THS Haber (@temmuzhaber) on Xtwitter Suriye Milli Ordusu, Türk bayrağı ile video yayınlayarak açıklamada bulundu:
▫️Suriye Milli Ordusu olarak TSK’nın yanındayız.
▫️Olaylar çıkaran bazı silahlı gruplar yargılanacaklar. Lanet olsun hainlere.
▫️Suriye halkı ve Türkiye halkı kardeştir, kardeş kalacaktır. https://x.com/temmuzhaber/status/1807867912503558487Provokasyonlara karşı net cevap verilmiş. |
Suriye Milli Ordusu RESMİ Açıklama!
-
-
Kardeş mardeş değiliz yallah çölünüze
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Suriye Geçici Hükümet Başbakanı CNN ve TV100 e bağlandı bu akşam üstü ve bu olayların bizle alakası yok desteklemiyoruz ve Türkiye'nin yanındayız diye açıklama yaptı. Aynı şekilde Twiterdan da resmi açıklama yayınlamışlar.
Bayrağa ve Türk araçlarına yapılan saldılarıda kınıyoruz gerekli soruşturmalar yapılacak flan şeklinde açıklamalar yaptı. Bu saldırıları yapanlar PYD-PKK YPG ve ABD İRAN destekli aşırı uç guruplar Türkiye ve Suriye arasında çözüm olmasın çatışma savaş sürekli alevlensin isteyen guruplar gibisinden açıklamalar yaptı.
-
Cevap veirlmişte.
O zaman soralım.
Hangi suriye milli ordusu.?
Bu konuşan kim??
Yetkisi, mevkisi ne??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıçları tutuştu tâbi.
AKP'nin desteği olmasa Esad iki günde boğar atar bunları. Bu ihaneti bugün soracak merci yok belki,ama arşiv duruyor. Hesap sorulacaktır. Gününü bekleyin.
Çakma Tatar Ramazan'lar
-
Suriye'deki olayların ana kaynağı, yakında kimin ekmeği elinden alınacaksa onlar devrede. PKK.
Yakın büyük operasyon olacak bu bölgelere. Esad, eskiden Türk Ordusunun, Suriye'yi terketmesi şartını koşmuyor. Tekrar Türkiye-Suriye görüşmesi olacak.
CB yakında Rusya'ya gidecek, Putin ile Suriye ve PKK sorunu üzerine.
İşte tam bu sırada, buralarda provakatif eylemlerin olması aslında gayet normal.
Ben bu açıdan bakıyorum bu olaylara.
-
Ya peki bir soru daha soralım.
Yok ameriga, yok provakasyon.
Yok şöyle, böyle.
Eskisi gibi esad şöyle değil böyle değil. Falan filan
Can alıcı soru geliyor.
Ösö ne olucak peki?
Öğpğğösöcüler tekrar esadın himayesine girecek mi
Peki esad ülkesinin kuzeyinde bir yapı isteyecek mi, kabullenecek mi..
Çok biliyorsunuz ya.
Verin bakalım cevaplarını
nedense esadla görüşmeden sonra çıkıyor bunlar kimler tezgahlıyor biraz düşünmeli neden şimdi.
-
Olayların Kayseriyle alakası yokmuş.
Bölge'de kaçakçılıkla geçinen aşiretlere büyük çomak sokulmuş.
Zaten tırlara saldırılmasının temeli de. Bölgenin ticaretini kendileri kontrol etmek istiyorlar.
Esad ile anlaşma olasılığıda pkknın devletçik hayallerini tamamen bitirecek.
-
Suriye'nin Ordusu mu varmış?
Ben Arap oldukları için ebabil kuşları koruyor sanıyordum.
Maaşlarını bizim verdiğimiz paralı askerler tabii ki bize bağlılık açıklaması yapacak.
-
Gene ABD suçlu oldu :D. 25 yıldır dış güçler diye diye devam ediyorlar hala.
-
bu azmanıaganın beyni olduğunu sanıyordum.
-
Adamlar kendi devletine silah çeken terörist ama kendilerine milli ordu diyorlar Esad şöyle yapmış böyle yapmış... He he. Sen kendi devletine silah çekmişin o ne olacak?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kardeş mardeş değiliz yallah çölünüze
|
Cevap veirlmişte.
O zaman soralım. Hangi suriye milli ordusu.? Bu konuşan kim?? Yetkisi, mevkisi ne?? |
Kıçları tutuştu tâbi.
AKP'nin desteği olmasa Esad iki günde boğar atar bunları. Bu ihaneti bugün soracak merci yok belki,ama arşiv duruyor. Hesap sorulacaktır. Gününü bekleyin. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X