Şimdi Ara

Surrender at20 10/18 Zed Death Mark Buff (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eskiden r ile atlardık sonra w ile kaçardık
    şimdi r-w ile atlayıp r ile kaçıcaz.

tabi kaçıcaksak.

bence güzel olmuş.sadece ulti atıp combo yapıp geri dönemk için r kullanmak yeterli olacak ve w hala acık kalacak.böylelikle tek combo da alma zorunlulugumuz kalkacak.e q zaten cd duşuk w ile ufak bir combo yapma şansımız daha olabilir.
    bir arkadaşın yukarda dedigi gibi biraz daha off tank kasmak gerekebilir.
  • Zed'i evliya yaptınız yeter be Zaten midde farm yaparken adam bol keseden skill kullanıyor tek bir minion dahi kaçırmıyor. Herkesten 10 dakika önce full build yapıyor. Daha bi de üstüne ultisinden sonra kaçamıyomuş da base'e 1'snde teleport yapan bi skill lazımmışta Shadowuymuşta Livingiymiş... ya bırak Allasen. Sırf zed var diye ilk itemimin Zhonya olmasından sıkıldım bunaldım. Çok klasik oldu artık eğer midde zed varsa direk zhonya çıkıyorsun. Nerde kaldı çeşitlilik?
  • 10 dakika önce zed aldım Uzun zamandır oynamıyordum w nin nerelerden geçebildiğini denemek için botlarla girdim ve yanlışlıkla teslim ola bastım. 6 win streak GG.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 19 Ekim 2013; 16:01:21 >
  • zedde o skillset oldukça latede her zaman iş görecek ama earlysini çok düşürüyorlar bunları yaparak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alsgar

quote:

Orijinalden alıntı: senanla123

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

En yakin zamanda dotaya gecicem riott bann .s key helsin bide bebelerle ugrasilmiyor.bide buff getirmisler adalete bak 6 snde tanki bile eritir zed

bunu diyen dota oynuycak şimdi he ?

Neden lolu birakip dotada devam etmek dha mantikli zor bile olsa.

Sen bunu diyosan dotaya geç ne tek atmalar göreceksin

Kardesim anlamiyorsun galiba.dotada op olmayan champ yok hepsi guclu zaten.ben riotun dengesizliginden bahsediyorm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Death Mark ( R ) tooltip update - now notes the Shadow spawned lasts 6 seconds

Çeviren arkadaş uçmuş onun yorumunu okuyanlar dahada uçmuş
  • iyi oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

quote:

En yakin zamanda dotaya gecicem riott bann .s key helsin bide bebelerle ugrasilmiyor.bide buff getirmisler adalete bak 6 snde tanki bile eritir zed

Dota'ya geç bakıyım.Orada ne olduğunu anlamadan ölürsün.Fakat burada anlıyosun kim öldürdü diye Dota 2'de göz açıp kapatınca ölüyosun

hiç de öyle değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrarialanbilge

quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

quote:

Dota'ya geç bakıyım.Orada ne olduğunu anlamadan ölürsün.Fakat burada anlıyosun kim öldürdü diye Dota 2'de göz açıp kapatınca ölüyosun

hiç de öyle değil

20 oyun falan attım.Karşıda riki , sniper falan varsa teq yiyosun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alsgar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

bunu diyen dota oynuycak şimdi he ?

Neden lolu birakip dotada devam etmek dha mantikli zor bile olsa.

Sen bunu diyosan dotaya geç ne tek atmalar göreceksin

Kardesim anlamiyorsun galiba.dotada op olmayan champ yok hepsi guclu zaten.ben riotun dengesizliginden bahsediyorm.

Atarlanmana gerek yok adam gibi söylesen anlarız merak etme

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.