Şimdi Ara

Sürücü Belgesi Randevu Sistemi [ANAKONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
4
Favori
12.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Arkadaşlar siteye geceleri bir göz atın azönce ben randevumu 25 kasım olarak değiştirdim.

Hangi il icin hocam?

İstanbul için dedim hocam normalde 16 aralıktaydı randevum geçen akşam bugüne buldum, bugünde gidip tüm işlerimi hallettim
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar siteye geceleri bir göz atın azönce ben randevumu 25 kasım olarak değiştirdim.

Hangi il icin hocam?

İstanbul için dedim hocam normalde 16 aralıktaydı randevum geçen akşam bugüne buldum, bugünde gidip tüm işlerimi hallettim

hayırlı olsun ehliyetiniz.
    ben de elektronik sınavı geçtim haftaya pazar direksiyon sınavım var acaba şimdiden alsam mı randevuyu :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi il icin hocam?

hayırlı olsun ehliyetiniz.
    ben de elektronik sınavı geçtim haftaya pazar direksiyon sınavım var acaba şimdiden alsam mı randevuyu :D

Sağolun hocam. Bir bakın aralık ayının ortalarına felan bulabilirseniz alın hemen

• bugüne kadar benim en yakın 27.01.2017 görünüyordu az önce 05.11.2016 diye değiştirdim sürekli kontrol edin boşalıyor.

Yatıran arkadaşlar hangi bankaların ne kabul ettiğini yazabilir mi boşuna 50 banka dolaşmayalım
  • queer Q kullanıcısına yanıt
    Bütün ücretleri halk bankasına yatırabilirsiniz.Ben yaklaşık 2 ay önce ehliyehti aldım.Gişedeki görevliye söylerseniz o size yardımcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk bankasına gittim sabah gelmemi söylediler sonra vakıfa gittim orada sadece 20 tl yatıyormuş onu yatırdım ziraate gittim oradada şansa 20 tl hariç 402 ve 108 lira yatıyormuş bu şekilde hallettim benim şehrimde ziraattede yatıyor yeni yatıracak arkadaşların haberi olsun sizin orayıda bir kontrol edin
  • quote:

quote:

quote:

Hangi il icin hocam?

Hayırlı olsun. Prosedürü anlatabilir misiniz? Evrakları alıp "tamam" mı diyorlar yoksa başka işlemler de var mı?

• Arkadaşlar sınava girmeden önce randevu alabiliyormuyuz çünkü 1 ay sonrasına randevu veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turan2121

Arkadaşlar sınava girmeden önce randevu alabiliyormuyuz çünkü 1 ay sonrasına randevu veriyor

Alırsın tabiki ama eğer randevu günü dosyan çıkmazsa gitmediğin için ceza yersin(Belirli bir süre randevu alamazsın)
  • Şuan randevu almaya çalıştığımda en yakın tarih 13 mart gösteriyor. Daha erkene alma ihtimalim yok mu şubatta okul açılacak il dışına gideceğim. Geceleri kontrol etsem boş yer yakalarmıyım?

Son olarak ehliyeti aldığımız kurs dışındaki bir ilin emniyet müdürlüğünde çıkarabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

Şuan randevu almaya çalıştığımda en yakın tarih 13 mart gösteriyor. Daha erkene alma ihtimalim yok mu şubatta okul açılacak il dışına gideceğim. Geceleri kontrol etsem boş yer yakalarmıyım?

Son olarak ehliyeti aldığımız kurs dışındaki bir ilin emniyet müdürlüğünde çıkarabiliyor muyuz?

Ehliyetin emniyet veriyor nerden aldıysan orda çıkar hocam, onum haricinde her ihtmale karşı akşamları kontrol et sen

• Arkadaşlar İzmir'de en yakın randevu 1.5 ay sonra randevusuz gidip dosya teslimi yapılabilir mi ?

Dosya 1 hafta önce hazırlandı onun belirli bir süresi var mı ?

Manisa ve Aydın'da Yakın tarihte randevu var gidip orada emniyete teslim etsek İzmir'deki ev adresimize gönderirler mi ?

Kafamda deli sorular :)

Ben ehliyet alırken bu kadar çetrefilli değildi sanki bu işler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 13 Nisan 2017; 7:39:46 >
  • ya ben 2015 te çıkartacaktım çıkartmadım şimdi çıkartmaya karar verdim o zamanki dosyamda sağlık belgem var tekrar almam gerekiyor mu
  • Hocam ben bankaya Halk bankasına 22 tl yatırdım ama bu emniyete vereceğim 500 küsür lirayı yatırmadım o parayı bankaya mı yatırıyoruz yoksa emniyette elden teslim mi ediyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin -- 11 Mayıs 2017; 2:6:57 >
  • ben emniyetteki maliye gişesinden ödedim 4 de kapanıyordu gişe son anda ödedim

normal maliyeden de ödeniyor

yada anlaşmalı bankalardan da ödeniyor , hangileri bilgim yok

size en yakın hangisiyse ona yatırın hazır emniyete gidiyorsunuz oraya yatırın randevu anında yatıramazsanız o zaman sorun olur.

ama randevudan önce hazır olmak istiyorsanız bankalara sorun <
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

ben emniyetteki maliye gişesinden ödedim 4 de kapanıyordu gişe son anda ödedim

size en yakın hangisiyse ona yatırın hazır emniyete gidiyorsunuz oraya yatırın randevu anında yatıramazsanız o zaman sorun olur.

Bilgi için teşekkürler hocam bugün bende orada yaptım ödemeyi.
  • Ehliyet randevusuyla için gerekli belgeler, harç ücretleri ve ilk defa ehliyet alma, değişim(yenileme), kayıp için online ehliyet randevu yapabilmenizi e-sürücü randevu sisteminin linki bulunmaktadır. Bu sayfayı okuyarak bilmeniz gereken güncel tüm bilgilere ulaşabilir ve Emniyet'ten randevunuzu alabilirsiniz.

2016 Yeni ehliyet için e-sürücü randevu sistemi: Bütün randevu alacaklar alta bulunan linki kullanarak ehliyet randevu alabilmektedir. Alta ki linki kullanarak Türkiye'nin her yerinden artık ehliyet randevu alabilirsiniz!!! MAİL VE TELEFON BİLGİLERİNİ DOĞRU GİRMENİZ GEREKMEKTEDİR. ÖNEMLE DUYURULUR.

RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Not: Türkiye'nin istediğiniz herhangi bir ilinden veya ilçesinden randevu alabiliyorsunuz. Eğer ilçenizde boşluk yoksa başka bir ilçeyi deneyebilirsiniz.

• Beyler 29 temmuzdaki sınavın son başvuru tarihi kaçtı değil mi?

• quote:

hocam egm sitesinde randevu almadan önce harç vs. ücretleri yatırınız diyor. Siz randevu almadan önce mi yatırdınız , randevu aldıktan sonra mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRedLineTRx

quote:

hocam egm sitesinde randevu almadan önce harç vs. ücretleri yatırınız diyor. Siz randevu almadan önce mi yatırdınız , randevu aldıktan sonra mı ?

Aldıktan sonra yatır, istersen öncede yatırabilirsin keyfine bağlı bir şey

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.