Şimdi Ara

Suriyeliler ormanda piknik yaparken türklerin silahla basması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • az biraz montaj veya bilgisayar bilgisi olan anlar zaten onların montaj olmadıgını olamayacagını o pikseldeki videoya öyle kaliteli montaj yapamazsın. ve 11 eylül saldırısına uçak çarpmadı diyen hiç duymadım ve tek gerçekçi kanıtı yok mantığınla düşünürsen bile çok saçma geliyor tüm dünyanın gözü önünde gerçekleşti o uçak çarpmaları. yüzlerce amatör kamera kaydetti. uçak çarpmadıysa binalar neden yıkıldı uçak çarpmadıysa enkazdan çıkan uçak neydi? uçak çarpmadıysa 3 bine yakın insan nasıl öldü? uçak çarpmadıysa neden tüm dünya (istisnasız) uçak çarptığını söylüyor? uçak çarpmadıysa neden 11 eylülün uzaydan canlı görüntüleri var?
  • e92v8 kullanıcısına yanıt
    Uzaya çıkmaya gerek yok. Kuleler içerden patlatıldı ve sonradan uçaklar eklendi.
    Bak:https://www.youtube.com/watch?v=BswpAgwBNEw

Önce CNN ABC BBC 'nin uçak eklenmiş videoları, sonra gerçek videolar. Dava kapanmıştır.
    2603 insan ölmedi, sadece CNN ABC BBC ve ABD hükümeti 2603 insan öldü dedi ve sen doğru kabul ettin. Bu durumun yaş ve zeka seviyesiyle ilgisi yok. Medyada çıkan her haber, her hükümet açıklamasına inanmakla ilgisi var.
  • Bak kardeşim her türlü şeye inanan sensin uçakları kesmediklerini nerden biliyorsun? bu 11 eylül saldırısını yapacak abd uçağıda binaya çarptırır bunu yapabilir. bana saçma geliyor 327 milyon insan içinde herkesin aynı şeyi söyleyip biz türkler uçak yok demesi? ve bu tarz videoların ne kadar kitleye hitap ettiğine bak 30 bin falan gerçekten bu tarz büyük bir olayın hatta dünyanın tarihini yeniden şekillendirecek kadar büyük bir olayın bu kadar basit insanlar tarafından çözülmesi mümkün değil. abd dünyayı sarsacak bir plan yaptıysa en ince ayrıntısına kadar düşünür sen ben bunu bulamayız anladın mı şimdi? demek istediğim pc başında oturup "aha 11 eylülde binalara uçak çarpmadı" diyemezsin abd düşmanı ülkelerin istihbarat servisleri bile 11 eylül saldırısının yıldönümünde uçak çarpma videolarını paylaşıp kınama mesajları atarken afedersin ama sen kimsin?

• Yahu adamı deli etmeyin gönderin şu suriyelileri Ankara Keçiören’e. Burada çok akp li var suriyeli neredeyse yok denecek kadar az. 0 sorunla yaşarlar Keçiören’de. Suriyeli’lerden rahatsız olan il ilçe varsa lütfen göndersin.
    Ayrıca bu adamların folim yapmadıkları ne malum. Mağdurumda mağdurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 9 Nisan 2019; 19:5:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana şimdi ölen insanların kimliklerini tek tek yazabilirim internette var sende bulabilirsin. gerçekten bu kadar saçma bir mantıkla nasıl düşünebiliyorsun? o zaman sana yine senin mantığınla cevap vermek istiyorum yaşını bilmediğim ama tahmin ettiğim kardeşim , 15 temmuzda 300 insan ölmedi sadece hükümet öyle söylüyor . İşte senin mantığın tam olarak bu. Sana hayatında başarılar dilerim bu kadar basit düşünen bir insanla tartışmaya girmek istemiyorum kendine iyi bak sende kimseyle tartışmaya girme yoksa rezil olursun ortamlarda benden söylemesi

Kulelere uçak çarpmadı. İspatlı. Konuları karıştırmamak için şu konuya bekleriz:https://forum.donanimhaber.com/9-11-in-17-yildonumunde-carpisma-fizigi-simulasyonu--134934303-1
  • Baktım da hocam hiç bir ispat göremedim ispatlı yazmışsın nerde?. şu yazıyı okumanı rica ediyorum zira sende komplo teorilerine kafayı sarmış bir vatandaşımızsın

Öncelikle: 9/11 konusunda link verdiğim konuda yorum yapsan daha iyi olurdu, konular karışıyor , olmuyor böyle.

Ve asıl gerçekleri göz görmez, beyin görür. Göz beynin astıdır. Sen ast eleman ile üst eleman işini yapmaya çalışıyorsun, o yüzden çuvallayıp duruyorsun :)
  • Yaptım ya oraya cevap vermeyip buraya yazan sensin. gel oraya
  • çok modur bunlar

Suriyeliler ormanda piknik yaparken türklerin silahla basması

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vorol2 V kullanıcısına yanıt
    Tiplere bak üniversite okuduğunu zannediyorlar, sınavsız istediği bölüme gidenler. suriyede şu an birçok bölgede hayat çok güzel elit kesim zeki kesim hayatına hiç savaş yokmuş gibi devam ediyor buraya da ne kadar boş beleş andaval varsa kakaladılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.