Şimdi Ara

Suriyeli kardeslerimize! gene bayram izni cikti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suriyeli mülteciler bayramlaşmak için gene ulkelerine gidip kizilay kart ve maaslarini orada harcayip donecekler. bu bayramda izinleri cikti. Eger hasta kendini kirgin hisseden akrabasi varsa onlarida alip gelebilirler. Nede olsa tum saglik hizmetide suriyelilere sonuna kadar bedava. Ama tc vatandasi olup bagkur borcu olana sgk saglik hizmeti yok. Dort gozle suriyeli multecilerin geri gelmelerini bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim burda bi cocuk turkiyeyi geziyor, yetmiyor bayramlarda suriyeye tatile gidiyor.

• şöyle sınıra yakın bir yerde mevzilensem, elime de barrett keskin nişancı tüfeği verseler şunları korkutsam ne güzel olur

• Ülkenin çivisi çıkmaya özal ile başladı zaten daha çok gelsinler ülkede zaten şuan her millet var

• Way amuga goyeım

• Boku çıktı artık.

• bende bir öğrenci olarak bayramda fabrikada ek mesai yapsam mı la acaba güzel para alırız diyorum ver mehterii sadece yılda 2 hafta memleketime gitmek istiyorum çünkü köyü seviyorum ancak okul zamanı para lazım olduğu için onu bile yapamıyorum gerçekten acınacak haldeyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gecen gun ayin 1 inde suriyeli atm den 2000 tl cekmis sayiyordu.kagidi atm de birakmis 2000 tl yazmis
  • ulkeyı enayı gıbı kullanıyor anası satım.ohh kebab bu surıyelıler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

şöyle sınıra yakın bir yerde mevzilensem, elime de barrett keskin nişancı tüfeği verseler şunları korkutsam ne güzel olur
    siz komünist değil miydiniz
  • Bende öğrenci halimle çizim için lazım olan bilgisayarı almak için bayram tatilinde çalışacağım. Hadi hayırlı işler
  • 18 yaşındaki kardeşlerimizi de getirsinler üniversite tercihleri başlıyor. İstedikleri bölümü yazıp kıytırık bir Türkçe sınavı ile hayatlarını kurtarsınlar. Gerçi girmeseler bile devletimiz bakıyor onlara.

Not: Gelecek kaygısından ölen bir Türk genci.

• Arapları kutsal ırk olarak gören milyonlar var bu ülkede.

Yani adam diyor ki ben sürünsem de, günde 12 saat çalışıp asgari ücret de alsam, benim için sorun değil yeter ki kutsal ırk benden daha güzel yaşasın.

Bu yazdığım size saçma gelebilir ama gerçekten bu şekilde düşünüyorlar.
  • inşaallah şu uzun baryam tatilinde kardaslarımız memleketlerinde gebe kalıp burada dogururlar

• ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne ala memleket bende burda eşek gibi sabahtan akşama kadar hele bide bayramda ful çalışacağım.ohhhhhhhh efenim gidip gezsinler nede olsa ben onlar için calısıyorum benim vergilerimle tatillerini yapıyorlar felan nede olsa din kardeşiyiz dimi ne sakıncası olcak
  • Tam sınırdan çıktıklarında kapıyı kilitleyip anahtarı da denize atalım

• Dingonun ahırı zaten Türkiye

Adam olsalardı en azından tatile gideni geri almaz dı

• Hiiaaaaminaa

• Mülteciler salgın hastaliklarinida beraberinde getirip başıboş gezip tüm insanlara bulastiriyor uçan haşereler vasıtası ile

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.