Şimdi Ara

Sürtme sonucunda kapıda çizik ve göçük (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün gün ışığında bir kez daha kontrol ettim, mikrofiber bezle sildim. Özellikle kapı çizgisinin altındaki ve üstündeki çizikler geçecek gibi oldu. Çizgideki çizik için de müsait olur olmaz bir pasta cila deneyeceğim. Umarım Fluence’in tamponun rengidir büyük kısmı. Öyleyse sadece rötuşluk olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam bir seyin cok ustune düşünce daha cok hata yapıyorsun. Kendimden biliyorum. O yüzden ustune dusmemek lazim. Bir sey oldugunda da kafayi cok takmamak lazim. Hayatin olağan şeyleri bunlar. Ben mesela igne deliginden arabayi her yere sokarim, cikarim, her türlü trafikte akici bir sekilde kullanirim senelerdir ama bir gün sitenin ortasındaki ağaca geri geri giderken tosladim. Ne dar bir alan ne de zor bir alan. Kocaman alanin ortasında bir agac yani. Arabadaki hasardan cok boyle bir aptalligi nasil yaptigima sinirlenip durdum. Ama hayat boyle yani. O an bakar kör oluyorsun vs. Bunu da nasil vurdum diye kendine sinirleniyorsan diye söylüyorum. Oluyor boyle şeyler. Ki boyle hatalar cok ogretici olup seni sonra daha kotu kazalardan koruyabilir. Örneğin bir cocuga vurmaktan vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 17 Şubat 2024; 17:57:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız. Benim direksiyon hakimiyetim ve çevre kontrolüm çok iyidir, yüksek hızlarda çok rahat araç kullandım, savrulma tehlikesi yaşadığımda rahat şekilde üstesinden geldim ama dar yerlerle ilgili hep korkum vardı. Çok pimpirikli biri olduğum için sürtme durumlarından çok korkardım, dar yerlere girince de genellikle “acaba”lar aklıma gelirdi. Yaşamış olduk. Tecrübe diyerek geçeceğiz…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aman hocam takmayın böyle şeyleri. Malın yerine yenisi konur, yapılır bir şekilde. Cana gelmesin yeterki.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.