Mahallemize suriyeli bakkalı açılmış. Açıkçası ben de merak edip ziyaret ettim ve birkaç tane abur cubur aldım ve aldığım bu ürünleri bir videoda gösterdim ve tadımını yaptım. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Suriyeli bakkalında satılan ilginç abur cuburlar
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben olsam yemezdim. Bir ürün hiçbir bakkala gelmiyorsa o bakkalın bir bildiği vardır. Ve o ürünler yerli firmalarca üretilir. Genellikle aşırı kalitesiz olduklarından yurtiçi pazarlarında satılmadığı için suriye ırak gibi fakir ülkeler alıyor. Şimşek firması mesela biliyorum bazı bakkallarda oluyor. Saray'ın bir-iki tık altıdır.
-
Ben merağıma yenik düştüm ve anladım ki bu ürünler oldukça kalitesiz ürünler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tür ürünleri genelde süpermarketler kabul etmez. Bunlar da bulabildikleri bakkallara kakalarlar.
Suriyeli bakkallarda olması çok doğal. Onlar için sağlıktır kalitedir önemli şeyler değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 26 Ağustos 2020; 16:20:4 > -
Bir de fakirler abi, şimdi doğruyu konuşmak lazım gidip hanımeller, nestle, magnum yiyemezler ki? Suriyeli Bakkalı deyince olayın acınasılığı ortaya çıkıyor zaten.
@Kartaltepe,
Af buyur "merağıma" değil de "merakıma" olacak o. İlla söylemem lazım bir tür hastalık benimki.
-
Surilere az bile umarım hepsi en kısa zamanda kanser ve tümör yapıyordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ben olsam yemezdim. Bir ürün hiçbir bakkala gelmiyorsa o bakkalın bir bildiği vardır. Ve o ürünler yerli firmalarca üretilir. Genellikle aşırı kalitesiz olduklarından yurtiçi pazarlarında satılmadığı için suriye ırak gibi fakir ülkeler alıyor. Şimşek firması mesela biliyorum bazı bakkallarda oluyor. Saray'ın bir-iki tık altıdır. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X