< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(H.Fidan:PKK-YPG silah bırakmassa harekat olacak)-[ANA KONU] (384. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Inşallah yine yanılırım . Ben Abdnin kamışlı , haseke ve aşşağıdaki petrol kuyularının olduğu(deyri zor'un doğusu) bölgeye ne smo ne htş ne de Türk askerinin girmesine müsaade ediceğine inanmıyorum .
Düşman aptal değil , elinde muazzam da güç var .
Ama şuna müsaade edebilirler bakın . Tabka barajı , rakka , ayn isa , ayn el arab yani kobaninin çevresi . Bu bölgeleri Abd gözden çıkarabilir ama Tall tamr ve güneyi ile doğusunu asla bırakmayacaktır .
Size soruyorum . Esat devrilmeseydi ve idlibi de alsaydı . BAB şehrini savaşmadan terk eder miydik !? O kadar şehit verdiğimiz fırat kalkanı ve zeytin dalı bölgelerini savaşmadan bu ülke bırakır mıydı !?
Aynı şekilde Abd de bu sdg bölgesinde kayıplar verdi şimdiye kadar .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ABD, HTS ile anlaşmasına anlaşırda sıkıntı israil asla izin vermez. En büyük korkusu Suriye nin güçlü bir ülke olarak Türkiye ile müttefik olması.
Pyd yok edilse bile israil, suriyeyi vurmaya devam edecek. Ta ki güçlü bir cevap alana kadar. Ama farkında olmadan kendine yeni bir düşman yaratıyor. Pyd/ pkk yok edildiğinde. Suriye halkı tek düşman olarak israili görecek. Topraklarini isgal eden üstlerine bomba yağdiran israili.
Bırakacak ve gidecek. .
Suriye Halki istemiyor. Aşiretler isyanda. Kurduğu örgüt parcalanip dagiliyor.
HTŞ ile anlasip teselli ikramiyesi kazanabilir. Hepsi o.
Ama ülkede kalamaz, Ruslar gibi tası taraği toplayıp gidecek.
Türkiye güvenli bölge sınırlarını garantiye aldığı an PKK-YPG biter..
PKK-YPG'ye verilen güç Suriye ordusuna devredilir..
İsrail ise global bir sorun bölgede ancak Colani yıkılmış ve tükenmiş bir Suriye'yi yeni bir savaşa sokmakta istemiyor. Uluslararası adımlar atacak gibi Coloni. Heleki herkesi terse yatıracak şekilde Suriye rejimini demokratik bir sürece sokarsa çok destek alır batıdan. İsrail bu aymaz saldırganlığı kendine yeni düşman yaratmak içinde yapıyor çünkü İsrail'in varlık sebebi her zaman düşman yaratmak üzerine kurulu.
Ancak bizim için ülke çıkarları persfektifinde Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunması ve PKK-YPG terörünün ülkeden arındırılması önceliğimiz..Bu 2 kırmızı çizgi gerçekleştirdiği an zaten Türkiye her şekilde Suriye hükümetiyle iyi ilişkiler kurar, destekde olur.
-
- HTŞ lideri Colani:
"Türkiye’yi hedef alan herhangi bir grubun Suriye’de varlığına izin vermeyeceğiz."
-
Linki varmi hocam
Bu PKK belasını bitirse bitirse RTE bitirir başkası da bitiremez demiştim, RTE bitirecek gibi görünüyor.
-
trump izin verirse bitirir
veya gerçekten bitirmek istiyorsa trump gelmeden pkk'yı silebilir zaten.
tabi liderlerini meclise çağırarak bunu nasıl yapar orasını ben bilemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 17 Aralık 2024; 0:34:52 > -
Trump'a ayarı verdi zaten. Türkiye Cumhuriyeti'ne 50 yıldır bela olan PKK belası RTE sayesinde tarih olacak inşallah
-
Türklere karşı söylemiş olduğun geçmiş mesajlar dahil hepsinin ekran resimlerini ve mesajlarının geçtiği konuların chrome save dosyası olarak harddiske kaydettim.
2. Halkın bir kesimini belirli özellikleri nedeniyle aşağılama suçu
“Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” başlıklı 216. maddenin 2. fıkrasına göre; “Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır”.
Cimer ve/veya savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.
-
İnanmak istiyorum bu sözlere.
- HTŞ lideri Colani, İngiltere Dışişleri Bakanlığı heyeti ile görüştü.
-
Şu sağdaki dangalaklar niye "ulan bu şimdi keleşi çıkarıp bi tarafımıza sokmasın?" der gibi bakıyor. Şu suratlara şu duruşlara bak.
-
Abd den bahsediyoruz dostum . Onlar için doğru tarafta olmak gibi bi dert yoktur . "Güç ile istediğimi yaparım" kafası vardır abd de. Rusya öyle değildir işte bak . Çünkü adamın evi yangında zaten . Ayrıca abd kadar gelişmiş hava desteği unsurları yok .
Ya siz neyi anlamıyonuz , ula yukarda o kadar boşuna mı yazdım ben !? Abdnin pkkya bile ihtiyacı yok aslında bu bölgede varlığını devam ettirmek için . Dediğim gibi reaperlarını 24 saat havada tutması yeterli . Olum Abd bu ! Boruuuuuuuuuu gibi girer ! Abartı değil Abd hava kuvvetlerinin bütün dünya hava kuvvetleriyle aynı anda mücadele edecek gücü var . Yani abd çekilmiyecekse bu iş olmaz diyom .
Siz de diyonuzki siviller yürürse napacak mecbur gidecek . Yok işte yanılıyorsunuz . Ulan Irakta ve Afganistanda öldürdüğü kişi sayısı milyonu aştı . Hepsi de sivildir . Yok işte yanlışlıkla vurduk , yanlış istihbarat aldık(yersen tabi) . Abd çıkarı için sivilleri de vurur , Savaş suçu da işler , diktatörlere de destek verir , terör örgütleriyle işbirliğine girer .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 17 Aralık 2024; 1:25:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hah bi de siz eksiktiniz zaten ! Cihan harbinde bizden aldılar buraları ve sonuç !
Bunlar herhalde : " Biz size Türkiyeden daha iyi müttefik oluruz " demeye geldiler .
Jolani umarım yeterince tarih biliyor ve ders çıkarmıştır . Dedelerinin cihan harbinde bunlarla(lawrence mesela) nasıl osmanlıyı arkadan vurup sonra kucaklarında israili bulduklarından haberi vardır .
Ingilizle yattılar ve israili doğurdular . Herhalde aynı hatayı yapacak değildirler !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 17 Aralık 2024; 1:25:8 >
Colani bulka girip omuz press çalışmalı
- TSK'ya ait uçaklar, Rakka ilinin Curn el-Esved batısındaki bulunan terör örgütü PKK-YPG mevzilerini vurmaya başladı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 17 Aralık 2024; 2:35:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X