Şimdi Ara

survey yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaslar.indirmek istediğim ibr rom var fakat survey oldugu için indiremiyorum internette aradım saglam bir yardım yok. nasıl indireblirim. telefonum suan sorunlu bu romu atarsam duzelecek inşallah. şimdiden emeği gecenlere teşekkürler.http://downloadsafe.org/file/05Q4S8 link bu

• bu survey denilen seyler fake olur para kazanmak ve sizi dolandirmayi amaclar. Surveyi tamamlasaniz bile indirdiginiz dosya bos cikacak. Yani baska bir indirme linki bulun survey olmayan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka link yok indirmek istediğim dosya sadece bır lınkte .bu dosya onemlı benım ıcın. facebook baglantısı var sıtenın ındırenler rom ıle ılgılı yorumlar yapmıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhtbb65

başka link yok indirmek istediğim dosya sadece bır lınkte .bu dosya onemlı benım ıcın. facebook baglantısı var sıtenın ındırenler rom ıle ılgılı yorumlar yapmıs.

dedigim gibi hocam tamamen fake ve para tuzagi. İsterseniz surveyli linkler diye arastirabilirsiniz nette

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeni bir anket sitesi.
    Site Adı:Vivatic (str)
    Tüm dünyada faaliyette olan bir site.
    Ödemeler PayPal ile yapılıyor.
    Ödeme alt limiti:20£
    Referansınız ile kayıt olan her üye için geçerli olmak kaydıyla;
    0£ kazandığında siz 2£ ek gelir kazanıyorsunuz :)
    Para Kazanma Yötemleri:Anket doldurarak,referans olarak,görev tamamlayarak,Facebook.google+,tasks ve birçok seçenek var.
    Anket Şirketleri:Toluna,SSI,Vivatic(normalde kendimiz kayıt olunca anket göndermeyen siteler
    buradan kayıt olunca anket yağmuruna tutuyor ;) çok ilginç )
    Aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz.
    http://www.vivatic.com/refer-a-friend/1974526

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Sql yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.