Benim diplomamdan sana ne? Sen yazdığın mesajın kaynağını haberini göster biz de okuyalım |
Tanju Özcan : 'Bana bugün bu soruşturmayı açanlar tarih sayfalarında hain olarak ilan edilecekler' (2. sayfa)
-
-
Yahu ne kaynağı?
Adamlar itiraz etse iptal olurdu diyor belediye başkanı, dükkanı kapananlar bunu bilmedikleri için itiraz etmemişler.
Konu bu kadar.
Sen şu diplomayı koy, okuduğunu anlama problemi var sende. Belki nörolojik bir durum vardır? Bir doktora görünmen iyi olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaçak telefon kullanan birinin hukuk laflarını dinlemek gereksiz.
-
Dükkanı kapatanlar bunu bilmedikleri için itiraz etmedikleri nerede yazıyor????
-
Biliyorlarsa daha kötü değil mi?
Hakkını aramaktan, doğru olanı savunmaktan aciz olmak daha kötü değil mi?
Bu arada telefona direnç attırdın mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 9 Ocak 2025; 22:59:58 >
Bir saniye..Ruhsatı belediye vermiyor mu?
-
Mülteci yok Türkiye’de şu an. Türkiye’deki Suriyelilerin tamamı ekonomik göçmen, illegal işgalcidir. Suriye’ye dönmemeleri için artık hiçbir geçerli sebepleri yok. Tanju en doğrusunu yapmış. Tanju yanlış yapmış diyenler totoları yiyorsa Suriyelier konusunu referanduma götürsünler bakalım ne sonuç çıkıyor
İl özel idaresi de verebilir.
Ruhsat alındıktan sonra ruhsat denetimi ve incelemesini belediye yapıyor. Bunlara ruhsat veren TAnju Özcan'ın başkanı olduğu belediye.
mukellef.coİş Yeri Açma Ruhsatı Nedir? Nasıl Alınır? – Mükellefhttps://mukellef.co/blog/is-yeri-acma-ruhsati-nedir/ -
Demek istediğin nedir?
Bu adamların her şeyi mevzuata uygundu madem, ruhsat iptaline niye itiraz etmediler?
Madem bunların aldığı ruhsat yanlıştı neden hukuksuz dükkan kapatıyor o zaman?
-
Ülkeye giriş şekilleri yanlıştı zaten
İlk sorman gereken soru bu.
Neden kamplarda tutulmak yerine içimize sokuldular.
Bu soruya cevap bulduğunda tekrar konuşalım.
Hatta bundan önce Suriye sınırındaki mayınların neden temizlendiğini de bir sorgula tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 10 Ocak 2025; 0:35:3 >
Hukuksuzluk sadece hukuk devletinde suçtur. Türkiye bu tanıma uymaktan çok çok uzak bir ülke. Zaten adam o yüzden rahat rahat söylüyor bunu.
Avrupa'da bir cumhurbaşkanı "anayasaya uymuyorum, saygı da duymuyorum" diyebilir mi? Kaçak olarak inşa ettiği sarayına yıkım kararı veren yüksek mahkemeye "gücünüz yetiyorsa yıkın" diyebilir mi? Böyle olaylar ringonun ahırında olur, hukuk devletinde olmaz.
Vatansever belediye başkanımız yapması gerekeni yapmış. Kendisini tebrik ediyorum.
Hukuksuzluğa karşı hukuksuz bir şey yapmaya insanlıktan çıkma diyorsan o zaman hukuğa karşı, sırf siyasi çıkar için hukuksuzluk yapan kendi zihniyetine, sevgili partine de destek yerine artık bir laf et. Avrupada senin bu zihniyetine ne yaparlardı sence?
-
kendi partisinde bolca mevcut.
-
Devlet bir şey kabul etmedi.
Hükümet etti.
Devletin kuralları belli, bu kişilerin kamplardan öteye geçmemesi gerekiyordu.
Suriye'de 2011'den beri desteklenen grupların isimlerini yazsana, hani kural kaide kanun nizam tartışıyoruz.
Hepsini yaz ama delikanlı gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X