Şimdi Ara

Suriyelilere Sınavsız Doktorluk !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şanlıurfa'da, Türk hekimler tarafından eğitim verilen Suriyeli 30 doktor, TUS'a veya herhangi bir sınava girmeden hizmete başladı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığı ve Avrupa Birliği (AB) ortaklığında temmuzda başlayan proje kapsamında,Türk hekimleri, Suriyeli doktorlara hasta muayenesi, çocuk aşısı, gebe takibi ve reçete yazımı gibi konularda 6 hafta eğitim verdi.

Hükümetin kendilerine sunduğu imkan sayesinde Türk sağlık sisteminin işleyişini öğrenen 12 branştan 30 doktor, kentte hekim ihtiyacı bulunan hastanelerde görevlendirildi.

Kaynak:http://bilgeturkhaber.com/siginmacilar-sinavsiz-doktor-oldu/1

• sessiz istila
  • Yurt dışına okumaya giden Türk vatandaşlarınıda geri dönmek istedikleri zaman YÖK kabul etmiyor, geri gönderiyor. Bin bir türlü pislik edip çocukları kaçırtıyorlar tekrar yurt dışına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyisiniz akpliler geçen haber çıkmıştı suriyeli kasap kedi fare eti katıyormuş eğer etten hastalanırsanız dünya devi suriyede yetişmiş doktor hap yazcak
  • At etinden zehirlenene protein diyeti yazmasınlar, ameliyatta böbrekleri çalmasınlar yeter.
  • Tüm sokaklarda bunun gibi şarkıların çalınmasını istiyorum çok güzel olur.

• Bu adamların gerçekten suriyede doktor oldukları ne malum , suriye devletiyle hiçbir ilişkimiz yok , adamlar yanında diploma getirse bile o diplomanın gerçekmi sahtemi olduğunu bile teyit edemeyiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.