Şimdi Ara

Sürpriz: Yabancı sınırı kalkıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

bizim hocalar hep eşofmanlı

Ah be resmi gördükten sonra direkt HaşortMan aklıma geldi onu yazacakken bu yorumu gördüm.
  • Fb'nin Avrupa kupalarina katilim hakki kazandigi donem bu kural degisecek zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Buna bir de yas siniri getirilmezse ulkemiz dedeler cenneti olur.

Sanırım kural hakkında bilgin yok.Yaşı ne olursa olsun son 1 yıl içinde yüzde 60-70 milli takıma girme kriteri oluyor.yani tam tersi yaşlı futbolcular genelde milli takımı bıraktığından tam tersi olur.27 lerinde iyi milli oyuncuları alamayacaklarına gore de genç milli takımlarda oynyan oyu.culara yönelir takımlar

• Tolunay hoca, pek bi imali bakmis

• Öndekiler eğilmekle eğilmemek arasında gidip gelmiş :D ersun ile hikmete bak antremandan koşupda gelmişler sanki ya :D

Bu arada boşuna ümitlenmeyin fener nezaman avrupa ligine katılırsa ozaman kalkar aziz bey avrupaya gidemediği sürece kalkmasını istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

bizim hocalar hep eşofmanlı

Ah be resmi gördükten sonra direkt HaşortMan aklıma geldi onu yazacakken bu yorumu gördüm.

o zamanda sizinkiler istemez merak etme daha önce oldugu gibi
  • Fb'nin her yeni hocasıyla sözleşme imzalarken ki temel ve en önemli maddesi "7/24 eşofman giyilecektir."
  • "Minimum şu kadar Türk olsun"lu kurallar getirilsin demişsiniz de sanırım bu kural gelirse AB oyuncuları ile Türk oyuncular eşit oluyor. Yani Türk oyuncu diyemiyorsunuz. Onun yerine altyapıdan oyuncu denilebilir İngiltere'de olduğu gibi. İlk 18'de minimum 4 altyapıdan gelme oyuncu gibi. Ama emin değilim bunun duğruluğundan. Bir yerde böyle görmüştüm ve mantıklı bence bu düşünce.
  • heredot_t H kullanıcısına yanıt
    Ne?
  • fenerbahçe olur demezse kalkmaz. hiç birşekilde inanmıyorum bu tür haberlere.. 2 yıl sonra isteyecekler kalkmasınıda zaten..
  • Böyle kesin başlıklar atanlara iyi sövüyorum. Yazsaniza oraya "Yabanci Sinirinin Kalkmasi Konusuluyor" diye.

• Hicks kullanıcısına yanıt
    mantikli hocam 30 yas alti siniri getirilebilir mesela

• terimin yanındaki kim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Victarion Greyjoy

"Minimum şu kadar Türk olsun"lu kurallar getirilsin demişsiniz de sanırım bu kural gelirse AB oyuncuları ile Türk oyuncular eşit oluyor. Yani Türk oyuncu diyemiyorsunuz. Onun yerine altyapıdan oyuncu denilebilir İngiltere'de olduğu gibi. İlk 18'de minimum 4 altyapıdan gelme oyuncu gibi. Ama emin değilim bunun duğruluğundan. Bir yerde böyle görmüştüm ve mantıklı bence bu düşünce.

Doğru biliyorsun Şukadar Türk oynatmak zorundasın demek yine bir kısıtlamadır bu yüzden alt yapıdan yetişmiş oyuncu şartı koymak zorundalar, ama alt yapıyada genç yabancı alırsak onada sınır koyamazlar Tabi rekabeti ve iyi genç yabancıyı alt yapıya koymak Türk gençleride kamçılar Tembelliği, hava atmayı değil çalışıp rekabet etmeyi öğrenirler.

• Belli bir yaş sınırı getirilmesi saçma Drogba'yı alamazdık o zaman. Yaş ortalaması daha mantıklı. Koca koca adamlar yapamıyor şu işleri ya da işlerine gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Ne?

öncelikle şunu soyliyim bende istemiyor yabancı sınırı falan ama yıllar once biz kalksın dediğimz zamanda galatasaray istememisti onu dedim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

terimin yanındaki kim ?

kerim

• Bir de ilk 18'de 3 genç yerli oyuncu kuralı da getirildimi oyuncu yetişmeme sorununa noktayı koyarlar.
  • Zamanında biz kalksın derken neredeydiniz? Aziz Yıldırım'ın dediği olmamıştı.. Şu Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe görüşünüzü TFF'nin üzerinden bir alın artık.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.