."
-
koaslisyon güçleri ayn el araba girmiş, bu konu hakkında ne düşünüyorsun.
-
herkesi kendin gibimi sandın kıvırmayacaksın diyorsun hadsiz sen kıvırma, devletler bunu yapıyor abd de yaptı ispanyada ingilterede mesele nasıl sonuçlandığıdır ve sonuçlarına katlanılmasıdır.
Haa bu nasıl suç olur darbe yaparsın yargılarsın suç dersin. Ama işte ülke vatandaşı tekrar seçim ile onu başa getiriyorsa suç diyemezsın siyaset demokrasi adına ne diyorsan de bu işte kabul edersin etmezsin.
Asıl sen söyle bakalım kıvıran zat hani bu seçimde terörist seloyu serbest bırakmayı vadeden herkese mavi boncuk verip hdp ile anlaşan zata oy verdin mi vermedin mi?
-
İsmail Saymaz:
"Suriye meselesinde Erdoğan, dünyada oyun kurucu olarak yorumlanırken CHP'nin bunun gerisine düşmesi eksik politikanın eseridir."
CHP, ülkenin ve dünyanın hiçbir sorununa vakıf olamayan ve artık varlığı sorgulanması gereken bir örgüttür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 14 Aralık 2024; 19:10:20 > -
- HTŞ Lideri Colani:
"Savunma Bakanlığı tüm silahlı grupları dağıtacak"
"Suriye devletinin yetkisi dışında hiçbir silah bulunmayacak."
"Uluslararası toplum acilen İsrail'e müdahale etmeli. İsrail 1974 ateşkes anlaşmasını ihlal etti."
"Suriye'nin egemenliğine saygı gösterilmesi gerekiyor."
-
Chpli değilim. Ülkeyi chp değil akp yönetiyor. Alnım ak. Senin gibi kara kirli değil. Sen Öcalan trtye çıktı alkışladın. Teröristler haburdan davulla zurnayla geçerken alkışladın. Fetö ülke için tehdittir denildiğinde hayır dedin alkışladın. Söylediklerim zoruna gidiyor, yediremiyorsun. Hadi git şimdi askerlerimizin katili eşikiya başı apoyu alkışlamaya devam et.
chplisin değilsin bilemem ama sen son cumhurbaşkanlığı seçiminde terörist seloyu serbest bırakmayı seçim vaadi sunana oy verdin mi vermedin mi? madem omurgadan kıvırmadan bahsdiyon bunu söyle, sen kend kirini pisliğini görmeden başkasına iftira atma
öcalanın trtye çıarılması saçmalıktı çözüm sürecide ben o zamanlar oy vermedim ben çoğ useçimde oy bile kullanmadım. haa benim için bu ülkede tehlike chp hdpkk bebek katili terör zihniyeti ve onlar ile DEMlenenlerdir, onun dışında ak parti olmuş başkası olmuş fark etmez ben akparti illa olsun derdin de değilim olmadım da, senin son seçimde oy verdiklerin alkışlıyor gönül bağı var sen onunla yaşamaya devam et
-
siz farkında mısınız Öcalan çıksın deniyor anayasanın ilk dört maddesi konuşulmaya başlandı ve bunu Chp yapmıyor??????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 14 Aralık 2024; 19:19:47 >
Ben bununla ilgili görüşümü yukarıda yazdım zaten, bu bebek katili terörist o uçakta gebertilmeliydi. O uçakta bu ülkenin hiçbir yiğit evladı yok muydu gebertmedi. Ve bana göre idam getirilip asılması gerekiyor. Bahçelinin bildiklerini bilemem ama büyük ihtimal bu suriyenin alınmasından önce birşey yapılacaktı onun içindi ama artık bu geçti. Şuan bu yapılmaz yapılamaz.
Haa şuda var benim param ile o bebek katili terörist niye besleniyor niye orada benden daha iyi bakılıyor buda var tabi, o bebek katili teröristin yaşamaması gebertilmesi gerekiyor.
Ayrıca idam yasası getirilmek istense ilk başta karşı çıkacak chpdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 14 Aralık 2024; 19:24:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X