Şimdi Ara

Suriyeliler ormanda piknik yaparken türklerin silahla basması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar youtube trendlerde bir video karşıma çıktı suriyeli youtuberlar paylaşmış, başka bir suriyeli youtuber kanalı piknikte ve türkler "yat yat yat" deyip silah sıkıyorlar videoyu atıyorum. Ben pek birşey anlamadım herşey arapça birde siz bakın istedim
    https://www.youtube.com/watch?v=UbvaZ0dL3QU

• Yalanım diye bağırıyor video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 31 Mart 2019; 0:29:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bişi olsa 1 ay satılık medya haber yapar mağdur edebiyatı kasardı. Arapça bilen arkadaşıma izletip ne olduğunu soracağım. kurgu yaptılarsa da cezalarını çekmeleri içinde adım atılmalı.

• Bu Suriyelilerden her şey beklenir çok güzel kurgulamışlar diye düşünüyorum yada valiz var yanlarında sanki arkada suda var gibime geldi insan tacirleri bunların başka ülkeye kaçmalarını sağlayacaktılarda başka insanlaramı yakalandılar birde gündüz vakti video cekerken adamlar baya yakındayken video ceken birilerimi geldi diyor yani o kadar yaklaşmışken fark etmediler mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suriyeliler eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye başladılar, taksimde bayrak açmalar, taciz, gasp, darp
    Bu video ise tamamiyle kurgu ağlaşma videosu
  • Bunlari iceri alsinlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urkal -- 31 Mart 2019; 3:16:45 >
  • Bunlar çabuk kapmışlar mağdur edebiyatını.
    Diğer azınlık yapıyor. Bunlar niye yapmasın değil mi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurmaca
  • Rusya’dayım bir süredir.Burada üniversite okumaya gelmiş suriyeliler var.Hepsi Türk düşmanı.Tipleri bir görseniz saç sakal acayip şekiller.Türk gördüklerinde kinle bakıyor şerefsizler.

• Vatanını bırakıp kaçan adam kin yapsa ne olur yapmasa ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 31 Mart 2019; 8:54:21 >
  • Pkk biz kürt halkının savunucularıyiz diye ortaya çıktı. Yıllardır bu ülkeye yapmadıkları kahpelik kalmadı.

Şimdi Suriyeli bir tayfayı yurda sıkarak yeni bir terör örgütü doğuşuna ön ayak olanların Allan bin bir türlü belasını versin.

Hangi ülke bu kadar kolay vatandaşlık verir aaa mahluklar. Her boka seçim yaparsınız. Hadi bunu da halka sorsanıza. Neden suriyelileri ülkeye alma fikrini tek başınıza veriyorsunuz.

YAZUKLAR OLSUN BU ULKENIN INSANI GSS DENEN DÜNYA TARIHININ EN SACMA UYGULAMASI YÜZÜNDEN MUAYENE OLAMAZKEN, BİZLERİN PARASI ILE BEDAVA HER HİZMETTEN YARARLANAN BU GELECEGIN TERÖRİSTLERINE VERDİĞİNİZ IMKANLARA...

Tarih bu kalleşligi unutmayacak. Olan yine bize oluyor. Düşünün bir lider ki Türküm diyemiyor ama Türkiye'yi yönetiyor. Türk halkı itibarsızlaştırılıyor ve insanlar bunu fark ettiğinde çok ama çok geç olacak...

En ufak hakkım dahi haram zehir zıkkım olsun sizlere ve çanak tutanlara...

• quote:

Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

Bunlar çabuk kapmışlar mağdur edebiyatını.
    Diğer azınlık yapıyor. Bunlar niye yapmasın değil mi.
    Ya bu vatan hainlerine bırak silahı silahın resmini göstersen bu toprakları da arkasına bakmadan terk eder. Ama bizim çok uysallaştık; tepemize çıkıyorlar.
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Yalan videolar ile gaza gelmiş, konu açmış. 9/11 'de kulelere uçak çarptığına da inanıyordur.
  • Kaynak:Suriyeli haber kanalı mı
  • Ben video gerçek demedimki sizde bi bakın dedim hayırdır boş konuşuyorsun?. 11 eylülde kulelere uçak çarptı zaten sadece el kaidenin işi mi ona inanmıyorum.
  • Klavyenin başında gaza gelen sensin ver bakayım numaranı klavyeci
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Olay kurguymuş hocam trendlerde 1. sıraya girdi oyun yapmışlar suriyeliler herkes terörizme teşvikten şikayet etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: e92v8

Ben video gerçek demedimki sizde bi bakın dedim hayırdır boş konuşuyorsun?. 11 eylülde kulelere uçak çarptı zaten sadece el kaidenin işi mi ona inanmıyorum.
    Yığın medyadaki her bi haltı "bir bakın" diye göndereceksen, sana ne gerek kalır ki? Bir bot ayarlarız senin yerine buraya otomatik gönderir. 11.Eylül 'deki uçaklar videoya ekleme montaj; uçağın kanadı 100 metre gerideki binanın arkasından geçiyor aha, onu da fark edememiş.
  • Ben video arapça olduğu için pek birşey anlamadım o yüzden buraya konu açtım senin mantığınla gidersek konu açmak da saçma gir forum ana sayfasına hepsi medyadaki olaylar ve "bir bakın düşüncelerinizi yazın" diye açılmış konular benimki de aynen öyle hayırdır seni ne gerdi ki? 11 eylüldeki uçaklar montaj mı? cahil gördüm de senin kadar cahilini görmedim ölen 2.603 insan, çöken gökdelen(ve hatırlatırım ki o kuleler dünya ticaret merkeziydi yani onu da açıklayayım sana abd ye verdiği ekonomik zarar çok büyük bir rakam). uçakların modeli de boeing model her bir araştırmacı, bürokrat, siyasi, vatandaş aynı şeyi söylerken sen kalvye başında montaj diyorsun . bak kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama bilgin olmayan konularda yorum yazma yoksa böyle rezil olursun. insanların fikirlerini ve arapça bilgisinden videoyu yorumlaması için konu açtım şu söylediğin saçmalığa bak yaşını veya zeka seviyeni belli ediyorsun da neyse

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.