Şimdi Ara

Suriyeli gence ve ailesine müjdeyi Başkan Erdoğan verdi! “Mahmut’a ve ailesine vatandaşlık vereceğiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    TC vatandaşlığının dünyada bir artısı yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soykırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahsettiğim olay , kimse size bir ülkede gel sana vatandaşlık vereyim demez.Bunu demesi için sağlam yatırım yapacak paran olması gerekir.Vatandaşlık almak bir süreç gerektirir şartları vardır.

• müdür727 M kullanıcısına yanıt

• Verdik gitti !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 28 Ocak 2020; 9:43:1 >
  • Eee yeter arkadaş zırladığın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Almanya'da yaşadığını iddia edip trol maaşına muhtaç olmak bloklayın geçin kendi kendilerine konuşsunlar. Cevap verildikçe prim mi alıyorlar nedir.
  • Suriyelileri çok seviyorlar. Türklerden bağış istiyorlar. Türklerden al, suriyelilere ver.
  • Şimdi askere gidecek, sigorta yatırmadan sağlıktan yararlanamayacak, kol gibi fatura ve vergiler ödeyecek, üstelik devletimizden yardım da alamayacak. Yandın ki ne yandın Mahmut!
  • Bakın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı dünyanın en zor alınan ülke vatandaşlıklarındandı.

Şimdi ele ayağa düşürdüler promosyon gibi dağıtılıyor anasını satayım.
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Değil zaten. Bir ara hollanda vatandaşıyım, burada yaşıyorum yazmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Guzel oluyor, en azindan yasal calisirlar.

Cok ozendikleri batida isler boyle yuruyor. Gelin Almanya'yi gorun, Almanlar calismiyor resmen. Yabancilar burayi terk etse insaat ve gida sektoru coker.

Turkiye de su anda ciddi bir guclenmenin esiginde. Ummet bir arada, Turkiye ayakta. Bu insanlara devlet sahip cikmazsa, yabanci ulkeler iceriden karistirmak icin ugrasirlar.

Hem iyi oluyor. Bizim genclere sorsan is begenmiyorlar, en azindan bu insanlar caliskan. Helali hos olsun.
    Kısa kes.

Yanında kaç Suriyeli ssk,vergi vs. ödemeden çalıştırıyorsun,Onu de.
  • Bu suriyeli hero haberini tvde gorunce ilk aklima gelen idlib ve goc dalgasi oldu.

• Medyanın gücü sayesinde Suriyeliler birer melek oldu başımıza şimdi de.

• Suriyeli mahmut palavrasına inanan var mı?Bunun çok kurgu olduğu Suriyelileri melekleştirmek için kasten ortaya atıldığını düşünüyorum.Kadın ''Elleri parçalandı'' demişti fakat çocuğun elleri oldukça sağlıklı.Acaba Suriyeli Mahmut yerine başka bir Türk mahmut mu onu oradan çıkardı merak ediyorum.Süreç boyunca onca TSK,AFAD,Jandarma,İtfaiye vs ekip enkaz altında kalanları kurtardı fakat hiçbiri Suriyeli Mahmut kadar ünlenmedi.Bunda bir bit yeniği olduğu ortada...

Ayrıca Cumhurbaşkanının manavdan domates-salatalık verir gibi ''Vatandaşlık verdik gitti'' demesi nasıl bir sözdür anlamıyorum.Ülke yol geçen hanı oldu.Eeee azizim BOP diyoruz.Malum bu BOP'un başkanının kim olduğu da ortada..Yahu bir de bunlara ''yerli ve milli'' diyorlar..He canım he BOP eşbaşkanlığıyla övünen,ülkeye bir yığın ayrı etnik kökenli insan doldurup bu milletin demografik yapısını bozan adam yerli ve milli..

Bundan on sene sonra ''Ülkeye Suriyelileri Cehapeliler aldı'' diye bir de algı yaparlar.İşleri güçleri yalan ve iftira...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 28 Ocak 2020; 17:39:55 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.