Şimdi Ara

Suriyeliyle Kavga Ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce kırıkkaleye gittim dayımların yanına. Dayımların ev gecekondu hemen üstteki 40 yıllık binadada suriyeliler var bi evde 15 kişi kalıyolar. Dayım yiğenime sigara alsın diye 10 lira veriyo çocukta cebine koymuyor para elinde bakkala giderken bu bahsettiğim yerdeki 18 20 yaşlarında suriyeli yiğenime parayı ver demiş kovalamış Çocukta korkmuş kaçmış. Eve bi geldi ağlıyo soluk soluğa kalmış ağlıyo. Noldu falan dedik çocuk anlattı. Hemen çıktık 3 kişi dayım ben bide kardeşim. Bunlar 5 kişi bekliyolar. Dayı dedim gidipte dayak yemek var bekle adam toplayıp dövelim. Dayımda dedi ben 20 yıldır burdayım onların anasını bilmem nabarım o. çocukları falan pata küte girdimi. Ben noldunu anlamadım önüme gelene vurdum. Puştun biri tam çeneme yumruk attı daha ağrıyo. Ulan zaten bağırış çağırış bide bunların karısı kızı çıktı ağlıyolar bağırıyolar ortalık cingan yeri şerefsizim. Ordan komşular falan indi ayırdılar bi kaç taneside bunlara girdi sağlam bi dayak yedi şerefsizler ama dayımada iyi geçirmişler 1 2 tane. Sonra biri polisi aramış polis geldi Ne oldu falan anlattık böyle böyle diye şikayetçimisiniz dedi dayım yok dedi.Dayı dedim niye şikayetçi olmadın. Dur dedi daha onların anasını bilmem nabacam dedi. İçimden dedim illa dayak yedirtecek bize zaten çenem ağrıyo. Akşama doğru bunların en büyüğü geldi çat pat türkçe biliyo yanındada para isteyen puştu getirmiş. Adam gözümüzün önünde temizinden bi dayak çekti oğluna. Sonra bebe geldi dayımın falan elini öptü özürmü dilediler naptılar anlamadım bi şeyler diyodu. O an aklıma geldikçe gülüyorum beyler bebe dayımın elini öpmeye çalışıyo ''İnni cinni alel filah''falan diyo dayımda senin ağzına mıçardım ama neyse diyo Olay kapandı öyle ama lanet getirdiler şerefsizim ya tiksindim suriyelilerden. Geldikleri yere gitsinler arkadaş besle kargayı oysun gözünü.

Geçenlerde bi haber çıktı suriyelilerin sağlık masrafı ne kadar olursa olsun afad ödüyomuş. Ulan benim sigortam düştü diye 3 hafta diş ağrısı çektim hak mı bu ? Sorarsınız biz mülteciyiz adamlar vatandaş sanki. Buyrun bakanımızdan açıklama

Türkiye’de şu ana kadar 5 milyon 400 bin Suriyelinin tedavi gördüğünü vurgulayan Atalay, "5 milyon 400 bin Suriyeli tedavi görmüştür. Sağlık bakanlığımız büyük bir çalışma yürütüyor. Türkiye’nin neresinde olursa olsun Suriyeli sığınmacı bir devlet hastanesine başvurduğu zaman ücretsiz olarak tedavisi yapılmakta. Hastane tedavi masrafı AFAD tarafından yapılmaktadır" açıklamasında bulundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucasu -- 23 Ağustos 2014; 17:01:10 >

• Sana birşey olmasın onların
  • +1 her yer kaynıyo çoğu hırsız dilenci toplumun düzenini bozdular
  • helal kanka
  • Bu zibidilerin ergenlikleri 10 yaşında başlayıp 20ye kadar sürüyor ve çok sancılı geçiyor.
  • Sen git elin hırsızını doldur, soydaşın olan Doğu Türkistanı alma.
     Suriyeliyle Kavga Ettim
  • AKP'ye oy vermeye devam... eyiye gidiyoruz eyiye hülooooooooooooooooğ (!)
  • Bizim burdada suriyeli komşu var adam gayet iyi biri ben rahatsiz degilim sadece evi olmayanları devletin kamplara almasii lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucadrisx

Bizim burdada suriyeli komşu var adam gayet iyi biri ben rahatsiz degilim sadece evi olmayanları devletin kamplara almasii lazim

İyi olanları tek tük yine oluyor fakat diğerleri de kampa gitmemek için kasten çaba gösteriyorlar.
  • Elin aptal suriyelilerini alıyorlar ülkeye soydaşımız Turkmenleri almıyorlar cunku basımızdakiler arapcı

• bizim burda da olsada bende dövsem burdaki süriyeli hep efendi tipler ensesine vur lokmasını al
  • Konuyu açan arkadaş üzerine alınmasın ama bu millete müstehak...

Hükümetin Suriye politikasını destekleyip oy verenlerin tepelerine mıçmalarını dilerim o Suriyeliler'in.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

AKP'ye oy vermeye devam... eyiye gidiyoruz eyiye hülooooooooooooooooğ (!)

Şimdi biri gelip sana; "bu konuda da mı siyaset?" Yazacak. hazır ol.

• Yukarilardan bi dayim olucak toplarim 10-15 kisi kafalarina tek tek sika sika hepsini temizlerim burada herkes biliyor bizim basimiza boyle birsey gelsin bunlar bizim suratimiza bakmaz ama yinede yardim ediyoruz bu bildigin parayi cope atmaktir israf degilde nedir sonra israf en buyuk gunah derler

• tabii ki daha iyi şartlarda görecek hırsız hırsıza iyi davranır. bu yeni cumhurbaşkanımız olacak kişi kendi evi gibi milyonlarca suriyeliyi ülkeye soktu. cefasını biz çekiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batugol

quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

AKP'ye oy vermeye devam... eyiye gidiyoruz eyiye hülooooooooooooooooğ (!)

Şimdi biri gelip sana; "bu konuda da mı siyaset?" Yazacak. hazır ol.

Kardeş, başlarım onların haysiyetine tamam mı? Bak az önce haberlerde izledim, Şanlıurfa'da bir köyde insanların elektiriği kesilmiş fakat o köyde her ne hikmetse bir tek Suriyelilerin bulunduğu bölgede bir tek elektirik kesintisi bile yok. Biri gelip de Suriyeliler faturasını ödemiştir derse ağzını burnunu kırarım işte onun.

• bende hatayda yaşıyorum iskenderunda malum en fazla suriyeli hatay da var..bizde aynı sıkıntıdan dert yanıyoruz malesf...mahvettıler guzel şehrı akşam sahıle parka gidemezsın..hepsi topluyor sepetını sahıle piknik yapmaya çıkıyor kii bizim burda sahılde piknık kımse yapmaz..banklarda oturacak yer bulamazsın..çocukları parka göturemezsın.dünya kdr surıyelı çocuklar çocuk parklarını işgal etmiş..kırmızı ışıkta durup cam açamazsın ztn on tane suriyeli (özellikle küçük kız ve elinde bebekli kadınlar) para dilenıyor.versen bır turlu vermesen ayrı bır vıcdan..bu olaylardan önce iskenderunda toplasan 2 dilenci vardı onuda herkes tanırdı bunlar geldıkte sonra yüzlercesi yüzlercesi!....hırsızından pis gözlusunden tutunda kadınlarının çoğu akşamları sahıle ınıp aranmaya çıkıyor..ayrıca burdakı herkes bılıyor çok ufak ucretlere fuhuş yapanımı dersınız,türlü türlü pisliği...bizim rest.ımız var..dışarda oturulucak masalarda dakka başı gelen dılencı çocukları zabıta bile baş edemiyor..müşterilerimizden yemek yerken para dılenıyorlar vermeyınce suratlarına tükürüyorlar yada ellerındekı su şişesi ile su fırlatıyorlar bu olay yuzunden çoğu müşterımız yemek anında kaçmıştır..zapt edemiyoruz..bırde utanmadan trafıkte senle yarış haline gırıyorlar .. sankı altlarındakı araba ferrari ve yollar onlara ait!....geçen bır tanesı dolmuş şöforuyle trafikte yarışa girmiş şöfor kaza yapmaktan son anda kurtulmuşta adamın önunu kesıp yolcularla beraber bır guzel dövmuşler..hepsi bela !...şehirde memleket kendilerin gibi geziyorlar çok rahatlar....turkçeyıde maşşalah öle bır sökmüşler ki biz olsak 3 senede o arapçayı sökemeyız emın olun..geçen yan işyerınde çalışan garson surıyelı kıza sorudugumda savaş bıttı neden dönmuyorsunuz dıye ..kızın verdiği cevap orda 1 haftada kazandııgmızı burda 1 günde kazanıyoruz oldu!...offf nereye baksan surıyelı ..burası deniz şehri tatıl beldesı yazın..şortlu gıyınen kızlara sarkıntılık edenımı dersın..daha 3 gun önce haberlerde çıktı 15 yaşındaki erkek .ocugu 8 yaşındaki çocuga tacızde bulunmuş dıye bılmem haberınız oldu mu..oda bizim uzaktan bı tanıdıgın oğluydu..çocugu her görudugu yerde sıkıştırıp dudagından öpüp malum elle tacızde bulunmuş..bunların alayı sapık suriyede göremedıklerını burda görunce bırden sapıttılar..daha sayamadıgım neler neler ..tayyıp kapıyı sonuna kdr açtı başımıza bela ettı hakkımızda hayırlısı

• sdseda S kullanıcısına yanıt
    aynen kırıkkalede bu kadar varsa hatayı hayal edemiyorum
  • Türkmenler diri diri kesiliyor elin Arabı cirit atıyor ülkemizde zaten sınırdan bahsetmiyorum yolan geçen hanı olmuş giren girene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.