Şimdi Ara

Suriyeli gence ve ailesine müjdeyi Başkan Erdoğan verdi! “Mahmut’a ve ailesine vatandaşlık vereceğiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Guzel oluyor, en azindan yasal calisirlar.

Cok ozendikleri batida isler boyle yuruyor. Gelin Almanya'yi gorun, Almanlar calismiyor resmen. Yabancilar burayi terk etse insaat ve gida sektoru coker.

Turkiye de su anda ciddi bir guclenmenin esiginde. Ummet bir arada, Turkiye ayakta. Bu insanlara devlet sahip cikmazsa, yabanci ulkeler iceriden karistirmak icin ugrasirlar.

Hem iyi oluyor. Bizim genclere sorsan is begenmiyorlar, en azindan bu insanlar caliskan. Helali hos olsun.
    sen almanya'da falan değilsin yalan atma ziya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 27 Ocak 2020; 22:58:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

sen almanya'da falan değilsin yalan atma ziya

Alıntıları Göster
    Gel dukkanima, cayimi ic. Burada olmak cok matah bir sey degil ki. Hayat yok bir sey yok. Troll amacli yaziyorsunuz cogunuz anliyorum da, ciddi olarak merak eden varsa gelsin tanisalim sorun yok.

Daha once de bir arkadas sacma sapan bir sekilde bu konuya takmisti.

Adam bana diyor ki yok sunu at, yok bunu at. Fotograf cektim, kagidin uzerinde ismim yaziyor. Once shop yaptin dedi, daha sonra video cektim. Gecici olarak oradasindir dedi.

Yani yapacak bir sey yok, goren de cennetteyiz sanacak. Keske ben cennet vatanimda olsam da, begenmeyenler orada olmasa. Beni sadece bu uzuyor.

• quote:

Gel dukkanima, cayimi ic. Burada olmak cok matah bir sey degil ki. Hayat yok bir sey yok. Troll amacli yaziyorsunuz cogunuz anliyorum da, ciddi olarak merak eden varsa gelsin tanisalim sorun yok.

Adam bana diyor ki yok sunu at, yok bunu at. Fotograf cektim, kagidin uzerinde ismim yaziyor. Once shop yaptin dedi, daha sonra video cektim. Gecici olarak oradasindir dedi.

Yani yapacak bir sey yok, goren de cennetteyiz sanacak. Keske ben cennet vatanimda olsam da, begenmeyenler orada olmasa. Beni sadece bu uzuyor.

Alıntıları Göster
    Neden dönmüyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Divinita-

Neden dönmüyorsun ?

Alıntıları Göster
    Bin defa yanit verdim, neyse bir daha vereyim. Yan mahalleye tasinmayi deneyin, ne kadar kolay o zaman anlarsiniz. Ben burada dogmak ister miydim? Bana mi soruldu? Insanlar bir yerden, baska bir yere yerlesmeyi cok kolay saniyor ne yazik ki.

Ben tersi bir soru sorayim o zaman, madem bu kadar kotu Turkiye, sevmiyorsunuz siz, neden siz tasinmiyorsunuz oradan?

• quote:

Alıntıları Göster
    at bi video da görelim...sonra da kop gel anavatanına boşver

• quote:

at bi video da görelim...sonra da kop gel anavatanına boşver

Alıntıları Göster
    Oyle bos iddia olmaz, ben video cekip atarsam sen ne yapacaksin kardes?
  • quote:

Oyle bos iddia olmaz, ben video cekip atarsam sen ne yapacaksin kardes?

Alıntıları Göster
    atma ziya demeyecem daha ne olsun

• quote:

atma ziya demeyecem daha ne olsun

Alıntıları Göster
    Yok, bu hic adil gelmedi bana. Inanmazsan inanma kardes ne yapayim senin inanmani.

Ama bak gercekten eglenceli bir iddia bulursan, yani sen de karsiliginda bir sey yaparsan cekerim video sorun degil. Yuruyuse cikiyorum her sabah zaten sorun olmaz benim icin, ama senin de bir sey yapman lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Divinita-

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Al iste gordun mu?

Hemen hakaret. Anlamiyorum ki kardes, madem seviyorsun Turkiye yi neden kotuluyorsun o zaman surekli? Kimin utanmasi olup, kimin olmadigi belli. Hayatimda bir kere olsun Turkiye mi kucuk gormedim, asagilamadim. Ancak sizin gibi bir cok kisi, Turkiye yi cesitli konularda asagilamaktan geri kalmiyorlar. Bati hayranligi ayri bir sorun. Allah islah etsin.

Allah devletimize zeval vermesin.

• quote:

Al iste gordun mu?

Hemen hakaret. Anlamiyorum ki kardes, madem seviyorsun Turkiye yi neden kotuluyorsun o zaman surekli? Kimin utanmasi olup, kimin olmadigi belli. Hayatimda bir kere olsun Turkiye mi kucuk gormedim, asagilamadim. Ancak sizin gibi bir cok kisi, Turkiye yi cesitli konularda asagilamaktan geri kalmiyorlar. Bati hayranligi ayri bir sorun. Allah islah etsin.

Allah devletimize zeval vermesin.

Alıntıları Göster
    Elestirmek farkli bir sey. Eksik gördüğünü soyleyeceksin yalamayacaksin her zaman. Bu ülkede güzel giden seyler de var kötü giden seyler de var.

Ülke savunma sanayide büyük adimlar atiyor. Al sana güzel giden bir sey

Herkes universite okudugu icin gencler hakli olarak mezun oldugu alanda calismak istiyor, bir mühendis garsonluk yapmak istemiyor. O yüzden issizlik cok yuksek. Al sana kötü olan bir sey. Bunu elestireceksin. Diyeceksin ki önemli olan ogrenci sayisi degil, akademik kalite. Çoğu universitede akademik personelin yetersiz olmasindan dolayı öğrenciler bos kagida yakin verse dahi dersten geciriliyor. Bunlara muhendis unvani veriliyor. Al otur bunu elestir. Gidip gencler is begenmiyor diye trolluk yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deliricem arkadaş şu suriyelilerin pisliklerinide göstersene yalaka haber kanalı, bunların biri iyise yüzü kötü, arsız, pislik zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
    Venloer Str. 385, Köln

Gelecegini pek sanmiyorum da, seni gercekten tanimak isterim. Bu nefretinin sebebini yuz yuze sormak istiyorum cunku.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Kardes, sen gel. Yuz yuze sor. Hani gelecektin?

Sonra gercekten samimi kardeslerim kiriliyor neden yanit vermiyor diye, alin iste. Gelin cayimi icin, konusalim.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Her zaman beklerim.
  • Bende mahmud'a uzun bir şey vermek istiyorum...

• Bir ülkenin vatandaşlığı ancak bu kadar kolay alınabilirdi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.