Şimdi Ara

Suriyeli arabamızın tavanına evinden atlamış- polis yardım etmiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
15.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Git yaptır ne ağlıyorsun burada. Kaba kuvvetmis vs. Öyle bi tıp olsan zaten çoktan doverdin. Ne yapalım DH olarak toplanıp mı dövelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taa 3 sene evvel suriyeli teneke yağ taciri arabanın kaputuna yağ tenekesini düşürdü park halindeyken ben görmedim ama belli dükkanın girişinin hemn sol tarafına bırakmıştım adama sordum gördünmü yapanı, vallah ben bilmiyor görmedi dedi ,çevredede görecek bir apartman vs yok ama belli ne olduğu hak idda edemedim tabi öyle duruyor yaptırmadım araba eski Allahtan ama genede insan sinirleniyor, göcüklere baktıkça o o....c na küfrediyorum dükkanı kapattı gitti şimdide oraya 2.el beyaz aşya satan suriyeli geldi ,bitmiyorlar bunlar çekirge gibi.
  • Dil bilgisi, konu başlığını gördü ve usulca intihar etti.
  • Peki yolda yanlışlıkla biz bir Suriyeliyi ezsek, bu durumda bunlara tanınan hukuki ayrıcalık bize de tanınır mı?
  • Bir aksam bizde evde oturuyoruz, camdan bakayım dedim arabanın üstü komple göçmüş peugeot 206 var 2009 yılından beri böyle bişey görmedim şimdi sizin yazınızda görünce bizim arabayada suriyeli atlamış olduğu konusunda süphelerim gerçek oldu. Polis vs hiç ugrasmadım bile çünkü başıma gelecekleri biliyorum. Gidip şikayetci olsan sen suçluymuş gibi muamele görüceğim için uğraşmadığım hadise. Arabanın içine girip ellerimle ittik.

Geçmiş olsun.
  • Seçim vaadi: “sevgili kardeşlerim, Hamd olsun Suriyeli kardeşlerimizi de planlı(heceli ve yüksek sesle) bir şekilde 1 yıl içinde kendi topraklarına yerleştirmeyi tamamlayacağız. Bugüne kadar ensarın gösterdiği misafirperver anlayış için tüm vatandaşlarıma en samimi duygularla teşekkür ediyorum.

• Bu nasıl ülke arkadaşlar ? Resmen araplar türklerden üstün goruluyor ve ayrımcılık yapılıyor. Boyle bır saçmalık dunya'nın hangı ulkesınde var ?

Atatürk gibi bir lıder gelse, şu arapları ve arap sevicileri temizlese ne güzel olur.
  • Allah herkese nasip etmez boyle bir mucizeyi degerini bil. Arabayi satarken ustune kutsal irk atlafi dersin ve degeri 10 bin lira artar.

• Aaaa ama onlar kutsal ırk... Olur böyle şeyler.. Yarın unutursun....

Şaka Bi yana geçmiş olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın güzel kardeşlerim! Sizi bu ülke , memleketinizde savaş var, kırım var, tecavüz vs vs var diye, kapılarını açtı. Misafir edebinle oturmalı. Fakat bunlar yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali, arsızlıkta, yüzsüzlükte sınır tanımıyorlar.

Büyük yanlış yapıldı çok büyük yanlış. Geri dönüşü yok malesef. Vatandaşlk bu kadar ucuz olmamalı. Zaten ülke insanının siniri burnunda, ateşe benzinle gitmeyin.

Şu operasyonla alınan yerlere geri dönün desek kim gidecek bu ülkeden, 5 milyondan en fazla 500 bin döner.

Bu arada polisin tavrını da hiç doğru bulmuyorum. Ne yapsın demeyin. O ne yapsıni bu ne yapsın, kimse bir şey yapmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 24 Ocak 2018; 18:29:5 >
  • Bu Suriyeliler gitmedikçe sizi rahat yok arkadaş

• Ne 10 yılı hocam verin kamera yayın cihazı 4k şekilde anlatayım seri olur Suriyeli Zararları diye. En az 100 bölümü var.

• Arkadaşlar adamı değilde patronunu bulduk. Esnaf abim araştırıp bulmuş. O da adama demiş. Kabul etmiş suçunu. C.tesi çözülecek sanırım. İst de bildiğiniz iyi, güzel yapan boyasız göçük ustası ve ya var mı? Birader autoking veya sonax (çetaş yanı) düşünüyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymiş dokunulmazlığı varmışmış... Şuna polis işini yapmamış desenize.
  • Peygamber soyundan gelen irkin ayaklari degmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında lotodan 50 bin falan çıkacak. ondan sonra yakalayıp bi temiz döveceksin. dava mava açarsa tazminatını ödersin o paradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

İstanbul Pendik de özel bir hastanede çalışıyorum, burada Suriyeliler ücretsiz tedavi oluyor, yurdum insanı açlık sınırında yaşarken bu insanların bu kadar rahat yaşamaları benim işimi acıtıyor, küçük yaşta kızlarını hamile bırakıyorlar,birçok yerden sosyal yardım alıp çalışmıyor yan gelip yatıyorlar, başı ağrıyan öksüren özel hastanelere geliyor.

sizde özel hastanede çalışıyorsanız suriyelilere doğru tedavi uygulamayın ağır yatalak ilaçları dayayın arada kısırlaştırma yapın
  • Aracınız Türk olsa sorun olmazdı.
  • Geçmiş olsun.Allah daha büyüğünü yaşatmasın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.