Şimdi Ara

Sürtme sonucunda kapıda çizik ve göçük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arabayı otoparkta park etmek için manevra yaparken, açıyı tam kestiremeyip sürücüsü içeride olan ve park halindeki Fluence’in tamponuna kapıyı sürttüm. Fluence’te pasta cila ile geçecek sorun oluştu, bende ise ilk başta çizik var gibiydi ama araç kirli olduğu için çok belli olmuyordu. Bugün yıkattım, fotoğraf da çektim. Flaştan biraz daha parlak gözükmüş olabilir.

Araç Tucson, 2018 model, seramik kaplama mevcut.

Sizce nasıl bir işlem yapılabilir, henüz 35 bin kmdeki sıfır gibi araçta böyle bir talihsizlik yaşadığım için birkaç gündür moralim çok bozuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 16 Şubat 2024; 18:56:48 >

• Gitmiş guzelim araba yazık . Değer kaybı olacaktır
  • henüz 35 bin kmdeki sıfır araçta 

• Göçük olan kısım boyasız düzeltilecek, çizikler önce pastayla alınacak. Çelik rutus kurtarirsa rutus yapılacak. Kurtarmazsa lokal boyanacak.
    Bu tür şeyleri kafaya takmayın, her arabada var zaten bu tarz surtmeler, çizikler. Önemli olan can sağlığı.
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Sıfır gibi yazacaktım.
  • salcasizkofte S kullanıcısına yanıt
    Uzun yol dışında şehir içinde çok kullanmadım, garaj arabası gibiydi. O yüzden canım çok sıkıldı hocam.
  • geçmiş olsun. nabarsan yap olacağı varsa oluyor. muhallebi yerken dişini kırarsın olacaksa diyolar ya o hesap. araçta arka kamera var mıydı? anlık en ufak dikkatsizlik araç kullanırken sıkıntı. Allah büyük kazadan korusun deyip geçecen mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 16 Şubat 2024; 19:2:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Ben sıfır araba alır almaz tamponu kaldırıma surttum hocam ona ne demeli 😂😂 Boşver kafaya takma. Hala da yaptırmadım ben, plastik aksam olduğu için pas tutmuyor zaten. Ama siz bir an önce yaptirmalisiniz, kapı sac olduğu için su degdikce paslanmaya başlar.
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Hocam arka kamera var ama L park yaparken oldu. Bi restorana geldik, tek boş yeri gözüme kestirdim, sığar diye açıyı ona göre ayarladım. Soldaki araca sürtmemek için manevra yaparken sağdaki Fluence sürücüsü biraz yamuk park ettiği için açıdan dolayı ona sürttüm.
  • salcasizkofte S kullanıcısına yanıt
    Peki sizce değer kaybı dişe dokunur seviyede olur mu, ileride satma düşüncem vardı.
    Sırf bundan dolayı diyorsanız çok bir değer kaybı olmaz. Alacak olan kişiye ufak bir ikram yaparsınız. Bunlar küçük şeyler.
  • Boyasız göçük düzeltme yapılabilir üstüne de rütuş ile kapanabildiği kadar kapanır. Ama görüntüye çok takılırım diyorsanız lokal olarak boyatın. Bu kadar boyadan hiçbir sıkıntı çıkmaz.
  • Geçmiş olsun canını sıkma benim dün otopark ta surtmus biri ufak çatlak var koyver gitsin:D
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Acemilik döneminde ön tamponu otoparkın kolonuna aşırı şekilde sürtmüşlüğüm var, orada da üzülmüştüm ama nasıl olsa plastik diye teselli bulmuştum. Ama hasar kaportada olunca haliyle etkisi çok oldu. Sizin de darbe kaportada mı?
  • Namütenehi kullanıcısına yanıt
    Daha önce başıma hiç gelmemişti, rötuş boyasıyla işlem yapıldığı uzaktan bakınca anlaşılır mı?

Hocam boyanın rengine göre değişiyor ama iyi yapılmazsa uzaktan anlaşılmaz.

Yok benim far çerçevesi plastiği var Allah'tan fara değmedi yoksa 40 binlik olmuştum

• Dünya malı Dünya' ya kalır, kafaya takmamalı...

• İyi bir lokal boya ustasi,5000 tl gibi bir rakama halleder.bu fiyati ezik ve duzeltme olmayacaksa duşunun.benzer bir surtme benim aracimda da oldu yakin zamanda.ben ayni
    renk rütuş boyasi hazirlatip,kendim rütuş yapip binmeye devam ediyorum.fazla takmayin sizde kafaya.
  • Bu tip şeylere üzülüyorsanız ömrünüzden yersiniz. Hangisi değerliyse ona göre hareket edin. Kafayı takmaya değecek şeyler değil bana göre
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.