Şimdi Ara

sürücü kursunun verdiği belgeyle araba sürebilir miyim aaciiiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belgeyi yarın alacam..emniyetten kartı almam hafta içini bulur...sürmek istiyorum arabayı kursun vereceği belge yakalansam falan sorun çıkarır mı??

• 161 tl cezası var ona göre sür
  • 161 lira öderim diyosan kurs belgesine gerek kalmadan sürersin.
  • Bildiğim kadarıyla ehliyetsiz araba kullanıyorsun cezası sana ve arac sahibine 1400 tl ceza veriliyor yani 2800 tl ehliyetsiz kullanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDD.tr

Bildiğim kadarıyla ehliyetsiz araba kullanıyorsun cezası sana ve arac sahibine 1400 tl ceza veriliyor yani 2800 tl ehliyetsiz kullanma

Aynen, ben de öyle yüksek bi meblağ biliyorum. Hatta tanıştım öyle bir adamla. Şile'nin bi köyünde oğlu yakalanmış. Babası yanında olmadığı için; çocuğum arabayı kaçırdı falan ayağına araç sahibine olan cezadan yırtmış hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feed your head

quote:

Orijinalden alıntı: EDD.tr

Bildiğim kadarıyla ehliyetsiz araba kullanıyorsun cezası sana ve arac sahibine 1400 tl ceza veriliyor yani 2800 tl ehliyetsiz kullanma

Aynen, ben de öyle yüksek bi meblağ biliyorum. Hatta tanıştım öyle bir adamla. Şile'nin bi köyünde oğlu yakalanmış. Babası yanında olmadığı için; çocuğum arabayı kaçırdı falan ayağına araç sahibine olan cezadan yırtmış hatta.

Tamam da bu adamın ehliyeti var sadece yanında değil arabayı bağlarlar ve 161 tl üzerinde ehliyet bulundurmama cezası verirler.

• In God We Trust kullanıcısına yanıt
    Ehliyeti var sayılmıyor.

Sertifikayı ehliyete çevirmeden hiçbir türlü hak sahibi olunamıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam sürmeyecem:)) yarın kartı çıkarıyorum zaten:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.