Şimdi Ara

Suriye (Halep)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 yılının Mart ayında Suriye-Lübnan'ı kapsıyan 15 günlük bir gezi yapmıştık. Fotoğraflarını düzenlemeye fırsatım olmamıştı. Suriya karışınca çevremde Suriye ilgili alakasız , yanlış yorumlar yapılınca fotoğrafları düzenleyip paylaşmak istedim. Şimdilik sadece Halep şehrinin fotoğraflarını düzenleyebilidim.. Diğerlerinide düzenledikçe eklemeye çalışacağım.. Suriyedeki savaşa sebep olanların belalarını bulmaları dileğiyle..
    Ekipman : Canon 7D + 10-22 + 18-200 + 70-200 f4 Is + sigma 30 1.4 + filtreler

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

Suriye (Halep)

• Güzel fotoğraflar, dahasını bekleriz ve teşekkür ederim paylaştığınız için. Suriye'deki savaşa sebep olanlar belalarını bulsun da Suriye'de TR'de on yıllardır süren bir savaşa yıllar yılı azımsanmayacak katkıda bulunmuş "FENA" bir komşumuzdur. Savaş hiçbir yerde ve hiçbir zaman güzel değil fakat insan ister-istemez "Eden bulur" da diyor otomatikman içten içe. Oysa fotoğraflarınızdan gördüğüm kendi hallerinde, ülkelerinde mutlu-mesut yaşayan insanlar. Diğer yandan böyle bir ülkenin neden terörü destekleme ihtiyacında olduğunu da anlamak istiyor insan. Hani madem halin-vaktin yerinde, güzel güzel yaşar iken ? Bugün eminim ki birilerinin zamanında işine geldiği için kullanılan kitle şu anda onların birbirini öldürmesi için de kullanılıyordur ki zaten bunu destekleyen haberler de duyduk çok. Sonuç olarak bence masum bir ülke olmadığı apaçıktı yıllardır.

• Çok güzel fotoğraflar gerçekten.Özellikle çocuk fotoğraflarında çok duygulandım günümüzdeki durumuda düşününce ...
  • Hocam çalışmanı çok başarılı buldum devamını bekliyorum bir kaç mimari kare daha paylaşırsan çok daha güzel olacak
  • Gezi sırasında çekilmiş ama, bir profesyonelin elinden çıkmış (gibi)... Elinize sağlık. Netlik, ışık ve kompozisyon olarak hepsi de başarılı. özellikle çocukların geniş açıyla objektifin içine girmesi çok hoş olmuş. Suriyeye gelince, Allah ıslah etsin, biran evvel bu zulüm bitsin diyor, dua ediyoruz.
  • @mboyaci,
    Çok iyi seçilmiş güzel fotograflar. çeşitli nedenlerle 1968-1998 arsında sık sık gittiğim bir ülke ve özellikle ilk mesajındaki "Suriya karışınca çevremde Suriye ilgili alakasız , yanlış yorumlar yapılınca....." yorumunuza % 1500 katılıyorum. Bir dönem Azerbaycan' da böyle karıştırılmıştı.(elim mahkum 3. çoğul şahıs yazıyorum) Benzeri, yine şuursuzca yapıldı ve sakin kendi halinde ve üstelik kendi kendine yeter bir ülkenin içine edildi. "Suriyedeki savaşa sebep olanların belalarını bulmaları dileğiyle.." cümlenize de can-ı gönülden katılıyorum. Eğer gerçekleşirse bu ülkemizinde, aynı zamanda dünyanında kurtuluşu olacaktır.
  • Kareler çok hoş... Suriye gerçekten çok güzel mübarek bir şehir ama şu an yerle bir olmuş durumda..

Bu karelerdeki kişilerin çoğu belkide şu an hayatta değil :((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halep ordaysa arşın burda
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Suriye'yi, Orta Doğu kültürünü başarılı bir şekilde yansıtan fotoğraflar olmuş. Çocukların yer aldıkları fotoğraflar da çok güzel, fakat maalesef bu güzel fotoğrafın yerini acı ve zulüm almış durumda.
  • Harika kareler..
  • suriye'ye savaş öncesi gidenlerin güzel bir arşivi var öünkü birçok biana artık yerinde değil Allah'tan kısa zamanda Zulümün bitmesini dilerim tebrikler.
  • Efendim bizlere ogretilmis bir "arap" stereotipi var.Gerici bagnaz medeniyetten bihaber ve en onemlisi hepsi birbirinin kopyasi... Halbuki ortadogudaki ulkelerin birkacinda kisa bir sure bulunan bir kisi arada ne kadar buyuk farkliliklar oldugunu hemen farkedecektir. Yasadiklarini, yiyp ictiklerini, eglendiklerini; kisaca onlarin da insan oldugunu gorecektir.

Gitmek gezmek gormek lazim... Fikir sahibi olmadan once bilgi sahibi olmak gerekir.

Yine cok guzel kareler, ellerine saglik:)

Son olarak; Mahmut, bela okumussun:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kareler çok güzel ellerine sağlık hocam. Savaşın hiçbiri iyi değil. Bu dünya düzeninde bitmez ama inşallah biter ....!
  • güzel kareler kalan fotoğraflarınızı da merakla bekliyoruz emeğinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dayı ciğarayıda nası çekiyo bu arada o sigaranın üstünü kapatın çoluk çocuk giriyo

Suriye (Halep)
     Suriye (Halep)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.