Şimdi Ara

Surrender at20 10/18 Zed Death Mark Buff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Death Mark ( R ) tooltip update - now notes the Shadow spawned lasts 6 seconds

Artık verdiği hasar 4 saniye deil 6 saniye süreyle verip Ölüm işaretini tetiklicek, Zed bi o kadar zorlaştırıplıp güçlendirilmiş 6 saniye içinde hedefe w niz ile hasar verip ultiniz ile geri kaçmanız gerekicek oynanış mekaniğini değiştirdiler

• ne yalan söyleyeyim ben o ultinin r sini pek kullanmıyordum r attımmı kaçtıgı yere w e w yapıp hızlıca vuruyordum böyle daha bi işime geldi benim
  • 6 sn içinde patlamasına gerek kalmadan alırsın zaten. :D
  • zed bence yiyebileceği en güzel buffı yedi
  • Tank diye bişey tanımazki abi bu.Bi Last Whisper , Blackcleaver vsde alacak yok zedi.Oynanışını zorlaştırmışlar ama fena buff yemiş bence.
  • En yakin zamanda dotaya gecicem riott bann .s key helsin bide bebelerle ugrasilmiyor.bide buff getirmisler adalete bak 6 snde tanki bile eritir zed

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasar 4 sn ulti gölgesi 6 sn olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senanla123

En yakin zamanda dotaya gecicem riott bann .s key helsin bide bebelerle ugrasilmiyor.bide buff getirmisler adalete bak 6 snde tanki bile eritir zed

bunu diyen dota oynuycak şimdi he ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

hasar 4 sn ulti gölgesi 6 sn olmasın?

ssss uyandirma onlari.

• Zed bu bufftan sonra 1v1 de acayip güçlendi ona bişey diyemeyiz ama artık mekanik bakımından assasin rolünden daha çok offtank rolüne geçti diyebiliriz.
    Damage bakımından fena buff.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTrees

quote:

ssss uyandirma onlari.

millet hala gerçekte ne olduğunu bilmeden kulaktan doğma bilgilerle yorum yazıyor
    şaşıyorum insanımızın bu haline
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

En yakin zamanda dotaya gecicem riott bann .s key helsin bide bebelerle ugrasilmiyor.bide buff getirmisler adalete bak 6 snde tanki bile eritir zed

Neden lolu birakip dotada devam etmek dha mantikli zor bile olsa.

• quote:

Hic gulucegim yoktu cidden bu neki sen hele bi gec dotaya neler gorucen :D
  • quote:

Cidden nasıl düşünemedik bu da var?
  • Shadow 6 saniye kalacak , buff degil nerf aldi , hasar 4 saniye kalacak , oynamasi zorlasti , w yu artik ultiden sonra kullanicaz

• Ben pek anlamadım. Zed in zaten 4 saniye değilmiydi death mark? E gölgesi 6 saniye oldu yazıyor burda. Bu şey nerf mü buff mu? Ve son 1 ay içerisinde zed e nerf geldimi? bu sorularımı acil cevaplayabilecek arkadaşlara şimdiden çok çok çok teşekkürlerimi sunarım.
    Son olarak konuyu açan arkadaşa söylemek istediğim birşey var. Death mark 6 sn olmadı. Gölgeleri 6 sn oldu. Teşekkürler iyi forumlar.
  • ulan ellemeyin şu zede be !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Neden lolu birakip dotada devam etmek dha mantikli zor bile olsa.

Sen bunu diyosan dotaya geç ne tek atmalar göreceksin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeonTrees

quote:

ssss uyandirma onlari.

millet hala gerçekte ne olduğunu bilmeden kulaktan doğma bilgilerle yorum yazıyor
    şaşıyorum insanımızın bu haline

Bölümün 90%ının ilkokul ingilizcesine sahip olduğunu da görmüş olduk bu sayede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 19 Ekim 2013; 13:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih789

Ben pek anlamadım. Zed in zaten 4 saniye değilmiydi death mark? E gölgesi 6 saniye oldu yazıyor burda. Bu şey nerf mü buff mu? Ve son 1 ay içerisinde zed e nerf geldimi? bu sorularımı acil cevaplayabilecek arkadaşlara şimdiden çok çok çok teşekkürlerimi sunarım.
    Son olarak konuyu açan arkadaşa söylemek istediğim birşey var. Death mark 6 sn olmadı. Gölgeleri 6 sn oldu. Teşekkürler iyi forumlar.

ultiye basinca biraktigi golgeler 6 saniye diye anladi ben.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.