< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Suriye için elektrik hattı onarılıyor: Türkiye 150 bin haneye elektrik sağlayacak. (2. sayfa)
-
-
Bu fakirlerin yükü niye bize kalıyor ki? Paraları yok birşeyleri yok ne diye oraya yatırım yapılsın? Sanırsın kuveyt gibi petrol zengini arap ülkesi.
-
Daha doğudaki kaçaklara dokunamıyorlar..
-
Kayıp kaçak bedeline Suriye bedeli de eklenir yakında.
-
Ne bitmez Suriymiş, yatıyoz kalkıyoz, hiç gündem değişmiyor, iyi bi şey de olmuyor, hep Suri, kaç sene oldu bunlarla uğraşılıyor, bu iş no ending story gibi oldu, değişik kılıklara giriyor ama bitmiyor
Esad bile bıktı, bıraktı gitti, sözde o gidecek, dertler bitecekti, hani nerde? Bütün tv kanalları her akşam aynı konuyu haritalarla anlatıyor, millet şehirlerini bile öğrendi, eskiden bi Şam bilinirdi,
Özkan help, ne zaman bitecek bu kâbus?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen içini ferah tut. 5 li çeteye görev çoktan verilmiştir. Bölgeye gidip, araştırmaya başlamışlardır bile.
İşin kötüsü, bize 5 kuruş faydası yok.....
5 li çete vergi ödemiyor. Üstüne, Güneydoğu depreminde yıkılan evlerin yenisi yaptırılıp, yarı fiyatına verilecek, depremzedeler bir kısmını ödeyecek yani, ama Recep'in Suriyeli kardeşlerinden para alacağını hiç sanmam. Sadece elektrik değil, dediğin gibi olursa, konut fiyatlarını da biz öderiz. Hepsi de, bahçeli, havuzlu villa olur. Recep'in Suriyeli kardeşlerine yakıştığı gibi.
Ayrıca bu kadar salak bir millet burada durup, onları beslediği sürece, kimse gidip de o fabrikalarda çalışmaz. Oraya gittiklerinde beslemeyeceğimizi mi sanıyorsun? Kimbilir huzur payı adı altında da para gönderebilirler.
Arap ülkesine fabrika yapmak.... İlginç bir yaklaşım....
-
bana pahalıya elektrik sağlayan bir devlete ben destek vermem
-
Dostum, her şey mükemmel değil. Bu söylemlerin iç siyasetin sözleri.
Türkiye Suriye'de iş yapmazsa, burada Fransa gelir fabrika kurar. Bu daha mı iyi?
Şunu net söylemeliyim, Türkiye içi beni yakar dışı seni hesabı.
Türkiye'nin çevremizdeki ülkelerdeki faaliyetleri konusunda ufak bir araştırma yapmanı öneririm. İçerden göründüğü gibi hiç değil.
----
5'li çete, Sayın Kılıçdaroğlu'nun sözü, tasvip etmiyorum fakat partiler hep böyle maalesef.
Bunlarda da, konser çetesi var, sanatçıya 10, konseri organize edene 50. Bunlar gücü ele geçirsinler emin ol, 10'lu çete bile çıkmayacağının garantisi yok, şimdi bakma böyle eleştirdiklerine.
Ben ikisine de karşıyım.
-----
Sana bir örnek vereyim İzmir'de bildiğim bir şirket var, adamın aslında hiç bir siyasi görüşü yok, adam işadamı, fakat Chp içinde aktif rol alıyor, nedeni güce yakın olan parayı kazanıyor. Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 24 Aralık 2024; 8:52:17 >
-
Kimse yapmasın demiyor.
İhalesi bize fatura edilmesin diyor .
Doğu'daki Kürtler kaçak kullanır, faturası bize kesilir.
Şimdi Surilere elektrik gidecek, faturası kime kesileceği belli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğu'dakiler hırsızlık yapıyor. Dem parti de bunu destekliyor.
Suriye, bir devlet oluyor artık, devlet de hırsızlık yapmaz sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X