Şimdi Ara

Sürücü Kursu Hakkında Her Şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba surucu kurslari icin illere gore bir taban fiyat belirlendi deniliyor peki bu fiyatlari belirleyen konfederasyonlara uye olmak zorunlu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde var evet ama sallayan pek yok, acikcasi buna sebep olanalrda yine surucu kurslari, bizzat sahit oldugum olay derslere katilmak zorunlu ama gelemezseniz filan biz hallederiz. ;) İstanbul anadolu yakasinda bir kurs.

• Aslinda evet , her derse katilmak zorundasiniz ama isin acikcasi bu kurala uyulmuyor.

• 27 agustostaki sinav için kursa ne zamana kadar kayit yaptirilabilir

• Fatyy16 F kullanıcısına yanıt
    Yarin son gun ama tum evraklariniz tam olmali ve kurs kayitlari kapatmamis olmali. Bence hemen simdi evraklarinizi alip gidin hatta direkt bizim kursa gelin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: senturkmtsk

Yarin son gun ama tum evraklariniz tam olmali ve kurs kayitlari kapatmamis olmali. Bence hemen simdi evraklarinizi alip gidin hatta direkt bizim kursa gelin :)

Aslini soylemek gerekirse sorunum şu şekilde:
    Merhaba arkadaşlar. ben 20 temmuz günü bütün belgelerimi sürücü kursuna götürdüm. Fakat henüz kursun kendilerine istediği ödemeyi yapmamıştım. Taksitle yapıcaktık ilerleyen zamanda yaparız dediler. Bugün teorik dersler için kursa gittim ve ödememi yapıcaktım. Sisteme baktılar ve henüz sistemde olmadığımı gördüm. Aynı benim adımda fakat baba adı farklı olan birisi sistemde çıktı. Aradan kaç gün geçti hala sisteme girememiş olabilirmiyim? yoksa baba adını yanlış girmiş olabilirlermi ? yardımcı olurmusunuz
    Eğer bir bilgin varsa yardimci olurmusun

• senturkmtsk S kullanıcısına yanıt
    Şişli'de hangi kursu tavsiye ediyorsunuz?

• Fatyy16 F kullanıcısına yanıt
    Baba adinizi yanlis yazmis olabilirler ama bu dusuk bi ihtimal. Egerki tum evraklariniz kurstaysa kayit yapmak 5dklik is. Yani bugun kursu arayip sorun , doneme girdim mi diye. Doneme girmek demek kaydiniz olusturulup mebe bildirilmesi demek.

• Değirmen Boğaz kullanıcısına yanıt
    Merhaba , tabiki kendimizi tavsiye ediyorum :) Senturk Surucu Kursu

• Sürücü kurslarının sınavve ders araçlarıyla ilgili bir kısıtlama var mı? Bunun en büyük etkeni malum park alanlarının boyu. Bir kurs kalkıp stationwagon yada nispeten uzun bir araç alabilir mi ?
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    şimdi şoyleki, kurslar ona gore araba tercih eder. mesela biz fiat 500l kullaniyoruz. park alaninda da sıkıntı teşkil etmiyor. kursun elinde mevcutsa daha kucuk boylarda araclarda kullanabilir.

• senturkmtsk S kullanıcısına yanıt
    Yani anladığım kadarıyla araç ölçülerinin herhangi bir kısıtlaması yok. Peki bir aracın kullanım ömrü ne kadar? Belli bir km veya yıl limiti var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.