Şimdi Ara

Tanju Özcan : 'Bana bugün bu soruşturmayı açanlar tarih sayfalarında hain olarak ilan edilecekler' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Niye Anayasa da Tanju Özkana kimse dokunamaz diye madde mi var.

Tanju , Antalya da belediye başkanı olsan Rusların işletmelerini bu şekilde kapatıbilir miydin. Kapatamazdın

Mesele buysa zaten

Kaçak göçek ticaret yapmaya çalışan zaten Suriyeli olması gerekmiyor kim yaparsa yapsın ruhsatları iptal edilmesi lazım.

Almanya da Türklerin dükkanlarını kapatması gerekiyor Tanjunun zihniyeti orada olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun ülkemde suri ve Afgan istemiyorum bizim ülkede savaş çıksa bi allahın kulu bizi böyle kabul etmez neyi tartışıyorsunuz hala

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Soruya cevap vermemişsin?

Senin arapçı hükümetinin de bunları almaya hakkı yoktu. Sığınmacı dediğin kamplarda tutulur ülkeye salınmaz. Sığınmacılara vatandaşlık verilemez, kanuna aykırıdır ama senin arapçı hükümetin çatır çatır vatandaşlık veriyor. Bu hukuksuzluğu hep siz mi yapacaksınız biraz da başkaları yapsın.

• Colda kullanıcısına yanıt

Konuyla alakası olmadığı için cevap vermedim. Konu Tanju Özcan denen adamın yaptığı hukuksuzluk.

Konuyu dağıtmak için soru sorup konuyu dağıtmak sizin cenahta taktik olmuş.

• EmuDev E kullanıcısına yanıt

Kanuna aykırı dediğin şeylerin kanunu göster bana bekliyorum.

Uydurup uydurup kanunda var diyorsunuz, hadi göster nerede yazıyor iktidar vatandaşlık veremez vs diye.

Hani diyon ya her şey yasal.

Ondan sordum.

Bu sığınmacıların ülkenin içine dağılması ne kadar yasal..

• Colda kullanıcısına yanıt

Herşey yasal diyen yok sen herşeyi çorba ettin. Ben diyorum ki; madem adamların dükkan ruhsatları usulsüz o zaman Tanju Özcan neden dükkanları kapatmak için hukuksuz davranıyor? Dükkan ruhsatları usulsüz ise Tanju Özcan 'ın hukuksuz davranmasına gerek yok. Demek ki dükkan ruhsatlarında sorun yok. Anladın şimdi?

Anladım kardeşim anladım ama ülkesi için savaşmadan kaçan ve kaçtığı yerin kanun ve kurallarını dahi öğrenemeyen kişilerden kimseye hayır gelmez zaten.

O yüzden çok dertlenme çünkü alkol ve sigaraya da zam geldi, boşuna dertlenip masrafa girme.

• Tanju ozcanin bu hareketini elestirecek adamin aklindan suphe ederim.Dogru yoldasin, devam rt Ozcan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.