Şimdi Ara

Sürücü Belgesi Randevu Sistemi [ANAKONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
12.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ahaha 20₺ nedir. ben kırtasiyeen 50 kuruşa şeffaf mavi dosyadan aldım sabah gittim hiçbir sorun çıkmadı şimdi ehliyeti bekliyorum
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERFECTH37 -- 28 Aralık 2016; 6:58:10 >
  • PERFECTH37 kullanıcısına yanıt
    Yuh şeref yoksunlarına bak ya.
  • Bende sınavı bu Cumartesi günü başarıyla geçmiş bulunmaktayım. Kurs , Milli eğitime dosya yolluyormuş sanırım onaylanması için bu olay doğru mu ve kaç hafta bekleniyor Pazartesi'den beri kurstan ses yok.
  • JBatuhan J kullanıcısına yanıt
    Doğru. Bende Pazar günü geçtim ve bugün dosyamı teslim aldım.
  • Maxims kullanıcısına yanıt
    Senin yine iyi erken gelmiş benim hala yok haber. Kursu aradım yok dediler yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kolay gelsin çipli ehliyet değişimi için baş vuruyaptım iş yerindeki arkadaşımla beraber 4-5 gün sonra arkadaşıma mesaj geldi ehliyetiniz onaylanmıştır basılmıştır kısa sürede adresinize gönderilicektir diye bana mesaj gelmedi acaba neden ne yapmam lazım?
  • Kurs bana şeffaf dosya içinde verdi herşeyi 18 kasımda randevum var Sürücü Belgesi Dosyası almak zorundamıyım ?
  • Yeni ehliyetler için parmak izi gerekiyormuş sanırım. Ama internette bulamadım gerekli belgelerde yazmıyor. Benim emniyete gidip parmak izi vermem lazım mı şimdi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    Emniyete giderken girişte ehliyet için geldim diyin önce parmak izi alma yerine götürüyolar önceden pasaport vs bişey alırken verdiyseniz parmak izi gene kontrol amaçlı sadece baş parmakları test ediyoalr sistemde kayıtlı çıkarsa kağıt verip gidiyorsunuz eğer kaydınız yoksa hepsini tek tek veriyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreyfatih

Emniyete giderken girişte ehliyet için geldim diyin önce parmak izi alma yerine götürüyolar önceden pasaport vs bişey alırken verdiyseniz parmak izi gene kontrol amaçlı sadece baş parmakları test ediyoalr sistemde kayıtlı çıkarsa kağıt verip gidiyorsunuz eğer kaydınız yoksa hepsini tek tek veriyorsunuz

Yani önceden gidip parmak izi vermeme gerek yok mu ? Randevudan biraz erken gidip halledilir o zaman.
  • aynen zaten her türlü bakacaklar parmak izinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreyfatih

aynen zaten her türlü bakacaklar parmak izinize

Öğrendiğim iyi oldu önceden gitmeye gerek yok yani.Teşekkürler hocam.
  • Ne lanet sistemmiş bi randevu alamadım . Bu randevu almanın kolay yolu yokmudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

Ne lanet sistemmiş bi randevu alamadım . Bu randevu almanın kolay yolu yokmudur ?

Ben 2 ekimde sınavı geçtim ertesi gün randevu almak için siteye girdiğimde kasım sonuna yer vardı arada bir kontrol ettim yine ama bana yakın yerlerde yer bulamadım tavsiyem en yakın vakite alın arada kontrol edin uygun yer varsa alırsınız
  • Arkadaşlar bu gercek mi? 2 ay sonra mı alcam şimdi ben ehliyeti? En erken randevu izmirde 2 ay sonra. Benim bildigim dosya alınır emniyete gidilir para ödenir ve 2-3 haftaya evine ehliyet gelirdi. Şimdi ben dosyayı alıp ilk nereye gitcem ? Bide başka ilden alsam sıkıntı cıkar mı? Örnegin manisa icin yarın bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin De Bruyne -- 20 Kasım 2016; 21:29:32 >
  • salvoni S kullanıcısına yanıt
    Tarih seçemiyorum ki  Sürücü Belgesi Randevu Sistemi [ANAKONU]
    Bu siteden alıyorum ama randevu hep dolu gözüküyor. İleri bir tarihe seçip alamıyorum.

• Kan grubu için yazılı beyan nasıl oluyor? Lan grubumu biliyorum hatta Kızılay'a kan bağışlamıştım. Kart için uğraşmak istemiyorum. Nasıl oluyor beyan işi?

• Arkadaşlar siteye geceleri bir göz atın azönce ben randevumu 25 kasım olarak değiştirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Arkadaşlar siteye geceleri bir göz atın azönce ben randevumu 25 kasım olarak değiştirdim.

Hangi il icin hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.