Şimdi Ara

Suriyeli Millet Vekili: 'Bizim Düşmanımız Erdoğan' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GoSSgO

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Akp nin elinde it kopuk terörist destekçisi oldu.

Bravo AKP!
    Komik şey seniii :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp halk düşmanı bir yönetim zaten, suriye düşmanı olması ne ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    RTE'nin daha az silah kullananı desene.

Siz sağcılar garipsiniz başta komünist Rusya'ya yanlıyordunuz, şimdi ABD'ye Trump'a yanlıyorsunuz. "ameruğaaaanın oyunlarrrıı bunlaaaar" diyen ağzınıza mıçtılar tabi.
  • biz de vatandaşlarını besliyoruz , yazık valla
  • asau kullanıcısına yanıt
    YPG nasıl bölücü oluyor mesela ? İŞİD ve Muhalifler Kürt köylerini delip geçerken Esat hiçbir şey yapmadı. Böylece Irak ve Türkiye kolundan silahlanma için yardım talep edildi, Amerika'yla da petrol kuyuları üzerinden anlaşma yaptılar. Türkiye'de Hizbullah öldürüyordu, PKK Urfa ve Mardin'de öyle kuruldu. PKK'nın kuruluşu böyle başlarken, devlet görevini yerine getirseydi bölge halkını PKK'nın kucağın atmazdı. Amed'liler bir yandan pekeke derken diğer yandan Ali Gaffar'a hayran olmazdı.

Esad da bunu yaptı. Ağar'ın, öncesinde sağ hükümetlerin milliyetçi söylemleriyle doğuyu sallamamaları gibi Esad da kuzeyi sallamadı. Ülkenin bir çok sosyal demokratı güneyimizde islamcılar, rejimciler olacağına iyi ilişkiler kurabileceğimiz- bir yandan pkk sempatisini de azaltabilecek- bir özer Kürt bölgesini destekliyor. Ancak Erdoğan yanlış stratejiyle onları da vurmaya çalıştı.

Tabi ben General Mazlum'un ve YPG içindeki PKK'lılar "DEMOKRATİKLEŞTİRİLMİŞ TÜRK YARGISINA" teslim edilmesinden yanayım. Bu ülkede insan öldürdüler, silah bıraksınla ama güneyimizde özer bölge olmasına karşı değilim.

Öyle barzanici KDP'ciler gibi değil, Seküler Kürt bölgesi Ortadoğu'ya model olabilir.

Hamasetçiler, milliyetçiler bunu pek anlamıyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.