Ben de sabırsızlıkla bekliyorum girip yok etmelerini fakat Bu iş Yeni Suriye Yönetimi üzerinden ( Yani yine biz oluyoruz ) diplomatik olarak ta çözülebilir. Mart seçiminden sonra kurulacak yeni devlet silah bırakma çağrısı yapar, bırakmaz ise gayrimeşru duruma düşer ve müdahale daha da kaçınılmaz hale gelir. Bölge zaten kontrolümüz altında , Siyaseten çözümü olmaz ise askeri olarak yok ederler hiç merak etme. Her halükarda bu iş bitti gözüyle bakılabilir Allah'ın izniyle.. |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(H.Fidan:PKK-YPG silah bırakmassa harekat olacak)-[ANA KONU] (386. sayfa)
-
-
Abd salak değil . Yeni yönetimi tanımıyorum der iş içinden çıkılmaz bir hale gelir .
Kardeşim Abd bölgeye yığınak yapmadan bu iş yapılmalı ama işte birileri kendini feda etmeli . Özel sızma timleriyle girip pkkya ve abd ye ağır zaiyatlar verilmeli . Tek yolu bu . Her yerde kontrolsüz bombalar patlamalı .
Abd tabiiki bilecek işi bizim yaptığımızı ama her seferinde salağa yatıcan . Bunun adı soğuk savaştır . Artık iş bu safhaya geldi yapacak bişey yok . Bunu abd istedi . Adam pkkya devlet kurdurmak istiyo . Karşı çıkacak gücün yok . Napacan peki !?
Siz Amerika ile sovyetlerin hiç savaşmadığını mı zannediyonuz !? Kore ve vietnamda savaştılar . Birini abd kazandı diğerini sovyetler . Bizim sovyetler gibi dünya hegemonya idealimiz yok . O yüzden sovyetler gibi sonumuz olmaz korkmayın ama artık Abd ile 10 yıldır soğuk savaştayız .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- İBB başkanı İmamoğlu:
"Kreşinden sosyal yaşam merkezlerine bütün deneyimimizle, Suriye'de seferberliğe hazırız."
-
- SMO güçleri Menbiç güneydoğusunda 17 PKK-YPG'li teröristi sağ olarak yakaladı.
-
- HTŞ Lideri Colani:
"Türk halkı, Suriyelilerin kalbinde önemli bir yere sahip. Suriyeliler birçok ülkeye sığındı ama onları en çok kucaklayan Türkiye oldu. Yeni Suriye devletinin inşasında Türkiye'nin birçok önceliği var. Bu zafer yalnızca Suriye halkının değil Türk halkının da zaferidir. Çünkü mazlum, zalime karşı zafer kazandı."
-
Tövbe tövbe...
Menbiç te basibos kopek olmayacak!
Bu ypg'yi domuzlarını hayırlısıyla smo ile beraber atarsak cıkartırsak(öyle görünüyor tutanmalarının şansı yok halkda bizimle) Rte büyük birşey başarmış olacak. Pkknın asıl kaynağı baba esaddan beri suriyedir. bütün kampları adamları gecıs alanları oralardı. Irak felan korkutmuyor cunku tepelerde mevzilendik ve üstler kuruldu. ayriyeten uzunlamasına sınır boyu ırak mevzilendik geçiş yok onlara. ırakta sıkışıp geberik kalacaklar sonra sıra onlara gelecek.
-
Bakalım mayın eşekleri sopa yemeden dağılmayı becerebilecek kadar akıllılar mı
-
Esir Almak yok ibrahiiiiiim . Sorgudan sonra kalın kalın ...... anladın sen .
Valla ne diyim ilk başta ben de bu Htş'ye güvenmiyodum . Adamın sözlerinde öyle mesajlar varki . Türkiye ile birleşmek istiyoruz diyor adeta .
Ayıptır artık şu htş terör örgütü saçmalığını kaldıralım yani
colani abd den çok bizi 10 kat daha fazla övüyor kolluyor.
ha abd lede yakın durmak zorunda köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek her güçsüzün kaderi o, sonuçta esed de gitti rusyaya yamadı kendini kimsenin tek başına iş yapabildiği yok.
ben colaninin abd le batı ile samimi barışçıl olmasını yadırgamıyorum hele buradaki abd ve batı aşıklarının colani eleştirmesine iyi gülüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Aralık 2024; 16:9:13 > -
Bence de böyle yapılmalı kimse müdahale edemeden hazırlanamadan ortalık karışmalı sonra hızlıca müdahaleyle oldu bittiye getirmek gerek
uzadıkça şartlar taraflar oturup belirginleştikçe bu YPG-PKK belasından kurtulmak daha da zorlaşacak
-
Büyük başkan Ekrem!
Kesinlikle,
hocam bizimkilerden muhalif kesim halen "terör örgütü" diyor.
Tüm avrupa kaldırdı listeden,
gidip elçiliklerini açmaya başladılar.
İngiltere gitti Colani ile görüştü resmi olarak.
Terör örgütü kabul etseler böyle yapmazlardı.
-
Bakın bunu burada sürekli tekrarlıyacam ! Abdnin bölgeden çekilmesi için tek yol pkknın sarı bölgesine sızıp bir amerikan karargahını güçlü bir bomba ile patlatarak toplu bir amerikan askeri imhasıdır .
83'te miydi 84 mü hatırlamıyorum . Lüban iç savaşı patlak vermiş hızla devam ediyordu . Yine amerikalılar işin içindeydi . Amerikalıların kaldığı otele ani bir bombalı saldırı yapıldıydı . Bomba yüklü bi kamyon otele daldı ve bom . 240 amerikalı geberdiydi . Ronald Reagan Lübnandan çekilme kararı aldı bundan sonra . Kimisi dediki islami cihat yaptı kimisi hizbullah dedi . Hiç bi zaman kimin yaptığı ortaya çıkamadı
. Eğer abd lübnandan çekilmeseydi o zaman ; bugün bence bütün ülke israilin olurdu .
Gelelim günümüze . Şu anda direkt bir saldırıdan maalesef biz zararlı çıkarız . Adamın bir silah arsenali var ki dudak uçuklatır . Bizden 10 kat üstündür . Abd ile savaşamazsın , deliliktir . Adam çekilmiyor . Onların yerinde olsam ben de çekilmem . Israilin her dediğini yapacak ve bu kadar yakınlıkta bir örgüt bulmuşum , bırakır mıyım ben !?
Bakın smo , htş , Türk ordusu birleşip komple saldırsak bile imha ediliriz . Etrafta 10 tane amerikan üssü var . Sürekli hazır halde akdeniz , basra körfezi ve kızıldenizde devasa donanması mevcut . Bu donanma uçak gemileri , fırkateynler ve denizaltılarından oluşmakta . Üsler ve donanma dakikada 250 tane en son teknoloji tomahawk atabiliyor ! Üslerde apache helikopterler , f35ler , f22 raptorlar , reaper dronelar , f16lar , f15ex ler ve A10 Warthoglar hazırolda bekliyor . Uçak gemilerinde f18 super hornet ve f35ler hazırolda bekliyor . 5 tane uydu ile ortadoğuyu sürekli uzaydan izliyor . Yerdeki birlikler için ateş destek uçakları var . (Uçan obüs gibi)
Buna karşı koyacak bir askeri bir savunmamız yok (henüz)
Ulan türkiyenin ramboları hiç yok mu . Eminin 3-4 tim çıkartabilecek süper askerimiz yetişmişdir şimdiye kadar . (Bordo berelinin bordo berelisi)
Sızacaklar içeri . Görünmeden bombaları yerleştirecekler . Uzaktan amerikalıların toplu halde bir araya geldiğini görünce patlatacaklar . Bu kadar basit . Amerika bilecek bizim yaptığımızı ama kanıtlayamadığı için boş boş konuşacak . Biz de salağa yatıcaz . 50 amerikan kovboyu gebersin bakın neler oluyo . Pılı pırtıyı toplayıp gitmezlerse ben de hiçbişey bilmiyom .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 18 Aralık 2024; 18:17:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160276331
Verdiği cevaptaki "klimaya", "düzeysizliğe", "irin cerahat boşaltmasına" bakar mısınız? Zaten muhalif yazı yazan yok gibi, ben de tüm sosyal medyadan öğrendiklerimi aktarınca aptalları coşturacak sözleri sıralayarak Türk Turan güzellemesi yapıyor. Ben ırkçı veya mezhepçi değilim görülmesi okunması gerekenleri buraya aktarıyorum. Beni kullanarak hesabınıza yatacak AK terörizm hizmet bedelini hesaplamayın boğazınıza durur, bildiğiniz tanıdığınız kişilerden değilim beni karıştırmayın...
Biraz aydınlanmış bir kafayla yazdıklarını okursanız kabul etmemizi inanmamızı istediği şeylerin arkasına sığınıp (zavallı denilemeyecek kadar basitçe) benim üzerimden aslında muhaliflere ve "içindekilere" de üstü kapalı tehdit savurduğunu görürsünüz zaten bu dil ile başarıyorlar her zekaya arzuya göre korku tehdit dili veya hamaset (postal yalayıcılık)...
Bu mudur övdükleri hassasiyetlere saygılı Türk ordusu, beslemelerine bakar mısınız? Yaptıklarıyla övünüyorlar, "kurtarma, özgürleştirme" yapmışlarmış, İngiliz dili ve edebiyatı Kurtuluş Savaşı zamanlarından başlamış, Abdülhamit İngilizler'e kaçtı falan filan silme nitelikli dolandırıcılık sanatının ürünü ve düşünün yüzleri zerre kızarmadığı gibi hala bu siyasetle Orta Doğu'da tutunmaya çalışıyorlar parazitler 🤮🤮🤮
Sizin toprağınız diye bir şey göremiyorum ben, evet bir yerlerden emir alıp hareket eden ve belli ki İstanbul'u da alıp bu şekilde mala konmuş çökmüş bir ırkla yaşamak çok kötü bir şey ama Anadolu'da medeniyetin beşiği diye övdüğünüz yerde nice nedeniyetin ışığı daha baskın bizim gibilerinin "özünde", bugün Türk soykırımı olsa dünya Türkler'den arındırılsa hiç kimse arkanızdan ağlamaz, o sizi sıcak tutan kurumların kağıttan kule olduğunu hiçbir itibarınızın olmadığını duymayan yok ki bir kez daha kanıtlanmış olur...
"Yallah Suriye"sini de çekmiş, onu yazdığınız zaman zaten olay bitiyor, birçok kez yazdım ben sizin gerçek yüzünüzle tanıştım ve asla sizlerle yaşama meraklısı değilim ama insanları kandıramazsınız gerçek yüzünüzü böyle nutuklar çekip naralar atıp da saklayamazsınız artık, alın Koç'unuzu başınıza çalın devletinizi de savcınızı da umrumda değilsiniz ben olduğum gibiyim siz değilsiniz ve davalık olanlar sizlersiniz
Tek bir acım var onu açıklayım; Türk ordusu destekli Fetöcüler'in (aynı ordunuzun Suriye'de silahla yapmasından zevk aldığınız şeylerin benzerini) yaptıkları bir şeyi yeni öğrendim, silah zoruyla tehditle doğulu alt tabaka canlılara sınav sorularını verip nice kendiniz gibi maymunu devlet kurumlarına yerleştirip şimdi o beyni yıkanmış mankurtlara güvenip büyük adam rollerine soyunuyorsunuz ya, benim kardeşim kendini yırtarak çok çalışarak sizin o süper görünen kokuşmuş bir üniversitenizden mezun oldu ve şimdi kamuda çalışıyor, annem son Suriye tatsızlığından sonra hala kamuda çalışmaya göndermeye devam ediyor tüm çabalarıma rağmen, kardeşimin bana "bilmem ne okudum sana koydum ezik işsiz ****" dediği veya dedirttiğiniz de olmuştu işte gerçekten acı budur benim için ama işin tatlı onurlu tarafı da işsiz olsam bile ayak yalamadığım size hizmet vermediğim için yaradana ve aklıma minnettarım, bunun onuru nesillerime yeter size asla paranın kanın yetmediği şu son zamanlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 18 Aralık 2024; 18:33:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Terörist dünyanın her yerinde teröristir. İsminin ne olduğunun önemi yok. Asla güven olmaz
kardeşim bu yazdıklarını okudum, çok mantıklı, doğru diyorsun.
ek olarak,
ABD'nin bu bölgelerden çekileceğine inanıyorum ben, nedeni de, ABD'nin yeni mücadele edecek alanları var. Buna tam olarak ne sebep olur, zamanla göreceğiz.
-----
Dışardan bakıyorum da, Türkiye, son dakika bu kadar ilerlemişken buradan geri adım atması çok olası değil, belki ABD ile ciddi bir pazarlık yaparlarsa kâr - zarar durumuna göre öteleyebilirler de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X